BMW 2-sarjan Cabrio – Vapaus uudelleen määritettynä

VAPAUS UUDELLEEN MÄÄRITETTYNÄ.

BMW 2-sarjan Cabrio.

VAPAUS UUDELLEEN MÄÄRITETTYNÄ.

BMW 2-sarjan Cabrio.

VAPAUS UUDELLEEN MÄÄRITETTYNÄ.BMW 2-sarjan Cabrio.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s. (220i1)

7,7

Huippunopeus, km/h (220i1)

226

Kulutus yhdistetty, l/100 km (220i1)

6,2–5,8

CO2-päästö yhdistetty, g/km (220i1)

141–133

Ulkonäkö: henkeäsalpaavan kaunis. Luonne: rajattoman vapaa. Uusi BMW 2-sarjan Cabrio on urheilullisen vapauden ja eleganssin julistus. Dynaamisen muotoilun, suorituskykyisten moottorien ja ylellisten varusteiden yhdistäminen uudistettuun sisätilaan avaa uusia näköaloja rajattomaan ajamisen iloon. Luokkansa urheilullisin Cabrio ei jätä epäilyksen sijaa sen suhteen, kuinka houkuttelevaa riippumattomuus voi olla.

BMW 2-sarjan Cabrio muotoilu

TINKIMÄTÖN ESTEETIKKO.

BMW 2-sarjan Cabrion muotoilu.

TINKIMÄTÖN ESTEETIKKO.

BMW 2-sarjan Cabrion muotoilu.

Ensivaikutelma? Voiman ja vetovoiman vastustamaton symbioosi. Urheilullisen kompaktit mitat, terävöitetty keula muodoltaan uudistettuine kaksiosaisine jäähdyttimensäleikköineen ja elegantti kangaskatto antavat uudelle BMW 2-sarjan Cabriolle väkevän voiman ja täydellisen muodon. Leveyttä korostava perä ihastuttaa uudella LED-valodesignilla ja antaa aavistaa, kuinka suuri teho pyrkii tässä tyylikkäästi tiehen.

"BMW 2-sarjan Cabrion urheilulliset ominaisuudet saavat aikaan vieläkin näyttävämmän, vieläkin valppaamman olemuksen."
Oliver Heilmer, BMW Automobilen sisätilan designin muotoilujohtaja
BMW 2-sarjan Cabrio ajodynamiikka ja tehokkuus

RAJATTOMAN DYNAAMINEN.

BMW 2-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

RAJATTOMAN DYNAAMINEN.

BMW 2-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

Dynamiikkaa huippukunnossa: uudessa BMW 2-sarjan Cabriossa avoautoilun lumo yltää uusiin ulottuvuuksiin. Suorituskykyinen moottoritekniikka, akselikuorman täydellinen jakautuminen ja vaikutuksen tekevä tehokkuus saavat aikaan tinkimättömän urheilullisen ajoelämyksen avotaivaan alla.

BMW 2-sarjan Cabrio yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

VERKOTTUU MAAILMAAN.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Cabriossa.

VERKOTTUU MAAILMAAN.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Cabriossa.

Uudessa BMW 2-sarjan Cabriossa nautit vapaudesta olla aina ja kaikkialla yhteydessä ystäviin ja maailmaan. Ja vapaudesta päästä aina turvallisesti ja rentoutuneena perille. BMW ConnectedDriven ansiosta pystyt käyttämään digitaalisia palveluja, älykkäitä sovelluksia ja avustinjärjestelmiä – jotka tarjoavat tuntuvasti enemmän mukavuutta, viihdettä ja turvallisuutta.

BMW M240i Cabrio

RADIKAALISTI AVOIN.

BMW M240i Cabrio.

RADIKAALISTI AVOIN.

BMW M240i Cabrio.

Ainoa raja: taivas. Tunne: upeita väristyksiä. BMW M240i Cabrio, jossa on kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, adaptiivinen M alusta, kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto sekä mukautuva sport-ohjaustehostus ja M Sport -jarrut, määrittelee rajan avotaivaan alla uudelleen ja tarjoaa Sinulle unohtumattoman intensiivisiä ajoelämyksiä.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

    Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

    Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.