BMW 2-sarjan Cabrio yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

VERKOSTOITUMINEN TEHTY HELPOKSI.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Cabriossa.

VERKOSTOITUMINEN TEHTY HELPOKSI.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Cabriossa.

VERKOSTOITUMINEN TEHTY HELPOKSI.Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Cabriossa.

Koe vastustamaton vapaus, joka sallii Sinun olla saumattomasti verkottunut matkan aikana – BMW 2-sarjan Cabriossa. Uusi käyttökonsepti ihastuttaa selkeästi sijoitetuilla toiminnoilla, intuitiivisella ohjauksella ja digitaalisilla palveluilla, jotka muuttavat sisätilan vaikutuksen tekeväksi mukavuusvyöhykkeeksi. Tarkista sähköpostisi, järjestä tapaamisaikataulusi, suunnittele reittejä tai kuuntele mielimusiikkiasi – BMW ConnectedDrive tekee kaiken tämän mahdolliseksi. BMW Connectedilla oman liikkuvuutesi suunnittelu on aina hallinnassa, jotta pääset perille täsmällisesti ja rentoutuneena.

Read more
BMW 2-sarjan Cabrio monitoiminäyttö
BMW 2-sarjan Cabrio Online Entertainment
BMW 2-sarjan Cabrio äänentoisto

TÄYNNÄ MUSIIKKIA.

Verkottunut korkealla tasolla: lisävarusteisten ConnectedDrive -palvelujen ja sovellusten ansiosta nautit lukuisista palveluista, fiksuista sovelluksista ja ensiluokkaisesta viihteestä.

 • Apple CarPlay®

  Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri, navigointi ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (suomen kieli ei tuettu) avulla.

 • Harman Kardon HiFi-kaiutinjärjestelmä

  HiFi-kaiutinjärjestelmä Harman Kardon sisältää erillisen, tavaratilaan sijoitetun vahvistimen, jonka teho on 360 wattia. Kaikkiaan 12 huolellisesti sijoitetun kaiuttimen, joihin lukeutuvat myös kaksi etuistuinten alle sijoitettua keskusbassoa, avulla järjestelmä vakuuttaa tarjoten koko sisätilan hienosti täyttävän äänentoiston.

 • Online Entertainment

  Online Entertainmentin (ei saatavilla Suomessa) myötä BMW-auton integroidun infotainment-järjestelmän kautta pääsee käsiksi yli 30 miljoonaan musiikkikappaleeseen yhteistyökumppaneidemme Napster ja Deezer palvelussa. Lisäksi musiikki on aina mukana siellä, missä sitä haluat kuunnella, sillä auton ulkopuolella palvelua on mahdollista käyttää yhteistyökumppaneiden tukemilla päätelaitteilla. Helposti, mukavasti ja kätevästi.


BMW 2-sarjan Cabrio Time to Leave
BMW 2-sarjan Cabrio Send to Car

PARHAAT YHTEYDET, AINA JA KAIKKIALLA.

BMW Connected on innovatiivinen sovellus, joka auttaa Sinua fiksusti pääsemään perille ajoissa ja rentoutuneena. Se siirtää tapaamisten tiedot älypuhelimestasi navigointijärjestelmään, sanoo Sinulle, milloin on aika lähteä liikkeelle ja kertoo muille, jos myöhästyt. Lisäksi sovellus antaa Sinulle tietoa sijainnistasi, polttonestemäärästä ja siitä, onko auto lukittu. Voit myös avata ja sulkea BMW 2-sarjan Cabriosi sovelluksen avulla. Ja jos Sinulta on päässyt unohtumaan, mihin pysäköit autosi: sovellus navigoi Sinut jalkaisin auton luo.

 • Time to Leave -toiminto

  Älä myöhästy enää koskaan: BMW Connected kertoo Sinulle älypuhelimen tai älykellon kautta, milloin on optimaalinen hetki lähteä liikkeelle, jotta ehdit seuraavaan kohteeseesi ajoissa. Järjestelmän ehdottama lähtöaika perustuu tosiaikaisiin liikennetietoihin.

 • Share Destination / Send to Car

  BMW Connectedin avulla siirrät itse löytämäsi kohteet älypuhelinsovelluksesta tai Internetistä mukavasti ja saumattomasti BMW 2-sarjaasi. Samoin älypuhelimesi kalenteriin tallennetut, kodin ulkopuolelle sovitut tapaamiset haluttuine saapumisaikoineen. Järjestelmä ottaa uuden kohteen ongelmitta käyttöön BMW 2-sarjan Coupési navigointijärjestelmässä.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Jos kuitenkin jumitut ruuhkaan, voit BMW Connectedin avulla ilmoittaa esimerkiksi odotteleville työtovereille tai liikekumppaneille viivästyksestäsi tekstiviestillä – ja kertoa heille myös uuden ennakoidun saapumisajan. Ja kaikki tämä käy puhelimeen koskematta.

BMW 2-sarjan Cabrio pysäköintiavustin
BMW 2-sarjan Cabrio nopeusrajoitusinfo

ERINOMAISEN TARKKAAVAINEN, JOKA HETKI.

BMW 2-sarjan Cabrio pyrkii kaikin keinoin tekemään ajamisesta niin miellyttävää kuin suinkin. Älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat siksi uuden turvallisuus- ja mukavuustason: Driving Assistant, jossa on peräänajovaroitus, henkilötunnistus ja City-pysähdyksiinjarrutustoiminto, varoittaa ajoissa muista autoista ja ihmisistä. Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä reagoi tahattomaan kaistanvaihtoon ja vireystila-avustin suosittelee tauon pitämistä havaitessaan merkkejä väsymyksestä. Aktiivisen vakionopeussäätimen ja nopeusrajoitustiedon avulla ajonopeus on aina hallinnassasi. Perille päästyä huolehtii pysäköintiavustin siitä, että pysäköinti sujuu mukavasti.

 • Pysäköintiavustin

  Pysäköintiavustin helpottaa taskupysäköintiä ja pysäköimistä poikittain kadun/tien suuntaan nähden. Tätä varten järjestelmä etsii jopa vain hiukan autoa pitempiä pysäköintitiloja autolla hitaasti eteenpäin ajettaessa. Kun riittävän suuri pysäköintitila löytyy, pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, ja kuljettaja valitsee vaihteen sekä käyttää kaasua ja jarrua.

 • Aktiivinen vakionopeussäädin

  Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja peräänajovaroitus sekä jarrutustoiminto, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hoitaa pysähtymisen jälkeen liikkeelle lähdön ja nopeuden hidastamisen, joten etäisyys edellä ajavaan säilyy myös hitaasti etenevässä ja pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä.

 • Nopeusrajoitusinfo

  Nopeusrajoitusinfo-toiminto sisältää ohituskieltojen näytön, tunnistaa nopeusrajoitukset sekä ohituskiellot ja näyttää nämä tiedot kuljettajalle mittariston infonäytössä ja BMW Head-Up -näytössä.

BMW 2-sarjan Cabrio ConnectedDrive

VERKOTUS VAPAUTEEN.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.

Read more