BMW 2-sarjan Cabrio muotoilu

RÄVÄKÖILLE INDIVIDUALISTEILLE.

BMW 2-sarjan Cabrion muotoilu.

RÄVÄKÖILLE INDIVIDUALISTEILLE.

BMW 2-sarjan Cabrion muotoilu.

RÄVÄKÖILLE INDIVIDUALISTEILLE.BMW 2-sarjan Cabrion muotoilu.

Ensivaikutelma: vapaus ja menohalut. BMW 2-sarjan Cabrion ainutkertainen muotokieli huokuu kepeyttä ja eleganssia, voimaa ja inspiraatiota. Terävöitetty, entistäkin urheilullisempi keula vetää huomion auton estetiikkaan yhdessä avoimen kangaskaton ja atleettisen hartialinjan kanssa. Eikä katon sulkeminen vähennä ajoelämyksen lumoa hiukkaakaan – elegantti sisätila vakuuttaa dynaamisella designilla, korkealaatuisilla varusteilla ja selvästi parannetulla akustisella mukavuudella.

Read more

RIIPPUMATTOMUUTTA LIIKUTTAVIMMILLAAN.

BMW 2-sarjan Cabrio siluetti

Atleettiset linjat.

BMW 2-sarjan Cabrion dynaaminen muotokieli pitkänomaisina, kiilamaisine siluetteineen huokuu yhtä lailla estetiikkaa ja eleganssia kuin voimaa ja dynamiikkaakin. Terävöitetty ulkopuolen muotoilu ihastuttaa näyttävällä hartialinjalla sekä lukuisilla vastustamattomilla katseenvangitsijoilla ja valloittaa jokaisen sydämen myrskyn lailla.
Read more
BMW 2-sarjan Cabrio keula

Urheilullinen keula.

BMW 2-sarjan Cabrion läsnäoloa huokuva keula sisäänpäin kallistuvine kaksiosaisine jäähdyttimensäleikköineen ja aerodynamiikaltaan optimoituine, kookkaine ilmanottoaukkoineen kielii vaikutuksen tekevästä dynamiikasta. Tätä efektiä korostavat matalat LED-ajovalot, jotka muodostavat BMW-autoille ominaiset "nelisilmäiset kasvot" ja jotka ovat selkeä kannanotto urheilullisuuden puolesta.
Read more
BMW 2-sarjan Cabrio vanteet ja renkaat

Ilmaisuvoimaiset vanteet ja renkaat.

Kun BMW 2-sarjan Cabriota katselee sivulta, huomaa kiilamaisen siluetin lisäksi dynaamiset kevytmetallivanteet. Jo vakiovarusteisiin kuuluvissa 16" vanteissa on yhtä paljon urheilullisuutta kuin esteettisyyttäkin. Vielä hiukan dynaamisemmilta vaikuttavat kuvassa näkyvät 17" kevytmetallivanteet Double-spoke 724. Yksi asia on tietenkin yhteistä kaikille: täydellinen tuntuma tiehen.
Read more
BMW 2-sarjan Cabrio perä

Näyttävä perä.

Ihastuttaa jopa ne, jotka ajavat BMW 2-sarjan Cabrion takana: atleettisessa perässä selkeät ääriviivat ja dynaamiset, L-kirjaimen muotoiset valot sekä kromatut pakoputkenpäät pelaavat täydellisesti yhteen. Toinen katseenvangitsija: esteetön näkymä tuulilasiin kangaskaton ollessa avoinna.
Read more
BMW 2-sarjan Cabrio katto

OPEN MINDED.

BMW 2-sarjan Cabrion sähkötoiminen akustiikka-softtop-katto.

OPEN MINDED.

BMW 2-sarjan Cabrion sähkötoiminen akustiikka-softtop-katto.

Kun BMW 2-sarjan Cabrion kangaskatto avautuu, estetiikka ja eleganssi yhtyvät aitoihin tunteisiin. Jopa 50 km/h ajonopeudessa katon voi avata täysin automaattisesti, jolloin enää taivas on rajana. Katon ollessa suljettuna kangaskaton entisestäänkin tuntuvasti parannettu akustiikka tarjoaa sekin ylellisen ajoelämyksen. Katto luo elegantin värikontrastin auton ulkoväriin ja viimeistelee häpeilemättömän puoleensavetävän olemuksen.

Read more
BMW 2-sarjan Cabrio lisävarusteet polkupyöräteline
BMW 2-sarjan Cabrio lisävarusteet puhelimen latausjohto
BMW 2-sarjan Cabrio lisävarusteet vaateripustin
BMW 2-sarjan Cabrio lisävarusteet avainkotelo
BMW 2-sarjan Cabrio lisävarusteet jokasään lattiamatot
BMW 2-sarjan Cabrio lisävarusteet logoprojektori

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

BMW 2-sarjan Cabrio tarjoaa lumoavia mahdollisuuksia liikkuvasta elämästä nauttimiseen – ja lunastaa lupauksensa tinkimättä myös lisävarusteiden osalta. Valikoima ulottuu kätevästä polkupyörä-/sähköpolkupyörätelineestä ja vetokoukusta Travel & Comfort järjestelmän yleiskäyttöiseen koukkuun, johon voi ripustaa vaatteita, ja edelleen täsmällisesti sopiviin tekstiililattiamattoihin – valitse varusteet, jotka sopivat Sinun elämääsi.

BMW 2-sarjan Cabrio ajodynamiikka ja tehokkuus

AJODYNAMIIKKAA JA TEHOKKUUTTA.

AJODYNAMIIKKAA JA TEHOKKUUTTA.