SIVUVAIKUTUS: HERMONPÄIDEN KUTKUTUS.

BMW M240i Cabrio.

SIVUVAIKUTUS: HERMONPÄIDEN KUTKUTUS.

BMW M240i Cabrio.

SIVUVAIKUTUS: HERMONPÄIDEN KUTKUTUS.BMW M240i Cabrio.

Inspiraation lähteenä BMW M, optimoinnin tavoitteena arkitoimivuus. BMW M240i Cabrio ylittää totutut rajat kiihtyvyyden suhteen: turboahdettu kuusisylinterinen bensiinirivimoottori sinkauttaa auton 4,7 sekunnissa nollasta sataan, M Sport-alusta tulkitsee ylivoimaisen tehon jännittäväksi ajoelämykseksi. Se on ketteräliikkeinen, henkeä salpaava ja jännittävä katsoa. Ylelliset M Performance -designtuntomerkit viimeistelevät tämän huippusuorituksiin yltävän urheilijan johdonmukaisesti kehitetyn optiikan.

Read more

SYDÄMENTYKYTYKSET VAKIOVARUSTEENA.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

SYDÄMENTYKYTYKSET VAKIOVARUSTEENA.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Tervetuloa ajamisen ilon taivaaseen: BMW M240i -mallin kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori on 3,0 litran iskutilavuudellaan Cabriosegmentin huippu-urheilija. Se yhdistää vaikutuksen tekevän kiihtyvyyden puhtaaseen ketteryyteen ja erinomaiseen arkitoimivuuteen tavalla, johon tuskin yksikään toinen pystyy. Vaikuttavia todisteita sen ylivoimaisesta suorituskyvystä ovat sen äärimmäisen spontaani reaktioluonne, suuri vääntömomentti jo alhaisilla kierrosluvuilla ja laaja käytettävissä oleva kierroslukualue.

Read more

SYDÄMENTYKYKYSTÄ JO KATSOMISESTA.

BMW M240i Cabrion ulkopuolessa ihastuttavat Business M Sport -mallin lisäksi lukuisat erityiset M Performance -tuntomerkit. Urheilullinen keula LED-ajovaloineen ja kookkaampine ilmanottoaukkoineen kertoo silkasta dynamiikasta. Tätä vaikutelmaa vahvistavat 18" M Double-spoke 436 M Ferric Grey -vanteet ja M sport -jarrut, joissa on siniset jarrusatulat. Molemminpuoliset mustakromiset pakoputkenpäät ja tummakrominen mallitunnus lyövät leimansa BMW M240i Cabrion atleettiseen perään. Upean yksityiskohdan sivunäkymään muodostavat aerodynamiikaltaan optimoidut Ferric Grey -väriset peilinkotelot.

KILPAURHEILUFIILIKSIÄ AVOTAIVAAN ALLA.

KILPAURHEILUFIILIKSIÄ AVOTAIVAAN ALLA.

Laadukkaat yksityiskohdat luovat korostuksia BMW M240i Cabrion kuljettajasuuntautuneeseen sisätilaan. Sellaisia ovat esimerkiksi digitaalinen mallitunnus ja hieno kronografia-asteikko mittaristossa. M Performance -autojen omat elementit kuten nahkainen M urheiluohjauspyörä, ergonomiset M urheiluistuimet ja pehmustetut polvituet tarjoavat täydellisen ohjaus- ja istuinmukavuuden. Ja ylelliset yksityiskohdat kuten mallitunnuksen koristamat kynnyslistat viimeistelevät urheilullisen ja elegantin tunnelman vaikuttavalla tavalla.

JÄNNITTÄVÄ SUORITUSKYKY. MAKSIMAALINEN TÄSMÄLLISYYS.

BMW M240i Cabrion ajodynamiikkakonsepti tarjoaa intensiivisemmän ajonautinnon rajoittamatta arkitoimuvuutta. Kaikkien komponenttien harmoninen yhteensovittaminen takaa erinomaisen ketteräliikkeisyyden ja täsmällisen hallittavuuden, silkkaan suorituskykyyn tähtääviä alusta- ja ohjausominaisuuksia on optimoitu viimeistäkin yksityiskohtaa myöten, joten ne parantavat urheilullista elämystä ohjauspyörän takana. Joka hetki.

 • Tuntuvan täsmällinen: mukautuva sport-ohjaustehostus

  Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

 • Urheilullisesti sovitettu: M Sport -alusta

  Takavetoisen auton noin 10 millimetriä madallettu M Sport -alusta ihastuttaa urheilullisella sovituksellaan. Siinä on lyhyemmät jouset, jäykemmät iskunvaimentimet ja jäykemmät kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii urheilullisessa ajossa.

 • Enemmän pitoa: BMW xDrive

  Älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä jakaa vetävät voimat kulloistenkin kitka-arvojen perusteella jatkuvasti ja optimaalisesti kaikille neljälle pyörälle. Tulokseksi saadaan huomattavasti parempi dynamiikka, pito ja ketteräliikkeisyys vaativissakin ajotilanteissa. Nelivetojärjestelmän tulkinnassa takapyörät ovat korostetussa asemassa, jotta BMW M240i Coupén ajodynamiikalle asettamat erityiset vaatimukset täyttyvät.

 • Nopeampaa vaihtamista: 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

  8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi vaihtaa myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat äärimmäisen nopeasti.

INTENSIIVISEMPÄÄ AJONAUTINTOA.

BMW MPerformance

INTENSIIVISEMPÄÄ AJONAUTINTOA.

M Performance -autot tekevät vaikutuksen voimakkailla suorituksillaan. Ne tarjoavat maksimaalisen ajodynamiikan mukavuudesta tinkimättä. Ja urheilullisuudestaan huolimatta ne osoittavat progressiivisella muotoilullaan myös tyylitietoisuutta. BMW M Performance. Intensiivisempää ajonautintoa.

Read more