BMW 2-sarjan Cabrio ajodynamiikka ja tehokkuus

PAKOON ARKEA.

BMW 2-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

PAKOON ARKEA.

BMW 2-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

PAKOON ARKEA.BMW 2-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

Upean urheilullinen, täydellisen dynaaminen. Voimakkaat moottorit ja pitkälle kehittynyt alusta sommittelevat luokkansa urheilullisimpaan Cabrioon ainutkertaisen ajoelämyksen avotaivaan alla – suvereenin, kapinallisen, täsmällisen. Erityisiä sivuvaikutuksia: liikkeelle paneva kiihtyvyys, huipputäsmällinen ajettavuus ja tehokkuuden lisääntyminen lukuisien BMW EfficientDynamics -tekniikoiden ansiosta. Sellaista on vapaus.

Read more
BMW 2-sarjan Cabrio ajettavuus
BMW 2-sarjan Cabrio ajodynamiikka

MUKAANSATEMPAAVA ENSI HETKESTÄ ALKAEN.

Kauniin ulkokuoren sisällä ihastuttaa BMW 2-sarjan Cabrion dynaaminen ydin. Ajoelämykselle ovat tuntuvan leimallisia helposti tunnistettavat BMW-geenit: takavetoisuus, akselikuorman täydellinen jakautuminen ja suorat, urheilulliset ohjausominaisuudet. Tulos: optimaalinen hallittavuus, jännittävä ketteräliikkeisyys, myrskyisä kiihtyvyys. Koottuna yhteen mistään tinkimättä.

  • Ajettavuus

    BMW 2-sarjan Cabriossa BMW-autoille ominainen takavetoisuus, ajodynamiikkakatkaisin sekä lisävarusteena saatava urheiluohjaustehostus ja tässä luokassa ainutlaatuinen akselikuorman jakautuminen suhteessa 50:50 takaavat erityisen ketterän dynamiikan ja helpon ajettavuuden. Etenkin myös korostetun urheilullisessa ajossa.

  • Adaptiivinen M alusta

    Urheilullinen ketteräliikkeisyys, jonka tuntee yksityiskohtia myöten: adaptiivinen M alusta mukautuu elektronisesti ohjattujen iskunvaimentimien ansiosta optimaalisesti ajotyyliin ja tien kuntoon. Alustan madaltaminen kymmenellä millimetrillä parantaa omalta osaltaan urheilullista ketteräliikkeisyyttä, ja kun SPORT-tila aktivoidaan ajodynamiikkakatkaisimella, iskunvaimentimien sovitus käy tuntuvasti jämäkämmäksi. SPORT+-tilassa on DSC:n (dynaaminen ajovakauden valvonta) sijaan aktivoituna DTC (dynaaminen vetopitotila), joka mahdollistaa vieläkin urheilullisemman ajamisen, sillä DSC alkaa vaikuttaa vasta myöhemmin.

  • Mukautuva sport-ohjaustehostus

    Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

BMW 2-sarjan Cabrio moottorit

KIERROSHERKKYYTTÄ PUHTAIMMILLAAN.

BMW TwinPower Turbo -moottorit.

KIERROSHERKKYYTTÄ PUHTAIMMILLAAN.

BMW TwinPower Turbo -moottorit.

BMW 2-sarjan Cabrion suorituskykyiset BMW TwinPower Turbo -moottorit tarjoavat ihastuttavan sekoituksen vaikuttavia tehoja, voimakkaita kiihdytyksiä ja vaikutuksen tekevää tehotaloudellisuutta. Rajattoman ajonautinnon helposti tunnistettava tavaramerkki on spontaani reaktioluonne ja temperamenttinen voimankehitys jo alhaisilla kierrosluvuilla. BMW 230i -mallin huipputeho on 185 kW (252 hv). Tässä moottorissa on TwinScroll -turboahdin ja Valvetronic, kaksois-VANOS ja bensiinin suoraruiskutus, joten se tarjoaa jo kierrosluvusta 1 450/min alkaen huippuväännön 350 Nm. Koko joukko BMW EfficientDynamics -toimenpiteitä takaa lisäksi alhaisen polttonesteenkulutuksen ja vähäisemmät CO2-päästöt.

Read more

KAHDEKSANVAIHTEINEN STEPTRONIC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

BMW 2-sarjan Cabrio Steptronic-automaattivaihteisto

KAHDEKSANVAIHTEINEN STEPTRONIC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto merkitsee lisää vaihtamis- ja ajomukavuutta, koska vaihteiden tiheän porrastuksen ansiosta vaihtamisten aiheuttamat moottorin kierroslukumuutokset ovat mahdollisimman pienet. Moottori käy mahdollisimman usein polttonesteen kulutuksen kannalta suotuisimmalla kierroslukualueella, ja moottorin dynamiikka on aina parhaimmillaan.

BMW 2-sarjan Cabrio EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta, enemmän ajonautintoa. Sitä on BMW EfficientDynamics. Käsitteen taakse kätkeytyy innovatiivinen teknologiapaketti, joka vaikuttaa voimansiirtoon, energianhallintaan ja autokonseptiin. Jotta polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt vähenevät ja samalla dynamiikka ja ajonautinto kasvavat. Vakiovarusteena jokaisessa BMW-autossa – luonnollisesti myös BMW 2-sarjassa.

Read more
BMW 2-sarjan Cabrio yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.