VAPAUS TIIVIISSÄ PAKETISSA.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Cabrio.

VAPAUS TIIVIISSÄ PAKETISSA.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Cabrio.

VAPAUS TIIVIISSÄ PAKETISSA.Ensimmäinen BMW 2-sarjan Cabrio.

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (220i)

290/1350–4250

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (220i)

7,1


Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (220i)

135 (184)/5000

Rento olemus, kompaktit mittasuhteet – siinä ensimmäisen BMW 2-sarjan Cabrion tunnusmerkit. Sen ulospäin suuntautunut muotokieli, johon kuuluvat lyhyet koriylitykset, voimakkaat linjat ja väkevä perä, kuvastaa auton itsevarmaa luonnetta. Business Luxury -malli, Business Sport -malli ja Business M Sport -malli sekä kattava BMW-lisävarustevalikoima terävöittävät tätä luonnetta entisestään. BMW 2-sarjan Cabrio ei seuraa ketään vaan kulkee omia teitään. Vieläkin impulsiivisempi: BMW M240i. Kuusisylinterisellä M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorillaan se päästää Cabrion myrskyisän puolen valloilleen ja kiihdyttää ajoviimaa, mutta ennen kaikkea ajamisen iloa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

AVOIN KOKONAAN UUDELLE TYYLILLE.

BMW 2-sarjan Cabrion mallit ja varusteet.

Muodikas seuralainen, tyylikäs urheilija tai ylellinen trendien luoja. Päätä itse, millaisen luonteen haluat BMW 2-sarjan Cabriolle antaa. BMW-mallit ja varusteet sekä vakiovarusteet tarjoavat käyttöön kolme erilaista designversiota. Tinkimätön urheilija voi lisäksi valita Business M Sport -mallin. Ja muilla paketeilla sekä alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla ilmaiset omaa yksilöllistä tyyliäsi vieläkin selvemmin.

Muotoilu.

Kesän innoittama: kangaskaton ollessa auki BMW 2-sarjan Cabrion keula vaikuttaa vieläkin itsevarmemmalta, hartialinja atleettisemmalta ja perä voimakkaammalta. Mutta suljettunakin BMW 2-sarjan Cabrio vakuuttaa dynaamisilla linjoillaan ja urheilullisilla mittasuhteillaan – ja väreillä erottuvan kangaskattonsa avulla se tuo esiin ratkaisevan lahjakkuutensa: se osaa ihastuttaa kaikkia aisteja täydellä ajoviimalla. Jotta saat kokea maksimaalisen ajonautinnon.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Vastakohtien täydellinen yhdistelmä: BMW 2-sarjan Cabrion dynaaminen voimansiirto ja innovatiiviset BMW EfficientDynamics -tekniikat yhdistävät tinkimättömän voiman ja maksimaalisen tehokkuuden. Tulos: BMW 2-sarjan Cabrio, joka välittää ketteräliikkeisen ohjattavuuden tiehen yhtä suorasti ECO PRO -tilassa kuin urheilullisesti ajettaessa – temperamentikkaasti, impulsiivisesti ja kaikilla aisteilla koettavasti.

185 kW.

Temperamenttinen voimankehitys ja spontaanit reaktiot puhuvat BMW 2-sarjan Cabrion bensiinimoottorien puolesta yhtä lailla kuin niiden taloudellisuuskin. Mallin BMW 230i huipputeho on 185 kW (252 hv), ja samalla auto vakuuttaa alhaisella keskikulutuksellaan, vain 6,8–6,5 l (Steptronic-automaattivaihteisto: 6,2–6,0 l) / 100 km. Moottorissa on TwinScroll-turboahdin, Valvetronic, kaksois-VANOS ja bensiinin suoraruiskutus, joten se tarjoaa jo kierrosluvusta 1 450/min huippuväännön 350 Nm.