AVOIN HUOLETTOMALLE AJONAUTINNOLLE.

Mukavuus ja turvallisuus BMW 2-sarjan Cabriossa.

Nauti avoautoilun tarjoamasta vapauden tunteesta. BMW 2-sarjan Cabrion lukuisat avustinjärjestelmät pitävät huolen kaikesta muusta. Ne takaavat optimaalisen näkyvyyden ja parhaan mahdollisen tuen. Hyvin suunnitellut toiminnot tarjoavat apua hankalankokoisten esineiden kuormaamiseen. Ja BMW:n kattavan palveluvalikoiman ansiosta rento ote säilyy myös silloin, jos autosi sattuu tarvitsemaan huoltoa.

ADAPTIIVISET AJOVALOT.

Adaptiiviset ajovalot, joihin liittyy valokuvion mukautuva säätö kaupunki- ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto ja kääntyvät Bi-Xenon-ajovalot, mukautuvat ihanteellisesti kaikkiin ajotilanteisiin ja valaisevat siten tietä aina optimaalisesti. Erityisesti kaarteissa pimeään aikaan ajettaessa kuljettaja näkee pitemmälle kaarteen suuntaan. Integroitu kääntymisvalo syttyy automaattisesti lisäämään lähialueen valaisua jo paikallaan oltaessa, kun vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Adaptiivinen kaarrevalotoiminto tarkoittaa, että kääntyvät ajovalot valaisevat ajorataa aina ohjausliikkeitä seuraten, mikä lisää ajamisen aktiivista turvallisuutta.

LÄPILASTAUSJÄRJESTELMÄ.

Koko takaselkänoja kääntämällä syntyy käytännöllinen läpikuormausaukko, jonka leveys on 450 mm ja korkeus 231 mm. Sen ansiosta pitkien tavaroiden kuten suksien kuljettaminen onnistuu auton sisällä. Selkänojan taustapinta toimii laskutasona. Kun kangaskatto on suljettu, auton sisällä voidaan kuljettaa jopa kaksi golfbägiä. Kangaskatto avattunakin kookas läpikuormausaukko mahdollistaa pitkien tavaroiden kuljettamisen.

 

BMW SELECTIVE BEAM.

BMW Selective Beam -kaukovaloavustin tekee pimeässä ajamisesta entistä miellyttävämpää ja turvallisempaa. Tämä varuste mahdollistaa parhaan näkyvyyden pimeässä häikäisemättä muita kuljettajia. Järjestelmä tunnistaa muut tielläliikkujat ja varjostaa niiden sijainnin kaukovalokuviosta.

SERVOTRONIC.

Nauti sopivasta ohjaustehostuksesta kaikissa ajotilanteissa – Servotronic sovittaa ohjausvoimat ajonopeuteen ja pitää huolen täsmällisestä ohjattavuudesta suurissa nopeuksissa.
Lisäksi se vähentää ohjauspyörän kääntämisen tarvetta ja tarjoaa näin ensiluokkaisen mukavuuden. Se varmistaa myös erittäin hyvän ketteryyden pysäköitäessä ja autoa käänneltäessä sekä ajettaessa kapeilla kujilla tai mutkittelevilla teillä.
Ohjausyksikkö laskee nopeuden perusteella kussakin ajotilanteessa tarvittavan ohjaustehostuksen määrän. Ohjaushydrauliikan sähkömagneettisesti ohjatun venttiilin avulla ohjausvoima pystytään annostelemaan hyvin tarkasti, ja siten se voidaan sovittaa huomattavasti täsmällisemmin tiettyihin ajotilanteisiin kuin perinteisissä ohjaustehostimissa.
Alhaisessa nopeudessa ohjaukseen tarvitaan siten vain vähän ohjausvoimaa. Nopeuden kiihtyessä ohjaustehostusta sen sijaan vähennetään jatkuvasti, jotta voidaan taata suora kosketus tiehen ja optimaalinen suoraanajo.

TURVAKAARIJÄRJESTELMÄ.

Harmonisesti integroitu, täysin piilossa oleva turvakaarijärjestelmä parantaa tehokkaasti auton passiivista turvallisuutta. Jos auto pyörähtää ympäri, automaattisesti esiin tulevat turvakaaret suojaavat matkustajia yhdessä vahvistettujen ikkunankehysten kanssa. Järjestelmän erityiset ympäripyörähdystunnistimet saavat takapääntukien taakse alas integroidut turvakaaret esiin sekunnin murto-osissa, ja ne lukittuvat muotosulkeisesti. Lisäksi tunnistimet laukaisevat turvatyynyjen ohjausyksikön välityksellä turvavöiden kiristimet ja varmistavat siten mahdollisimman hyvän turvallisuuden. Turvakaarimodulien asennus täysin piiloon varmistaa, etteivät epäesteettiset elementit häiritse auton tyylikkään urheilullista muotoilua.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmällä auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla. Esimerkiksi taskussa tai laukussa mukana pidettävä avain tunnistetaan automaattisesti, kun se tuodaan auton lähelle. Autoon voi nousta lukituksen automaattisen avautumisen jälkeen, ja moottorin voi käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta. Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

HUOLTOA BMW-AUTOLLESI.

Kun valintasi on BMW, saat runsain mitoin dynaamisuutta ja ajamisen iloa, ja lisäksi palveluksessasi on kattava huoltopalveluverkostomme. Kukaan ei tunne BMW-autoasi paremmin kuin BMW Service -toimipisteen ammattilaiset. Kun käytät räätälöityjä huolto- ja korjauspalvelujamme – oli sitten kyse huollosta, tarkastuksista, korjauksesta tai hoidosta – voit luottaa mekaanikkojemme ensiluokkaiseen asiantuntemukseen. Pidämme huolen siitä, että BMW-autosi on aina huippukunnossa ja ajamisen ilo taattu.

 • BMW Huolenpitosopimus

  Kun sinulla on BMW Huolenpitosopimus, voit nauttia ajamisen ilosta täysin siemauksin. Sinun ei tarvitse valitsemanasi aikana uhrata ajatustakaan huoltokustannuksiin, teknisen perustarkastuksen maksuihin tai kulutusosien hintoihin. BMW Huolenpitosopimus näet kattaa nämä palvelut alkuperäiset BMW-varaosat mukaan lukien – riippumatta siitä, oletko ostanut autosi uutena tai vaihtoautona. Se on voimassa lähes kaikissa BMW Service -toimipisteissä kaikkialla maailmassa.

 • BMW Teleservices

  Teleservices-järjestelmä välittää automaattisesti ja tarpeen mukaisesti autokohtaiset huoltotiedot BMW:lle, jolloin huoltolaajuudet ja -ajankohdat voidaan suunnitella automaattisesti. Jos auto rikkoutuu tien päälle, Teleservices-järjestelmällä voidaan ottaa yhteys huoltopisteeseen. Jotkin toimintahäiriöt voidaan jopa poistaa etäyhteydessä ilman, että auto on vietävä huoltopisteeseen.

 • Käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä (CBS)

  Condition Based Service (CBS) - älykäs käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä tunnistaa auton huollontarpeen itsestään. Kiinteät määräaikaishuollot ovat menneen talven lumia, sillä CBS analysoi todellista huoltotarvetta jatkuvasti ja kertoo Sinulle tilanteen. Tarvittaessa BMW-autosi tiedot lähetetään automaattisesti BMW Service -toimipisteeseen. BMW Service -toimipisteestä otetaan tällöin Sinuun yhteyttä huollon ajankohdan sopimiseksi.

 • BMW:n vika- ja onnettomuuspäivystys

  Hyvissä käsissä kellon ympäri: 365 päivänä vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa. BMW:n vika- ja onnettomuuspäivystyksemme takaa sen, että Sinusta pidetään hyvää huolta myös hätätilanteissa. Teknisen vian sattuessa BMW Liikkuvuuspalvelu on apunasi puhelimitse tai lähettää BMW-huoltoauton paikan päälle. Onnettomuustilanteessa BMW-onnettomuuspäivystyksen asiantuntijat tietävät tarkalleen, mitä milloinkin on tehtävä, ja ilmoittavat tilanteesta poliisille, hätäkeskukseen, hinauspalvelulle, korjaamolle ja vakuutusyhtiölle sekä monelle muulle.