KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

Uusi BMW M240i Cabrio: 340 hv, 250 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

Uusi BMW M240i Cabrio: 340 hv, 250 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.Uusi BMW M240i Cabrio: 340 hv, 250 kW.

Kun turboahdettu kuusisylinterinen bensiinirivimoottori kiihdyttää BMW M240i Cabrion vauhtia, ajoviima muuttuu myrskyksi. Täydellisestä hallittavuudesta pitää huolen tämän 3,0-litraisen voimanlähteen mukaan optimoitu, moottoriurheilusta lainattu tekniikka. Ylelliset M Performance -tuntomerkit saavat tämän elegantin urheilijan vaikuttamaan entistäkin atleettisemmalta. Aito M Performance Cabrio on tehty tarjoamaan mukaansa tempaavia ajoelämyksiä avotaivaan alla.

BMW M240i CABRION M PERFORMANCE DESIGN.

BMW M240i Cabriosta tunnistaa M GmbH:n käsialan. M Sport -varusteiden lisäksi lukuisat erityiset M Performance -tuntomerkit takaavat sen, että tämä räväkkä kaksiovinen on aivan erityinen auto. Tämä M Performance Cabrio antaa niin ulkopuolellaan kuin sisätilassaankin selviä vihjeitä urheilullisesta perimästään. Ensi vilkaisulta se vaikuttaa omaperäiseltä, toisen kerran katsottuna se on lumoava, ja seuraavassa silmänräpäyksessä, kun 6-sylinterinen moottori käynnistyy, se lupaa mukaansatempaavia ajoelämyksiä, joille vain taivas on rajana.

 • Ylelliset tuntomerkit auton ulkopuolella

  Aerodynaamisen etuhelman sivuimuilmakanaviin on BMW M240i Cabriossa lisätty Ferric Grey -värisiä designelementtejä. Niin ikään Ferric Grey -väriset 18 tuuman M kevytmetallivanteet Double-spoke 436 M välittävät kiihdytykset optimaalisesti asfalttiin. Ferric Grey -väriset kaartuvat ulkopeilinkotelot ja tummakrominen M logo sivulla korostavat elegantilla tavalla sitä, että kyseessä on M Performance -auto. Auton peränäkymässä molemminpuoliset tummakromiset pakoputkenpäät ja samoin tummakrominen mallitunnus korostavat BMW M240i Cabrion läheistä sukulaisuussuhdetta BMW M -malleihin.

 • Ylelliset tuntomerkit auton sisätilassa

  Myös sisätilassa käytetään M Sport -varustelun valikoituja laajuuksia kuten kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimia ja nahkaista M ohjauspyörää. Niitä täydentävät mallitunnuksen koristamat ylelliset kynnyslistat, jotka herättävät kuljettajassa ja etumatkustajassa innon päästä kokemaan edessä oleva ajoelämys. Urheilullisia korostuksia suoraan kuljettajan näkökenttään tuovat digitaalinen mallitunnus, punainen numerotauludesign ja hieno kronografia-asteikko mittaristossa.

6-SYLINTERINEN M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

BMW M240i Cabrio ihastuttaa toisaalta kesyttömällä voimallaan, toisaalta upeilla ajo-ominaisuuksillaan ja kyvyllään selvitä arjen haasteista. Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jossa on 3,0 litran iskutilavuus, yhdistää Valvetronicin, kaksois-Vanoksen ja bensiinin suoraruiskutuksen sekä TwinScroll -turboahtimen. Äärimmäisen herkkä reaktiokyky, suuri vääntömomentti jo alhaisilla kierrosluvuilla ja laajalti käytettävissä oleva kierroslukupalkki ovat leimallisia tälle suorituskykyiselle voimanpesälle. Tulokseksi saadaan 500 Nm:n huippuvääntö yhdistetyn kulutuksen ollessa 8,3 l/100 km (kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto: 7,4 l). Vain 4,9 sekunnissa (kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto: 4,7 s) kiihdyttää tämän Cabrion nollasta nopeuteen 100 km/h. Tätä moottoria käytetään BMW 2-sarjassa ainoastaan tässä M Performance -autossa.

 • Tunteisiin vetoava M Performance -soundi

  BMW M240i Cabrion erityisen pakoputkiston tunnistaa ensi vilkaisulta molemminpuolisista mustakromisista pakoputkenpäistä. Keskiäänenvaimentimen puuttuminen ja nerokas läppäohjaus saavat aikaan karismaattisen soundin, joka tunkeutuu urheiluistuimilla suoraan ihon alle. Nämä kattavat akustiset optimoinnit vahvistavat avointa urheiluautotunnetta merkittävästi.

BMW M240i CABRION M PERFORMANCE -AJODYNAMIIKKA.

BMW M240i Cabrion ajodynamiikkakonsepti on sovitettu suorituskykyiseksi. Tavoitteena on suurempi ajonautinto ja samalla rajaton arkikäytettävyys. Erinomaisen ketteräliikkeisyyden ja täsmällisen hallittavuuden sekä kaikkien komponenttien tasapainoisen sovituksen tuntee jokaisessa kaarteessa. Tekemällä kattavia sovituksia BMW M GmbH:n insinöörit ovat optimoineet tämän Cabrion alusta- ja ohjausominaisuuksia yksityiskohtia myöten.

 • Enemmän dynamiikkaa: madallettu M Sport -alusta

  Jotta moottorin ylivoimainen teho saadaan muunnettua upeaksi ja suvereeniksi ajodynamiikaksi, on jousitus ja kallistuksenvakaajat sovitettu täsmällisesti vahvasti vääntävän kuusisylinterisen moottorin mukaan. Etuakselin spesifi elastokinematiikka takaa vaikutuksen tekevät hetket ajomatkalla. Ketteräliikkeisyyttä saadaan parannettua madaltamalla erityisesti sovitettua M Sport -alustaa kymmenen millimetriä ja käyttämällä mukautuvaa sport-ohjaustehostusta, johon sisältyy Servotronic. BMW xDrive -neliveto jakaa BMW M240i xDrive Cabrion vetävän voiman akseleille joustavasti ja tarjoaa erinomaisen vetopidon hankalissakin tieolosuhteissa.

 • Enemmän urheilua: 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

  BMW M240i Cabrion räväköistä kiihdytyksistä vastaa niin haluttaessa kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Sen sisältämä Launch Control -kiihdytysavustin takaa, että kiihdytys nollasta sataan on mahdollista suorittaa vain 4,7 sekunnissa. Riittää, kun painat DSC-näppäintä, asetat valitsinvivun asentoon "S", painat jarrua lyhyesti ja polkaiset kaasupolkimen pohjaan – kun nyt vapautat jarrun, saat kokea, mitä on vetävä voima.

 • Enemmän hallittavuutta: vakiovarusteiset M Sport -jarrut

  Etupyörien 18'' M kevytmetallivanteet Double-spoke 436 M pysäytetään varman turvallisesti etupyörien nelimäntäisillä alumiinilevyjarruilla ja kiinteärunkoisilla jarrusatuloilla. Taka-akselilla käytetään kaksimäntäistä versiota. Sisäpuolisen tuuletuksen ansiosta nämä jarrut vaikuttavat luotettavasti suurellakin lämpökuormituksella. Uskomattoman jarrutustehon tunnistaa jo auton seistessä paikallaan: siitä kertovat näyttävät siniset jarrusatulat ja niiden M logo.

BMW M PERFORMANCE -PERHE.

Terävöitetty design, täydellinen voimanlähde, maksimoitu ajodynamiikka. Tätä kolminaisuutta edustavat BMW M Performance -autot. Ne kuuluvat BMW M GmbH:n ylelliseen valikoimaan, ja niissä yhdistyvät kunkin BMW-mallisarjan parhaat ominaisuudet ja dynaamiset BMW M geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa.

Intensiivisempää ajamisen iloa.

Tutustu M Performance -autojen koko valikoimaan.