URBAANI TEKIJÄ.

Uusi BMW 2-sarjan Active Tourer.

URBAANI TEKIJÄ.

Uusi BMW 2-sarjan Active Tourer.

URBAANI TEKIJÄ.Uusi BMW 2-sarjan Active Tourer.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (220i1)

141 (192)/5 000–6 000

Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km (220i1)

5,9–5,6

CO2-päästö (yhdistetty) g/km (220i1)

134–127

Taravatilan tilavuus litraa (220i1)

468/1 510

Määrää kaupungin sykkeen: Ilolla. Tyylikkäästi. Luonteikkaasti. BMW 2-sarjan Active Tourer kuuluu aikamme metropoleihin. Aivan niin kuin aukiot ja kahvilat, puistokadut ja risteykset. Leikiten ja täynnä intoa se ottaa urbaanit haasteet vastaan ja selviää niistä taitavasti. Se puikkelehtii dynaamisesti ja ketteräliikkeisesti pitkin kapeita kujia ja suoriutuu tehokkaasti tiukoista aikatauluista – se on täydellinen auto jokaiselle, joka on aktiivisesti liikkeellä.

BMW 225xe Charged Edition

BMW 225xe CHARGED EDITION.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer Plug-in Hybrid -malli on täynnä energiaa ja se on saatavilla nyt erikoishintaan.

SIGHTSEEING OHIKULKIJOILLE.

Vangitsee myös ne katseet, jotka seuraavat ensi vilkaisun jälkeen: uusi BMW 2-sarjan Active Tourer tekee vaikutuksen joka suunnalta katsottuna – ja jokaisella yksityiskohdallaan. Keulan kookkaat jäähdyttimensäleiköt ja yhtenäiset ilmanottoaukot kertovat sen toimintatarmosta, LED-valonheittimet korostavat valpasta olemusta. Dynaaminen siluetti vaakasuorine taitteineen ja huomattavan väkevine sivuhelmoineen tekee BMW 2-sarjan luonteesta urheilullisen ja modernin.

"Minusta BMW 2-sarjan Active Tourer on toimivin BMW, joka tulkitsee ajamisen ilon uudella tavalla."
Tohtori Norbert Reithofer, BMW AG:n hallintoneuvoston puheenjohtaja

JOKAINEN PAIKKA ON TRENDIKÄS.

Paljon tilaa kaupungissa? Mikään ei ole sen helpompaa, kun taittaa matkaa BMW 2-sarjan Active Tourerilla. Siinä on runsaasti tilaa ja joustavuutta. Muunneltava tavaratila on laajimmillaan 1 510 litraa, joten auto on aina valmiina uusiin aktiviteetteihin. Ja samalla se on äärimmäisen kutsuva: suurista ovista on helppo päästä sisään ja ulos, ja lisävarusteena saatava kosketuksettomasti avautuva ja sulkeutuva takaluukku helpottaa kuormaamista ja on maksimaalisen kätevä. Mitä ikinä tehtävälistassa lukeekaan.

SURFFAILE KAUPUNGILLA.

BMW ConnectedDriven ansiosta matkanteko on aina rentouttavaa. Verkotetut digitaaliset palvelut ja sovellukset sekä BMW Personal CoPilotin älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ovat kattavasti tukenasi niin lyhyillä pyrähdyksillä kuin pitkilläkin matkoilla. Jotta pääset turvallisesti perille ja olet perillä uusistakin päämääristä.

Kaikki yhdellä silmäyksellä.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa kaikki ajamisen kannalta tärkeät tiedot heijastuslevylle kuljettajan näkökenttään. Näin kuljettajan ei tarvitse siirtää katsettaan pois liikenteestä. Esimerkiksi ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

Säilyttää turvallisuuden ja etäisyyden.

Driving Assistant Plus on merkittävä lisäys auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, kaukovaloavustimen, nopeusrajoitusnäytön, kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen sekä ruuhka-ajoavustimen.

Helspoti A:sta Ö:hön.

Saavut tapaamiseen oikeaan aikaan: BMW Connected -sovelluksen ovelta ovelle -navigoinnilla saavut perille täsmällisesti. Kun olet autolla päässyt perille lähelle kohdettasi, älypuhelin tai siihen yhdistetty älykello opastaa Sinut pysäköidyltä autolta kävellen perille lopulliseen kohteeseesi.

Aina oikeaan aikaan.

BMW Connected kertoo Sinulle yhteensopivan älypuhelimen tai älykellon kautta, milloin on optimaalinen hetki lähteä liikkeelle, jotta ehdit seuraavaan kohteeseesi ajoissa. Järjestelmä laskee lähtöaikasuosituksen sijainnin ja reaaliaikaisten liikennetilannetietojen perusteella.

Kaikki ja vielä enemmänkin.

Tulevaisuuteen suuntaavan verkottumisen ansiosta voit jatkaa rajattomasti eteenpäin: BMW ConnectedDrive pitää Sinut aina yhteydessä kaikkeen siihen, mikä Sinulle on tärkeää – jotta matkanteko on vieläkin mukavampaa. Vakuutu itse.

VIKKELÄSTI EROON RUUHKASTA.