PERIAATTEENA ILO. SOPII ELÄMÄÄN.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Active Tourer.

PERIAATTEENA ILO. SOPII ELÄMÄÄN.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Active Tourer.

PERIAATTEENA ILO. SOPII ELÄMÄÄN.Ensimmäinen BMW 2-sarjan Active Tourer.

Kulutus yhdistetty, l/100 km (216i)

5,3–5,1

Tavaratilan tilavuus (216i)

468–1 510

Alaskäännettävä etumatkustajan istuin

Kyllä

BMW 2-sarjan Active Tourer osoittaa, että kompaktit mitat, toimivuus ja muunneltavuus voidaan yhdistää osaavasti dynaamiseen muotoiluun. Näin tämä auto on aina valmiina lähtemään urheiluharrastuksiin, matkoille ja arjen tehtäviin – osoittaen sitä dynamiikkaa, jota BMW-autolta odottaakin.

KAMPANJAT.

xDrive Edition – neliveto 490 €

xDRIVE EDITION – NELIVETO 490 €.

Saat BMW xDriven nyt erikoishintaan suosituimpiin BMW 1–5-sarjan sekä BMW X1:n xDrive Edition -kampanjamalleihin. Kampanja on voimassa 30.11.2016 asti.

ULKOA KOMPAKTI, SISÄLTÄ TILAVA.

BMW 2-sarjan Active Tourer -mallin muotoilu.

Jos haluat selvitä arjen haasteista vaivattomasti ja vaihtelevallakin tavalla, Sinun on oltava aina hyvässä kunnossa. Ja sitä BMW 2-sarjan Active Tourer on. Monipuolinen hyöty ja BMW-autoille ominainen ajonautinto on yhdistetty tässä uudessa autokonseptissa osaavasti: Pitkä akseliväli, lyhyet koriylitykset ja korkea kattolinja saavat aikaan kompaktit ja voimakkaat mittasuhteet, ja lisäksi ne samalla mahdollistavat erityisen avaran sisätilan.

Mukavuus ja monipuolisuus.

Koko perhe, isot matkatavarat tai sekä että: BMW 2-sarjan Active Tourer -mallissa on paikka kaikelle ja kaikille: säädettävät ja alas kääntyvät istuimet, taitettava tavaratilan pohja ja lukemattomat säilytysmahdollisuudet antavat Sinulle mahdollisuuden sovittaa tilaa optimaalisesti omien tarpeittesi mukaan. Kookkaiden ovien ansiosta sisään- ja ulospääsy on vaivatonta, lisävarusteena saatava takaluukun automaattinen avautumis- ja sulkemistoiminto optimoivat kuormausmukavuutta.

Mallit ja varusteet.

Muokkaa BMW 2-sarjan Active Tourer -mallia omien toiveittesi mukaan − BMW:n erilaisilla varustepaketeilla. BMW 2-sarjan Active Tourerista on saatavilla Business Luxury ja Business Sport -mallit. Lisäksi tarjolla on Business M Sport -malli ja muita paketteja sekä alkuperäisiä BMW-lisävarusteita.

Panoraamalasikatto.

Panoraamalasikatto avaa upeat näkymät ylöspäin ja päästää upean määrän valoa, mikä tekee sisätiloista tyylikkäät ja väljemmän tuntuiset. Jos auringonpaiste on liian voimakasta, aurinkosuojaverhoa voidaan vetää sähkötoimisesti suojaksi portaattomasti. Koska panoraamalasikaton luukku voidaan avata joko taaksepäin tai takareuna ylös -tuuletusasentoon, sisätilaan virtaavan ilman määrä voidaan säätää halutun mukaiseksi. Kun luukkuosa avataan takareuna ylös -tuuletusasentoon, verho säätyy automaattisesti taaksepäin. Integroitu ja automaattisesti esiin tuleva tuuliohjain pitää tuulen suhinat miellyttävällä tasolla ajettaessa luukku avattuna.

4,3–4,1 l

BMW TwinPower Turbo -tekniikan ansiosta uuden sukupolven bensiini- ja dieselmoottorit mahdollistavat 2-sarjan Active Tourer -mallissa selvästi temperamenttisemman voimankehityksen ja spontaanit reaktiot jo alhaisilla kierrosluvuilla ja ovat samalla erityisen taloudellisia ja vähäpäästöisiä.