KULJE OMAA TIETÄSI. JA OTA KOKO MAAILMA MUKAAN.

BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset BMW 2-sarjan Active Tourerissa.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovelluksien ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.
Niihin lukeutuu myös BMW Online (osa palveluista ei saatavilla Suomessa), jonka avulla pääsee käsiksi auton sijaintipaikkaan liittyviin tietoihin kuten säätiedotuksiin ja uutisiin sekä Google™-hakuun ja Office-toimintoihin.
Lisäksi sovellusten valikkoon voidaan koostaa yksilölliseksi kokonaisuudeksi haluttuja palveluita ja ominaisuuksia kuten nettikameroita, bensiinihintatietoja, pysäköintitiedotuksia, hotellioppaita jne. Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten vaivaton, turvallinen ja ajallisesti rajoittamaton käyttö on integroitu.
ConnectedDrive Services mahdollistaa myös pääsyn BMW ConnectedDrive Store -kauppaan (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa), josta palveluita ja sovelluksia voi vaivattomasti hankkia haluamakseen ajaksi ja koostaa juuri omien tarpeiden mukaisesti.
Lisäksi varustus ConnectedDrive Services sisältää vielä paljon muuta, mikä tekee jokaisesta BMW:llä ajamisen kerrasta elämyskokemuksen.

NOPEA APU TOSI PAIKAN TULLEN.

NOPEA APU TOSI PAIKAN TULLEN.

Älykäs hätäpuhelu mahdollistaa nopean ja tarkoituksenmukaisen avunsaannin hätätilanteessa sekä koulutetun henkilökunnan avun ympäri vuorokauden. Onnettomuuden satuttua, esimerkiksi kun turvatyynyt ovat lauenneet tai turvavöiden kiristimet aktivoituneet onnettomuudesta johtuen, järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun.
BMW:n onnettomuuspalvelu (englanninkielinen) saa pelastustöiden kannalta tärkeät tiedot kuten auton tarkan sijainnin, tiedot onnettomuuden vakavuudesta ja matkustajien loukkaantumisvaarasta autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin välityksellä, eli omasta matkapuhelimestasi riippumatta. BMW:n onnettomuuspalvelu ilmoittaa asiasta viipymättä lähimmälle hätäkeskukselle tai ohjaa puhelun heille ja on onnettomuuden uhrien tukena puhelimitse siihen saakka, että pelastushenkilökunta pääsee paikalle. Hätäpuhelun voi käynnistää myös manuaalisesti esimerkiksi onnettomuuden muiden osapuolten auttamiseksi.

Näin toimii älykäs hätäpuhelu.

BMW TELESERVICES.

Teleservices-järjestelmä on kuljettajan, auton ja BMW:n välinen nerokas verkotus. Järjestelmä välittää tarpeen mukaisesti autokohtaiset tiedot valtuutetulle BMW-huoltopisteelle ja ilmoittaa huoltoajankohdan lähestymisestä. Auton ensisijaiseksi huoltopisteeksi asetettu toimipiste hakee tiedot käyttöönsä ja voi siten suunnitella ja valmistella toimintansa auton lähestyvän huollon suorittamiseksi. Siten esimerkiksi tarvittavat varaosat voidaan tilata hyvissä ajoin valmiiksi. BMW-huoltopiste ottaa auton käyttäjään yhteyden, kun huoltoajankohta lähestyy.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari? Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella.
Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi.

MUSIIKKI.

Matkustaessasi BMW-autollasi voit kokea niin paljon. Ja koska juuri oikea soundtrack tekee jokaisesta matkasta elämyksen, tarjolla on musiikkisovelluksia, jotka soittavat jokaiseen tilanteeseen sopivia kappaleita. Sen ansiosta voit koota oman radiokanavasi työmatkoille, shoppailuun tai lomalle, valita mieleisesi laajasta äänikirjavalikoimasta tai soittaa omaa musiikkiasi streaming-toistona – suoraan BMW-autoosi. Osa musiikkisovelluksista ei ole saatavilla Suomessa.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Huippunopea Internet-elämys.

BMW Car Hotspot LTE -tukiaseman ansiosta jopa kahdeksan käyttäjää nauttii verrattomasta, huippunopeasta Internet-elämyksestä. Lisäksi tarvitaan vain LTE-yhteensopiva SIM-kortti itse laitteeseen. Mobiili tukiasema on helppo asentaa, ja integroidun akun ansiosta sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.