KOOTTU MITTOJEN MUKAAN.

Mallit ja varusteet BMW 2-sarjan Active Toureriin.

KOOTTU MITTOJEN MUKAAN.

Mallit ja varusteet BMW 2-sarjan Active Toureriin.

Muokkaa BMW 2-sarjan Active Tourer -mallia omien toiveittesi mukaan − BMW:n erilaisilla varustepaketeilla. BMW 2-sarjan Active Tourerista on saatavilla Business Luxury ja Business Sport -mallit. Lisäksi tarjolla on Business M Sport -malli ja muita paketteja sekä alkuperäisiä BMW-lisävarusteita.

KOOTTU MITTOJEN MUKAAN.Mallit ja varusteet BMW 2-sarjan Active Toureriin.

Muokkaa BMW 2-sarjan Active Tourer -mallia omien toiveittesi mukaan − BMW:n erilaisilla varustepaketeilla. BMW 2-sarjan Active Tourerista on saatavilla Business Luxury ja Business Sport -mallit. Lisäksi tarjolla on Business M Sport -malli ja muita paketteja sekä alkuperäisiä BMW-lisävarusteita.

XDRIVE EDITION – NELIVETO 490 €.

Saat BMW xDriven nyt erikoishintaan suosituimpiin BMW 1–5-sarjan sekä BMW X1:n xDrive Edition -kampanjamalleihin. Kampanja on voimassa 30.11.2016 asti ja se koskee uusia asiakastilauksia.

 

Hinnat alkaen 39 519,63 € (218d xDrive Edition).

xDrive Edition -varustelu:

 • xDrive-nelivetojärjestelmä
 • Automaattivaihteisto (automaattimallien [A] yhteydessä)
 • Bi-LED-ajovalot laajennetulla sisällöllä
 • Monitoiminäppäimet ohjauspyörässä
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Automaattinen 2-alueilmastointi

BUSINESS-VARUSTELU.

Business-varustelu vakuuttaa sisältä ja ulkoa lukuisilla mukavuus- ja turvaominaisuuksillaan:

 

 • LED-ajovalot laajennetulla sisällöllä
 • Monitoimiohjauspyörä
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Automaattinen 2-alueilmastointi
 • Takaluukun automatiikka
 • Takaistuimien muunnteltavuuspaketti (ei 225xe iPerformance)

BUSINESS LUXURY -MALLI.

Business Luxury -malli ihastuttaa erityisen korkealuokkaisella tyylikkyydellään. BMW 2-sarjan Active Tourer -mallin sisätilaan ja ulkopuolelle saatavilla premium-luokan lisukkeilla voit korottaa niin optiikan kuin viihtyvyydenkin vielä yhtä luokkaa ylemmäs.

 • Ulkopuoli

  Business Luxury -malli lupaa aitoa tyylikkyyttä: korostetun upea on BMW jäähdyttimen säleikkö korkeakiiltoisiksi kromattuine ripoineen, ja kevytmetallivanteiden sirous on luonteenomaista tämän mallin luksusolemukselle.
  Lisäksi tyylikkäissä muotoiluyksityiskohdissa yhdistyvät ylellisyys ja estetiikka. Korkeakiiltoiset kromiosat ilmanottoaukoissa vasemmalla ja oikealla sekä pakoputken päässä luovat yhtä ihastuttavia korostuksia kuin takahelmassa. Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) tukee kuljettajaa tämän pysäköidessä autoa: järjestelmä antaa merkkiääniä ja näyttää etäisyyden esteeseen auton perässä olevien neljän autonvärisiksi maalatun tunnistimen tietojen perusteella. Turvallisuuden parantamiseksi on auton etupuskuriin integroitu sumuvalot, joista on apua silloin, kun näkyvyys on riittämätön ja sää huono. Täysin ledeillä toteutetut Bi-LED-ajovalot puolestaan takaavat erinomaisen näkyvyyden pimeällä ajettaessa.

 • Sisätila

  Ylelliset, BMW Luxury -tekstilogon koristamat etukynnyslistat sekä kojelaudan ja ovien jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Stream viittaavat yksiselitteisesti Business Luxury -mallin erityisen mukavaan luonteeseen. Istuimet on verhoiltu Dakota-nahkalla, jossa on ylellinen perforointi. Kojelautaa koristaa elegantti kontrastiommel, ja Sensatecilla verhoiltu keskikonsoli sointuu istuinverhoilujen väriin.
  Erityistä ylellisyyttä ja arvokkuutta sisätilassa ilmentävät hansikaslokeron ja ilmasuuttimien koristeosat Pearl Gloss Chrome. LED-tekniikalla toteutettuun valopakettiin kuuluvat ovenkahvoissa olevat valot ja ovenkahvatunnistus, ja sisätilassa se hemmottelee valintasi mukaan joko oranssilla tai valkoisella tunnelmavalaistuksella, joka koostuu hyvää tekevän rentouttavasta sekoituksesta epäsuoria ja suoria valonlähteitä. Ovikoristeiden ylelliset LED-valojohtimet ja kromisomisteen koristama auton avain viimeistelevät tyylikkään varustevalikoiman.
  Erinomaisen ilmastointimukavuuden kuljettajalle ja etumatkustajalle takaa 2-alue-ilmastointiautomatiikka. Lisäksi kuljettaja hyötyy nahkaisesta, monitoiminäppäimin varustetusta urheiluohjauspyörästä ja jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä.

BUSINESS SPORT -MALLI.

Voimakkaiden mittasuhteidensa ja kesyttömän ajodynamiikkansa puolesta BMW 2-sarjan Active Tourer antaa varsin urheilullisen vaikutelman. Ja tätä urheilullisuutta voit vielä korostaa entisestään – valitsemalla Business Sport -mallin, johon kuuluu vahvoja designelementtejä auton ulkopuolelle ja sisätilaan.

 • Ulkopuoli

  Ylellisillä kevytmetallivanteillaan Business Sport -malli luo selkeän mielikuvan auton urheilullisesta dynamiikasta. Erityiset ilmanottoaukot sivuilla ja näyttävä imuilmakanava alaosassa sekä mallin omat jäähdyttimen säleikön rivat – kaikki Black High-gloss – vahvistavat tätä vaikutelmaa yhtä upeasti kuin takahelma korostuksella Black High-gloss. Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) tukee kuljettajaa tämän pysäköidessä autoa: järjestelmä antaa merkkiääniä ja näyttää etäisyyden esteeseen auton perässä olevien neljän autonvärisiksi maalatun tunnistimen tietojen perusteella. Turvallisuuden parantamiseksi on auton etupuskuriin integroitu sumuvalot, joista on apua silloin, kun näkyvyys on riittämätön ja sää huono. Täysin ledeillä toteutetut Bi-LED-ajovalot puolestaan takaavat erinomaisen näkyvyyden pimeällä ajettaessa.
  Lisävarusteena on tarjolla mustat ulkopeilin kotelot ja mustakrominen pakoputken pään suojus, jotka viimeistelevät valikoiman optiikan.

 • Sisätila

  Business Sport -malli ilmaisee BMW-autoille ominaista urheilullisuutta auton sisätilassa jo ensi vilkaisulta kynnyslistojen BMW Sport -tekstilogolla. Urheiluistuimet on verhoiltu mallin omalla Race-kankaalla, ja kontrastiompeleidensa ansiosta ne erottuvat edukseen samoin kuin kojelauta ja keskikonsolikin, jonka Sensatec-verhoilu sointuu istuinten väriin. Pearl Gloss Chrome -koristeosat hansikaslokerossa ja ilmasuuttimissa kasvattavat sisätilan arvokkuutta.
  LED-tekniikalla toteutettu valopaketti hemmottelee sisätilassa valintasi mukaan joko oranssilla tai valkoisella tunnelmavalaistuksella, joka koostuu hyvää tekevän rentouttavasta sekoituksesta epäsuoria ja suoria valonlähteitä. Ylelliset LED-valojohtimet ovikoristeissa ja kromisella lisäkoristeella varustettu autonavain viimeistelevät varusteen optiikan.
  Erinomaisen ilmastointimukavuuden kuljettajalle ja etumatkustajalle takaa 2-alue-ilmastointiautomatiikka. Lisäksi kuljettaja hyötyy nahkaisesta, monitoiminäppäimin varustetusta urheiluohjauspyörästä ja jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä.

BUSINESS M SPORT -MALLI.

Kiinteänä osana arkea on annos urheilullisuutta – tai jopa lisäannos, jos valitset Business M Sport -mallin. Dynaamisempi alusta, aerodynamiikkapaketti, ylellinen ulkoväri ja monet sisätilan lisäherkut ovat vain muutamia monista kohokohdista.

 • Ulkopuoli

  Business M Sport -malliin kuuluu madallettu, urheilullisen jämäkäksi säädetty M Sport-alusta, ylelliset 17" M kevytmetallivanteet, M aerodynamiikkapaketti autonvärisine sivuhelmalevikkeineen ja puskureineen sekä Dark Shadow -metallivärinen diffuusoriosa. Dynaamisen urheilullisen olemuksen viimeistelevät erityinen kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö sekä BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, jossa sivukehys, ikkunoiden alareunalista, peilikolmio, peilin jalka ja ulkopeilin kehys ovat väriltään korkeakiiltoisen mustat. Lisäksi tulee tuttu M logo sivuille. Vain Business M Sport -malliin on saatavilla valinnaisena lisänä M ulkoväriksi Estoril Blue -metalliväri.
  Pysäköitäessä kuljettajaa tukee pysäköintietäisyyden valvontaan (PDC) kuuluva merkkiääni ja näyttö; järjestelmän toiminta perustuu neljään autonväriseen tunnistimeen auton perässä. Kun näkyvyys on huono, etupuskuriin integroidut sumuvalot parantavat turvallisuutta. Täysin ledeillä toteutetut Bi-LED-ajovalot puolestaan takaavat erinomaisen näkyvyyden pimeällä ajettaessa.

 • Sisätila

  Business M Sport -mallissa kuljettaja hyötyy nahkaisesta M monitoimiohjauspyörästä ja jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä. Kuljettaja ja etumatkustaja istuvat täydellisen sopivilla urheiluistuimilla, jotka on verhoiltu ylellisellä Micro Hexagon -kankaan ja Alcantaran yhdistelmällä. M tekstilogojen koristamat ylelliset kynnyslistat ja ylelliset sisäkoristelistat alumiini Hexagon viittaavat auton urheilullisen dynaamiseen perimään samoin kuin BMW Individual -kattoverhous Anthracite ja sinisen (vain Business M Sport -malliin) taikka harmaan kontrastiompeleen koristama kojelauta. M jalkatuki, M logolla varustettu, 6-vaihteisen manuaalivaihteiston yhteyteen tuleva lyhennetty vaihdevipu ja M logolla varustettu erityinen auton avain viimeistelevät tämän mallin urheilullisen olemuksen. Luksustunnelmaa vahvistaa omalta osaltaan hansikaslokero, jossa on koristeosa Pearl Gloss Chrome.
  LED-tekniikalla toteutettuun valopakettiin kuuluvat ovenkahvoissa olevat valot ja ovenkahvatunnistus, ja sisätilassa se hemmottelee valintasi mukaan joko oranssilla tai valkoisella tunnelmavalaistuksella, joka koostuu hyvää tekevän rentouttavasta sekoituksesta epäsuoria ja suoria valonlähteitä. Ylelliset LED-valojohtimet ovikoristeissa viimeistelevät varusteen optiikan. Korkeatasoisen ilmastointimukavuuden kuljettajalle ja etumatkustajalle takaa 2-alue-Ilmastointiautomatiikka.
  Sisäkoristelistoista on vaihtoehtoisesti tarjolla versiot korkeakiiltoisen musta tai alumiini hienohiottu, taikka jalopuiset sisäkoristelistat Fineline. Istuimiin voidaan valita myös ylellinen, perforoitu Dakota-nahkaverhoilu Black, jossa on siniset ompeleet ja M teresauma sekä muunvärisiä nahkaverhoiluja.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla parannat BMW 2-sarjan Active Tourerisi urheilullista eleganssia ja toimivuutta arjen aherruksessa. Täältä löydät valikoiman laadukkaita ja käteviä tuotteita.

 • Ulkopuoli

  Laadukkaat 18ʺ alumiini-kevytmetallivanteet Double-spoke 361 Bicolor Orbit Grey on kiiltosorvattu, ja ne saavat auton näyttämään erityisen urheilulliselta. Saatavilla pyöräsarjana, jossa vannekoko 8J x 18 ja rengaskoko 225/45 R18 91W.

 • Sisätila

  Mitoiltaan täsmälleen sopivissa, kulutusta kestävissä matoissa on korkea reuna ja kaunis muotoilu. Ne suojaavat jalkatilaa kosteudelta ja lialta eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Värivaihtoehtoina Anthracite, Anthracite punaisella reunalla ja Anthracite beigellä reunalla.
  Reilun kokoinen takamatkustamon musta säilytyslaukku kiinnitetään keskimmäiseen turvavyöhön, ja laukkua voidaan käyttää myös takamatkustamon kyynärnojana. Siinä on kaksi mukitelinettä ja useita sisä- ja ulkotaskuja, joten säilytystilaa on reilusti. Sitä voidaan kantaa kätevästi olkahihnasta.
  Kätevä sivulasien aurinkosuoja on helppo kiinnittää ikkunan kehykseen, joten sitä voidaan käyttää vaikka ikkuna olisi auki. Tarkasti sopivien mittojensa ansiosta se suojaa varsinkin lapsia optimaalisesti suoralta auringonpaisteelta ja auttaa alentamaan lämpötilaa auton sisällä.

 • Kuljetus

  Modernista BMW-kattoboksista 320 on saatavilla värivaihtoehdot White ja Anthracite. Boksiin mahtuu jopa viidet enintään 185 cm:n pituiset alppihiihtosukset, ja se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmänsä ja kummallakin puolella olevan kolminkertaisen keskuslukituksen ansiosta boksin kuormaus sujuu helposti ja sen saa lukkoon varkauden vaikeuttamiseksi.
  Ryhmän 1 mustasininen BMW Junior Seat -lastenistuin yhdessä erikseen saatavan ISOFIX-jalustan kanssa on turvallinen valinta lapsille noin 10 kuukaudesta 3,5-vuotiaisiin (noin 9–18 kg). Istuinkaukalo voidaan kiinnittää sekä selkä menosuuntaan -asentoon että kasvot menosuuntaan -asentoon. Patentoidut ilmatyynyt parantavat päänsuojaa sivutörmäyksessä.
  Musta-beige taittuva tavarakori Urban/Modern, jonka kantavuus on jopa 20 kg, soveltuu hyvin pienten tavaroiden säilytykseen tai ostoskoriksi. Siinä on tarrakiinnitys ja se voidaan taittaa muutamalla kädenliikkeellä auki tai kokoon. Se on liukumista estävä, ja se voidaan säilyttää kokoon taitettuna, kun sitä ei käytetä.
  Polkupyörä-/sähköpolkupyöräteline on kevyt ja silti jämäkkä, ja se kantaa jopa 60 kg kuorman. Se voidaan asentaa nopeasti vetokoukkuun, ja sillä voidaan kuljettaa kahta polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle polkupyörälle). Telineen kääntötoiminto mahdollistaa helpon pääsyn tavaratilaan milloin tahansa.

 • Viihde

  Yleismallinen snap-in-adapteri sopii kaikkiin puhelimiin, joissa on mikro-USB-liitäntä. Se mahdollistaa erityisen nopean lataamisen, paremman vastaanoton ja turvallisen säilytyksen. USB-liitännän ansiosta puhelimeen tallennettua musiikkia voi kuunnella mukavasti BMW-audiojärjestelmän kautta.
  Apple iPad™ -laitteen kannatin lukittuu Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen (saatavilla erikseen). Se pitää Apple iPad™ 2-, 3- tai 4-laitteen tukevasti paikallaan, ja 360° kääntyvän kehyksen ja kallistuskulman säädön ansiosta kukin takamatkustaja saa säädettyä laitteen juuri haluamaansa asentoon.