BMW 1-sarja – Connected to Perform

FAST LOVE.

Uusi BMW 1-sarja. Connected to Perform.

FAST LOVE.

Uusi BMW 1-sarja. Connected to Perform.

FAST LOVE.Uusi BMW 1-sarja. Connected to Perform.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, sekuntia (116d)

10,3

Huippunopeus, km/h (116d)

200

Kulutus yhdistetty, l/100 km (116d)

4,1–3,7

CO2-päästö yhdistetty, g/km (116d)

107–97

Se tekee vaikutuksen. Se on hauska. Sen huomaa heti. Urheilullisen muotoilunsa, dynaamisten ajo-ominaisuuksiensa ja täydellisen verkottuneisuutensa ansiosta uusi Urban Hero valloittaa sydämet myrskyisästi. Se pääsee nopeasti vauhtiin ja liikkuu myös verkossa rivakasti – joten se selviää mistä tahansa haasteesta. Se on se pieni ero, joka merkitsee niin paljon.

KAMPANJAT.

Automatic Edition.

Saat kampanjaetuna automaattivaihteiston uuteen BMW 1-sarjaan ilman lisähintaa! BMW 1-sarjan malleihin saat nyt myös alkuperäisen BMW-talvirengassarjan sekä Calix-lämpöpaketin yhteishintaan 490 €. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: Uusi BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé ja BMW X1.
BMW 1-sarja muotoilu

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Uuden BMW 1-sarjan muotoilua voi kuvata osuvasti yhdellä sanalla: dynaaminen. Se lumoaa joka suunnalta optimaalisilla mittasuhteilla ja korostaa jokaisella yksityiskohdallaan tinkimättömän urheilullisia pyrklimyksiään. Täsmälleen – ja kuin valettuna. Riippumatta siitä, minkä mallin tai erikoismallin valitset.

"Uudet ulkoväri-, verhoilu- ja muut muokkauselementtien vaihtoehdot tarjoavat asiakkaille nyt enemmän valinnan varaa auton voimakkaan luonteen yksilöllistämiseen entisestään."
Martina Starke, BMW Automobilen väri- ja materiaalimuotoilujohtaja
BMW 1-sarja ajodynamiikka ja tehokkuus

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Aitoa iloa jokaisella suoralla. Täyttä adrenaliinia joka kaarteessa. BMW-autoille ominainen suora ohjaus, täsmällisesti sovitettu alusta ja painon jakautuminen akseleille optimaalisesti tarjoavat lumoavan ketteräliikkyeisyyden. Ja kuusisylinterisen turboahdetun bensiinirivimoottorinsa ja pitkänomaisen konepellin ansiosta uudessa BMW 1-sarjassa on dynamiikkaa, joka turhaan jakee vertaistaan kompaktien autojen luokassa. Aika sporttista, vai mitä?

BMW 1-sarja yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Koe saumattoman verkottuneisuuden seuraava taso: erinomaisen intuitiivinen käyttökonsepti, fiksut kuljettajan avustinjärjestelmät ja tässä autoluokassa ainutkertaiset digitaaliset palvelut, jotka tekevät ajoelämyksestä ennen kokemattoman. Ja App-sovellus, joka yhdistää autosi älypuhelimeesi ja avaa siten aivan uusia mahdollisuuksia aikataulujen ja reittien suunnitteluun, bisnesviestintään ja viihteeseen.

"Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita juuri se käyttöjärjestelmä, jonka he kokevat parhaimmaksi."
Holger Hampf, käyttäjäkokemuksen muotoilujohtaja

POWER PLAY.

BMW M140i xDrive on temperamenttia puhtaimmillaan: uskomaton kiihtyvyys nollasta sataan 4,4 sekunnissa. Voimanpesänä kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jossa on tehoa vaikuttavat 340 hv. Varusteina lukuisia suurtehokomponentteja, jotka tekevät ajonautinnosta rajattoman. Se saa sykkeen nousemaan vauhdilla, ja myös suupielet kääntyvät ylöspäin.