BMW 1-sarja – Connected to Perform

FAST LOVE.

Uusi BMW 1-sarja. Connected to Perform.

FAST LOVE.

Uusi BMW 1-sarja. Connected to Perform.

FAST LOVE.Uusi BMW 1-sarja. Connected to Perform.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, sekuntia (116d3)

10,5

Huippunopeus, km/h (116d3)

200

Kulutus yhdistetty, l/100 km (116d3)

4,3–4,2

CO2-päästö yhdistetty, g/km (116d3)

114–111

Se tekee vaikutuksen. Se on hauska. Sen huomaa heti. Urheilullisen muotoilunsa, dynaamisten ajo-ominaisuuksiensa ja täydellisen verkottuneisuutensa ansiosta uusi Urban Hero valloittaa sydämet myrskyisästi. Se pääsee nopeasti vauhtiin ja liikkuu myös verkossa rivakasti – joten se selviää mistä tahansa haasteesta. Se on se pieni ero, joka merkitsee niin paljon.

KAMPANJAT.

1-sarja Automatic Edition

Automatic Edition.

Saat kampanjaetuna automaattivaihteiston uuteen BMW 1-sarjaan ilman lisähintaa. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.
1-sarja Connected 1 1490 €

Connected-paketti alk. 1 490 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 1-sarja (alk. 1 490 €), BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, BMW 4-sarjan Gran Coupé, BMW 5-sarja (alk. 1 490 €) ja BMW X1.

BMW 1-sarja muotoilu

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Uuden BMW 1-sarjan muotoilua voi kuvata osuvasti yhdellä sanalla: dynaaminen. Se lumoaa joka suunnalta optimaalisilla mittasuhteilla ja korostaa jokaisella yksityiskohdallaan tinkimättömän urheilullisia pyrklimyksiään. Täsmälleen – ja kuin valettuna. Riippumatta siitä, minkä mallin tai erikoismallin valitset.

"Uudet ulkoväri-, verhoilu- ja muut muokkauselementtien vaihtoehdot tarjoavat asiakkaille nyt enemmän valinnan varaa auton voimakkaan luonteen yksilöllistämiseen entisestään."
Martina Starke, BMW Automobilen väri- ja materiaalimuotoilujohtaja
BMW 1-sarja ajodynamiikka ja tehokkuus

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Aitoa iloa jokaisella suoralla. Täyttä adrenaliinia joka kaarteessa. BMW-autoille ominainen suora ohjaus, täsmällisesti sovitettu alusta ja painon jakautuminen akseleille optimaalisesti tarjoavat lumoavan ketteräliikkyeisyyden. Ja kuusisylinterisen turboahdetun bensiinirivimoottorinsa ja pitkänomaisen konepellin ansiosta uudessa BMW 1-sarjassa on dynamiikkaa, joka turhaan jakee vertaistaan kompaktien autojen luokassa. Aika sporttista, vai mitä?

BMW 1-sarja yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Koe saumattoman verkottuneisuuden seuraava taso: erinomaisen intuitiivinen käyttökonsepti, fiksut kuljettajan avustinjärjestelmät ja tässä autoluokassa ainutkertaiset digitaaliset palvelut, jotka tekevät ajoelämyksestä ennen kokemattoman. Ja App-sovellus, joka yhdistää autosi älypuhelimeesi ja avaa siten aivan uusia mahdollisuuksia aikataulujen ja reittien suunnitteluun, bisnesviestintään ja viihteeseen.

"Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita juuri se käyttöjärjestelmä, jonka he kokevat parhaimmaksi."
Holger Hampf, käyttäjäkokemuksen muotoilujohtaja

POWER PLAY.

BMW M140i xDrive on temperamenttia puhtaimmillaan: uskomaton kiihtyvyys nollasta sataan 4,4 sekunnissa. Voimanpesänä kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jossa on tehoa vaikuttavat 340 hv. Varusteina lukuisia suurtehokomponentteja, jotka tekevät ajonautinnosta rajattoman. Se saa sykkeen nousemaan vauhdilla, ja myös suupielet kääntyvät ylöspäin.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.