BMW 1-sarja yhdeydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

DIGITAL NATIVE.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 1-sarjassa.

DIGITAL NATIVE.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 1-sarjassa.

DIGITAL NATIVE.Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 1-sarjassa.

BMW 1-sarjan varusteisiin kuuluu koko joukko innovatiivista tekniikkaa, jonka ansiosta pysyt optimaalisesti verkottuneena ajon aikana ja pääset rentoutuneena perille. Paletti ulottuu suunnan näyttävistä navigointi- ja viihdetoiminnoista aina omien älypuhelinsovellusten helppon käyttöön: nauti ajanmukaisesta liikkuvuudesta, joka asettaa uusia mittapuita.

Read more
BMW 1-sarja ConnectedDrive musiikki
BMW 1-sarja ConnectedDrive Apple CarPlay
BMW 1-sarja ConnectedDrive Concierge Services

CONNECTED ALLROUNDER.

Verkottunut korkealla tasolla: lisävarusteisten ConnectedDrive -palvelujen ja sovellusten ansiosta nautit lukuisista palveluista, fiksuista sovelluksista ja ensiluokkaisesta viihteestä. Esimerkiksi Online Entertainment (ei saatavilla Suomessa) tarjoaa mahdollisuuden luoda Deezer- tai Napster-käyttäjätili, jonka kautta voit kuunnella musiikkia kiinteään hintaan. Näin miljoonat kappaleet ovat käytettävissäsi rajattomasti ja ilman lisämaksua. Ja integroitu musiikintunnistus tunnistaa jokaisen radiossa soivan kappaleen ja tallentaa sen niin halutessasi omaan musiikkikirjastoosi. Se on tosi pop, olipa mielimusiikkisi tyyliltään millaista tahansa.

 • Apple CarPlay®

  Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri, navigointi ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (suomen kieli ei tuettu) avulla.

BMW 1-sarja BMW Connected time to leave
BMW 1-sarja BMW Connected send to vehicle
BMW 1-sarja BMW Connected share arrival time

TOUR MANAGER.

BMW Connected on innovatiivinen sovellus, joka auttaa Sinua fiksusti pääsemään perille ajoissa ja rentoutuneena. Se siirtää tapaamisten tiedot älypuhelimestasi navigointijärjestelmään, sanoo Sinulle, milloin on aika lähteä liikkeelle ja kertoo muille, jos myöhästyt. Lisäksi sovellus antaa Sinulle tietoa sijainnistasi, polttonestemäärästä ja siitä, onko auto lukittu. Voit myös avata ja sulkea BMW 1-sarjasi sovelluksen avulla. Ja jos Sinulta on päässyt unohtumaan, mihin pysäköit autosi: sovellus navigoi Sinut jalkaisin auton luo.

 • Share Destination / Send to Car

  BMW Connectedin avulla siirrät itse löytämäsi kohteet älypuhelinsovelluksesta tai internetistä mukavasti ja saumattomasti BMW 1-sarjaasi. Samoin älypuhelimesi kalenteriin tallennetut, kodin ulkopuolelle sovitut tapaamiset haluttuine saapumisaikoineen. Järjestelmä ottaa uuden kohteen ongelmitta käyttöön BMW 1-sarjasi navigointijärjestelmässä.

 • Time to Leave -toiminto

  Älä myöhästy enää koskaan: BMW Connected kertoo Sinulle älypyhelimen tai älykellon kautta, milloin on optimaalinen hetki lähteä liikkeelle, jotta ehdit seuraavaan kohteeseesi ajoissa. Järjestelmän ehdottama lähtöaika perustuu tosiaikaisiin liikennetietoihin.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Jos kuitenkin jumitut ruuhkaan, voit BMW Connectedin avulla ilmoittaa esimerkiksi odotteleville työtovereille tai liikekumppaneille viivästyksestäsi tekstiviestillä – ja kertoa heille myös uuden ennakoidun saapumisajan. Ja kaikki tämä käy puhelimeen koskematta.

BMW 1-sarja pysäköintiavustin
BMW 1-sarja nopeusrajoitusinfo

BODY GUARD.

BMW 1-sarja tarjoaa lukuisia älykkäitä kuljettajan avustinjärjestelmiä, jotka helpottavat elämää. Driving Assistant, jossa on peräänajovaroitus, henkilötunnistus ja City-pysähdyksiinjarrutustoiminto, varoittaa ajoissa muista autoista ja ihmisistä. Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä reagoi tahattomaan kaistanvaihtoon ja vireystila-avustin suosittelee tauon pitämistä havaitessaan merkkejä väsymyksestä. Aktiivisen vakionopeussäätimen ja nopeusrajoitustiedon avulla ajonopeus on aina hallinnassasi. Perille päästyä huolehtii pysäköintiavustin siitä, että pysäköinti sujuu mukavasti.

 • Aktiivinen vakionopeussäädin

  Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja peräänajovaroitus sekä jarrutustoiminto, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hoitaa pysähtymisen jälkeen liikkeelle lähdön ja nopeuden hidastamisen, joten etäisyys edellä ajavaan säilyy myös hitaasti etenevässä ja pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä.

 • Nopeusrajoitusinfo

  Nopeusrajoitusinfo-toiminto sisältää ohituskieltojen näytön, tunnistaa nopeusrajoitukset sekä ohituskiellot ja näyttää nämä tiedot kuljettajalle mittariston infonäytössä ja BMW Head-Up -näytössä.

 • Pysäköintiavustin

  Pysäköintiavustin helpottaa taskupysäköintiä ja pysäköimistä poikittain kadun/tien suuntaan nähden. Tätä varten järjestelmä etsii jopa vain hiukan autoa pitempiä pysäköintitiloja autolla hitaasti eteenpäin ajettaessa. Kun riittävän suuri pysäköintitila löytyy, pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, ja kuljettaja valitsee vaihteen sekä käyttää kaasua ja jarrua.

BMW 1-sarja BMW ConnectedDrive

VERKOTUS VAPAUTEEN.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.

Read more