BMW 1-sarja muotoilu ja mallit

HEAD TURNER.

BMW 1-sarjan muotoilu ja mallit.

HEAD TURNER.

BMW 1-sarjan muotoilu ja mallit.

HEAD TURNER.BMW 1-sarjan muotoilu ja mallit.

Ulkoa dynaaminen. Sisältä ylellinen. Jännittävä muotoilu edustaa äärimmäistä urheilullisuutta, voimakasta dynamiikkaa ja aitoa ajamisen iloa. Progressiivisten linjojensa, atleettisen muotokielensä ja laadukkaiden varusteidensa ansiosta BMW 1-sarja sopii täydellisesti urbaaniin elämäntapaan. Se saa päät kääntymään ja vetää katseet puoleensa.

Read more
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance edestä
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance keula
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance vanteet
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance takaviistosta
BMW 1-sarja M140i M Performance takaa

TOP FORM.

BMW 1-sarjan keula, sen näyttävä kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot kertovat väkevästä atleettisuudesta ja pitelemättömistä menohaluista. Matalat ajovalot korostavat urheilullista luonnetta entisestään. Jo vakiovanteet tarjoavat dynaamisen ulkonäön ja erinomaisen pidon. Samoin kuin lisävarusteiset, vieläkin urheilullisemmat 18" kevytmetallivanteet 719 M Jet Black, joihin on saatavilla M Sport -jarrut ja siniset jarrusatulat.
Perä ihastuttaa urheilullisiksi muotoilluilla pyöränkoteloilla, näyttävällä puskurilla ja luonteikkailla, L-kirjaimen muotoisilla LED-takavaloilla. Vielä lisää dynamiikkaa tuovat mustakromatut pakoputken päät, jotka kuuluvat BMW M140i ja Business M Sport -mallien vakiovarusteisiin.

BMW 1-sarja alkuperäiset lisävarusteet polkupyöräteline
BMW 1-sarja alkuperäiset lisävarusteet vanteet
BMW 1-sarja alkuperäiset lisävarusteet tavaratilan matto
BMW 1-sarja alkuperäiset lisävarusteet jokasään lattiamatot
BMW 1-sarja alkuperäiset lisävarusteet lastenistuin
BMW 1-sarja alkuperäiset lisävarusteet Head-Up-näyttö

MUST HAVE – ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Vieläkin urheilullisempaa? Vieläkin ylellisempää? Vai vieläkin paremmin arkeen sopivaa? Helppo juttu. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla varustat BMW 1-sarjasi aivan omien toiveittesi mukaisesti. Meillä on mistä valita – ehdottoman laadukkaiden ja hyödyllisten tuotteiden laaja valikoima ulottuu ilmaisuvoimaisista vanteista BMW Head-Up -täysvärinäyttöön ja edelleen kätevään polkupyörätelineeseen.

BMW 1-sarja ajodynamiikka ja tehokkuus

AJODYNAMIIKKAA JA TEHOKKUUTTA.

AJODYNAMIIKKAA JA TEHOKKUUTTA.