BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance

POWER PLAY.

BMW M140i: 340 hv, 250 kW.

BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance

POWER PLAY.

BMW M140i: 340 hv, 250 kW.

POWER PLAY.BMW M140i: 340 hv, 250 kW.

Kompaktiautoluokan dynaamisella urheilullisuudella on nimi: BMW M140i. Tai toisin ilmaistuna: intensiviivisempi ajonautinto. Koe sanoin kuvaamaton tunne, kun kädet puristavat ohjauspyörää ja jalka painaa kaasupoljinta. Mieluiten mutkittelevalla maantiellä, kun lukuisat M Performance -autojen omat ja täydellisesti toisiinsa sovitetut komponentit – moottorista alustaan ja aina muotoiluun saakka – takaavat adrenaliinintäyteiset ajohetket. Väristykset on taattu.

Read more
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance -moottori

SIX PACK.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

SIX PACK.

Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Vaikuttavan tehokas, erityisen suorituskykyinen: kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori erottuu muista ylivoimaisella voimankehityksellä ja silkinpehmeällä käynnillä sekä urheilullisella moottorinsoundilla. Kaksois-VANOKSEN, Valvetronicin, High Precision -suoraruiskutuksen ja TwinScroll -turboahtimen ansiosta se tuottaa 250 kW:n (340 hv:n) tehon ja kuluttaa polttonestettä vain 9,4–9,5l/100 km (yhdistetty).

Read more
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance dynamiikka
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance alusta

PACE MAKER.

BMW M140i -mallin ajodynamiikka on aitoa M Performancea. Lukuisien suurtehokomponenttien avulla se takaa intensiivisen ajonautinnon, joka turhaan hakee vertaistaan. Madallettu M Sport -alusta tarjoaa yhdessä mukautuvan sport-ohjaustehostuksen kanssa lumoavan ajettavuuden – ja välittää moottorin vaikuttavan voiman täsmällisesti tiehen. M sport -jarrut on tietenkin suunniteltu kestämään erittäin kovaa kuormitusta. Ja kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto mahdollistaa räväkät kiihdytykset tarjoamalla erityisen nopeat vaihteen vaihdot. Sykkeesi sen vahvistaa.

 • Mukautuva sport-ohjaustehostus

  Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

 • M Sport -alusta

  Takavetoisen auton noin 10 millimetriä madallettu M Sport -alusta ihastuttaa urheilullisella sovituksellaan. Siinä on lyhyemmät jouset, jäykemmät iskunvaimentimet ja jäykemmät kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii urheilullisessa ajossa.

 • xDrive

  Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajo-ominaisuuksia kaikissa ajotilanteissa ja olosuhteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

  8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi vaihtaa myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat äärimmäisen nopeasti.

BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance etuviistosta
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance takaviistosta
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance sisätila
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance ohjaamo
BMW 1-sarja M140i xDrive M Performance mittaristo

RACE SUIT.

BMW M140i -mallin keulan muotoilu ihastuttaa kookkaammilla ilmanottoaukoilla, jotka ovat osa vakiovarusteista M aerodynamiikkapakettia, johon sisältyy Ferric Grey -designkorostuksia. Myös aerodynaamisten peilinkoteloiden väri on Ferric Grey. Suvereenin olemuksen viimeistelevät näyttävät 18" M kevytmetallivanteet 719 M Jet Black ja molemminpuoliset, mustakromiset pakoputkenpäät. Sisätilassa vaikutuksen tekevät M urheiluistuimet, vakiovarusteisiin kuuluva nahkainen M ohjauspyörä sekä M jalkatuet ja M sisäkoristelistat. Ylelliset yksityiskohdat kuten M Performance -kynnyslistat ja M Performance -autoille ominaiset mittarit korostavat urheilullista tunnelmaa entisestään.

BMW 1-sarja M Performance -autot

FAMILY POWER.

FAMILY POWER.

M Performance -autot tekevät vaikutuksen voimakkailla suorituksillaan. Ne tarjoavat lumoavan ajodynamiikan mukavuudesta tinkimättä. Ja urheilullisuudestaan huolimatta ne osoittavat terävöitetyllä muotoilullaan myös huomionarvoista tyyliä. M Performance -autot. Intensiviivisempää ajonautintoa.

Read more