BMW 1-sarja ajodynamiikka ja tehokkuus

THRILL SEEKER.

BMW 1-sarjan ajodynamiikka ja tehokkuus.

THRILL SEEKER.

BMW 1-sarjan ajodynamiikka ja tehokkuus.

THRILL SEEKER.BMW 1-sarjan ajodynamiikka ja tehokkuus.

Innostavan urheilullinen. Kulutuksen suhteen rauhallinen. Vahvasti vääntävillä ja kierrosherkillä turbomoottoreillaan BMW 1-sarja takaa temperamenttiset ja uskomattoman ketteräliikkeiset ajohetket. Etenkin yhdessä lisävarusteisten adaptiivisen M alustan ja mukautuvan sport-ohjaustehostuksen kanssa. Olitpa liikkeellä kaupungissa, maantiellä tai moottoritiellä. Ja tehokaskin se on: ECO PRO -tilassa auton polttonesteen tarve on ällistyttävän vähäinen, joten huoltoasemalle voi mennä levollisin mielin.

Read more
BMW 1-sarja edestä
BMW 1-sarja takaa

FAST FORWARD.

Valloittaa tien käden käänteessä. Eikä ihme, ihastuttaahan BMW 1-sarja lukuisilla suorituskykyisillä moottoreillaan, valinnan mukaan myös nelivetoisena, ja akselikuorman jakautumisella täydellisesti suhteessa 50:50 – mikä takaa henkeä salpaavan täsmällisen ajettavuuden ja innostavan suorituskyvyn. Lisävarusteisten komponenttien laaja valikoima päästää lisäksi väkevän dynamiikan ja urheilullisen ketteräliikkeisyyden valloilleen: adaptiivinen alusta, 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto, mukautuva sport-ohjaustehostus ja kuusisylinterinen turboahdettu bensiinirivimoottori – ainutlaatuinen tässä autoluokassa – tarjoavat ainutkertaisen ajonautinnon.

BMW 1-sarja xDrive-neliveto

NELIVETO BMW 1-SARJASSA.

Ihanteellinen hankaliin ajotilanteisiin, etenkin huonolla säällä ja kelillä. Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive sovittautuu kaikkiin olosuhteisiin optimaalisesti. Tulos: ihanteellinen pito ja suuntavakaus takaavat vieläkin paremman ajodynamiikan ja ketteräliikkeisyyden.

 • xDrive

  Älykäs nelivetojärjestelmä xDrive jakaa voiman aina tarkasti tilanteen vaatimalla tavalla. Siten vetopito on aina paras mahdollinen. xDrive-nelivedon ja ajovakauden valvonnan (DSC) ansiosta BMW säilyttää pidon ja suuntavakauden. xDrive jakaa moottorin voiman – DSC-tunnistimien tietojen perusteella – jo ennakoivasti etu- ja takapyörille siten, että kaarreajossa uhkaavaa yli- tai aliohjautumista vastaan voidaan vaikuttaa ajoissa, mikä parantaa auton suuntavakautta. Lisäksi järjestelmä varmistaa ripeän ja varman liikkeellelähdön myös liukkaalla pinnalla tai jyrkässä mäessä. Vaikeissa tie- ja keliolosuhteissa DSC-järjestelmä joutuu puuttumaan ajotilanteeseen entistä harvemmin. Siten BMW xDrive yhdistää nelivedon perinteisen vahvat ominaisuudet – vetopito, suuntavakaus ja turvallisuus – BMW:lle tyypilliseen upeaan dynamiikkaan.

BMW 1-sarja moottori

HEART BEATS.

HEART BEATS.

Jokaisen BMW 1-sarjan sydän on sen moottori. Mallisarjan nykyisestä moottorivalikoimasta löytyy sopiva voimanlähde kaikkiin tarpeisiin. Sillä kaikki BMW EfficientDynamics -moottoriperheen bensiini- ja dieselmoottorit – niin kolmi-, neli- kuin kuusisylinterisetkin mallit – vakuuttavat innovatiivisen BMW TwinPower Turbo -tekniikan ansiosta temperamenttisella suorituskyvyllä alhaisillakin kierroksilla. Ja samalla tehokkuus ja ajodynamiikka paranevat entisestään. Ajamisen ilo sisältyy pakettiin.

Read more
BMW 1-sarja Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Lisävarusteisiin lukeutuva 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto takaa huippuluokan dynamiikan, tehokkuuden ja ajomukavuuden: nopeat vaihteenvaihdot parantavat kiihdytysarvoja, ja kahdeksan vaihteen tiheän porrastuksen ansiosta vaihteen vaihtumista tuskin tuntee. Samalla moottori pidetään ihanteellisella kierroslukutasolla optimaalisen voimankehityksen varmistamiseksi, ja melutaso alenee. Kahdeksas vaihde laskee suurissa nopeuksissa moottorin kierroslukua ja vähentää siten kulutusta ja CO2-päästöä.

 • SPORT+-tila

  Oikea valinta korostetun urheilulliseen ajoon äärirajoilla ja parhaisiin suorituksiin on SPORT+-tila. Sillä vähäiset kierroslukuhypyt vaihteiden välillä mahdollistavat erityisen väkevävoimaiset kiihdytykset. Lisäksi aktivoituu DTC-toiminto (dynaaminen vetopitotila), joka sallii vetäville pyörille suuremman luiston.

 • SPORT-tila

  SPORT-tila tarjoaa yhdessä adaptiivisen M Sport -alustan kanssa urheilullisemman alustasäädön ja jämäkämmiksi säädetyt iskunvaimentimet. Näin se saa moottorin ja ohjauksen reagoimaan spontaanimmin ja takaa siten yllin kyllin ajamisen iloa.

 • COMFORT-tila

  Mukavaa matkantekoa varten on tarjolla COMFORT-tila, jossa aktivoituna on mukavuuteen tähtäävä vaihtamisohjelma, jossa kierroslukutaso on alhainen. Yhdessä adaptiivisen M Sport -alustan kanssa se häivyttää ajotien epätasaisuudet miltei tuntumattomiksi.

 • ECO PRO -tila

  ECO PRO -tilassa tehotaloudellisuutta parannetaan siten, että pienemmälle vaihtamista vältetään ja vapaa rullaus -toiminto aktivoituu. Tässä tilassa auto rullaa erityisen vähäkitkaisesti, kun moottori on erotettu voimansiirtolinjasta. Tämä vähentää polttonesteen kulutusta merkittävästi ja pidentää käyttösädettä tuntuvasti.

BMW 1-sarja EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta, enemmän ajonautintoa. Sitä on BMW EfficientDynamics. Käsitteen taakse kätkeytyy innovatiivinen teknologiapaketti, joka vaikuttaa voimansiirtoon, energianhallintaan ja autokonseptiin. Jotta polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt vähenevät ja samalla dynamiikka ja ajonautinto kasvavat. Vakiovarusteena jokaisessa BMW-autossa – tietysti myös BMW 1-sarjassa.

Read more
BMW 1-sarja yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.