SAA LIIKKEELLE KUIN ELÄMÄ ITSE.

BMW 1-sarjan 5-ovinen malli.

SAA LIIKKEELLE KUIN ELÄMÄ ITSE.

BMW 1-sarjan 5-ovinen malli.

SAA LIIKKEELLE KUIN ELÄMÄ ITSE.BMW 1-sarjan 5-ovinen malli.

Kulutus yhdistetty l/100 km (116d EffDyn Edition)

3,8–3,4

CO2-päästö yhdistetty g/km (116d EffDyn Edition)

101–89
 

Ovien lukumäärä

5

Arjen harmaus romukoppaan, elämän ilo etualalle: BMW 1-sarjan 5-ovisella mallilla. Kaduilla ketteräliikkeinen ja kompakti, olemukseltaan urheilullinen ja moderni. BMW 1-sarjan urheilullista ilmettä korostavat keula, BMW:lle tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja kaarevat LED-valonheittimet. Takaosassa katseen vangitsevat L-kirjaimen muotoiset LED-takavalot. Ergonominen sisätila ja sen monet säilytystilat jättävät runsaasti liikkumatilaa. Ajonautintoa lisäävät edelleen tehokkaat ja mukaansa tempaavat BMW TwinPower Turbo -moottorit. Tämän monipuolisen viisiovisen auton mallisto ulottuu taloudellisesta BMW 116d EfficientDynamics Editionista aina urheilulliseen BMW M140i -malliin. Business Urban-, Business Sport- tai Business M Sport -varustelulla auto saa vielä yksilöllisemmän vivahteen. BMW ConnectedDrive -palveluiden ansiosta kaikki kokemukset voi jakaa ystävien ja perheen kanssa milloin tahansa myös matkalta. Tämä on aitoa ajamisen iloa – tämä on BMW 1-sarja.

KAMPANJAT.

BMW 1-sarja Business Plus

Business Plus -varustelu alk. 499 €.

Kattava BMW Business Plus -varustelu on nyt saatavilla BMW 1-sarjaan erikoishintaan alkaen 499 €.

TUTUSTU BMW 1-SARJAN 5-OVISEEN MALLIIN.

Ulkopuolen muotoilu.

Voimakkaat linjat ja kookkaat ilmanottoaukot osoittavat, kuinka paljon energiaa BMW 1-sarjassa piilee. Matalat, tiivisilmeiset valonheittimet, jotka saa lisävarusteena kokonaan ledein toteutettuina, osoittavat keulan keskustaan – kromikehyksen ympäröimään kaksiosaiseen jäähdyttimen säleikköön. Dynaaminen kokonaisvaikutelma saa menohalut heräämään. Perässä suuret pyöränkotelot ja leveä raideleveys korostavat tiivistä yhteyttä tiehen. Vaakasuuntaiset linjat vahvistavat tätä vaikutelmaa. L-kirjaimen muotoiset LED-takavalot ovat todellinen katseenvangitsija, joka kertoo heti, että tämä katujen valloittaja on aito BMW.

Palvelut & sovellukset.

BMW 1-sarjan autossa voit pitää vaivatta yhteyttä ympäristöösi, mikä tekee elämästä vieläkin hauskempaa. Se onnistuu BMW ConnectedDrive -palveluiden ja -sovelluksien avulla. Niiden avulla voit hyödyntää internetiä kätevästi. Nauti omasta soundtrackistäsi, milloin ja missä tahansa. Löydä mukava vaihtoehto ruuhkien kiertämiseksi.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Ketterän, energiaa uhkuvan temperamenttinsa ansiosta BMW 1-sarja on kuin kotonaan kaupunkiliikenteessä. BMW TwinPower Turbo -moottorit ja lisävarusteinen 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto siivittävät sen nopeasti vauhtiin. ECO PRO -tila puolestaan maksimoi toimintasäteen. Ihanteellinen seuralainen matkalle – jännittävä olemus, maltillinen kulutus.

101–89 g/km

Uusimmat ruiskutustekniikat, täysin muuntuva tehonohjaus ja turboahto – siinä BMW EfficientDynamics -moottoriperheen menestyksen resepti. Sekä bensiini- että dieselmoottorin vääntömomentti kasvaa urheilullisiin lukemiin jo alhaisilla kierrosluvuilla. Kulutuksessa ja CO2-päästöissä BMW 1-sarja puolestaan pysyy tiukasti maan kamaralla – etenkin BMW 116d EfficientDynamics Edition.