AJAMISEN ILOSTA PITÄVILLE.

BMW 1-sarjan viisiovisen mallin muotoilu.

AJAMISEN ILOSTA PITÄVILLE.

BMW 1-sarjan viisiovisen mallin muotoilu.

Kaupunkielämä tarjoaa joka päivä jotain uutta. BMW 1-sarja on mielenkiintoinen osa tuota elämää mukaansa tempaavan dynamiikan, varman muotoilun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta. Auton rento ilme lisää ajamisen iloa matkalla töihin, urheiluharrastukseen tai ajelulla ystävien kanssa. Matkat sujuvat ripeästi ja miellyttävästi.

AJAMISEN ILOSTA PITÄVILLE.BMW 1-sarjan viisiovisen mallin muotoilu.

Kaupunkielämä tarjoaa joka päivä jotain uutta. BMW 1-sarja on mielenkiintoinen osa tuota elämää mukaansa tempaavan dynamiikan, varman muotoilun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta. Auton rento ilme lisää ajamisen iloa matkalla töihin, urheiluharrastukseen tai ajelulla ystävien kanssa. Matkat sujuvat ripeästi ja miellyttävästi.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Voimakkaat linjat ja kookkaat ilmanottoaukot osoittavat, kuinka paljon energiaa BMW 1-sarjassa piilee. Matalat, tiivisilmeiset valonheittimet, jotka saa lisävarusteena kokonaan ledein toteutettuina, osoittavat keulan keskustaan – kromikehyksen ympäröimään kaksiosaiseen jäähdyttimen säleikköön. Dynaaminen kokonaisvaikutelma saa menohalut heräämään. Perässä suuret pyöränkotelot ja leveä raideleveys korostavat tiivistä yhteyttä tiehen. Vaakasuuntaiset linjat vahvistavat tätä vaikutelmaa. L-kirjaimen muotoiset LED-takavalot ovat todellinen katseenvangitsija, joka kertoo heti, että tämä katujen valloittaja on aito BMW.

LED-VALODESIGN.

Todellinen katseenvangitsija: L-kirjaimen mallisten takavalojen ohella myös BMW 1-sarjan etu- ja sumuvalot saa lisävarusteena kokonaan ledeillä toteutettuina.

 • Adaptiiviset LED-ajovalot

  Adaptiivisissa LED-ajovaloissa on kokonaan ledeillä toteutetut vilkut, lähivalot, kaukovalot ja huomiovalot sekä kääntymisvalot. Nämä ajovalot lisäävät turvallisuutta ja valaisevat ajoradan tehokkaasti. Lähi- ja kaukovaloissa käytetään kahdeksaa teholediä. Dynaamisen pitkänomaisiksi muotoillut LED-vilkut ovat huomiota herättävän näyttävät, ja ne sijaitsevat LED-huomiovalorenkaiden vieressä. Kaukovaloavustin, adaptiiviset kaarrevalot ja mukautuva valokuvion säätö kaupunki-, maantie- ja moottoritieajoon parantavat pimeässä näkemistä merkittävästi. Sen ansiosta pimeään aikaan ajaminen on lähes yhtä turvallista ja vähän rasittavaa kuin päiväsaikaan ajaminen.

 • LED-sumuvalot

  Sumussa ja sateella LED-sumuvalot parantavat lähialueen näkyvyyttä ja lisäävät siten turvallisuutta. Laajan valaisukulman lisäksi niiden etuihin kuuluvat päivänvaloa erittäin paljon muistuttava värilämpötila, huomattavan pitkä käyttöikä ja vähäinen energiankulutus.

  Samalla ajovalojen alapuolelle sijoitetut LED-sumuvalot luovat teknisen ja modernin korostuksen BMW-auton näyttävään keulaan.

 • Takavalot

  Kaksiosaiset L-kirjaimen muotoiset takavalot on toteutettu ledein. Näyttävien valojen toinen osa on korin puolella ja toinen takaluukussa. Dynaamisen jarruvalotoiminnon ansiosta perässä ajavien ajoneuvojen kuljettajia varoitetaan vilkkuvilla jarruvaloilla tilanteesta, jossa jarrutat voimakkaasti, esimerkiksi vaaratilanteessa.

SISÄTILAN MUOTOILU.

Raikas, moderni ja suoralinjainen – tämä vaikutelma syntyy BMW 1-sarjan sisätilassa ensi vilkaisulta. Ja toisella katsomalla se saa vahvistuksensa. Ohjaamo on BMW:lle tyypillisesti kuljettajasuuntautunut. Kaikkialla sisätilassa on pantu painoa erittäin tasokkaalle muotoilulle, minkä huomaa pienimmästäkin yksityiskohdasta. Vakiovarusteiseen BMW Radio Professionaliin kuuluu myös erilaisia kromitehosteita ja korkeakiiltoisen musta etulevy.
360 litran suuruiseen tavaratilaan mahtuvat ostokset, rinkat tai isommat matkatavarat. Aurinkolaseille, kameroille ja muille on paikka ovissa ja keskikonsolissa. Ylelliset pinnat saavat sisätilan vaikuttamaan vieläkin modernimmalta. Ja selvästi yksilöllisen vivahteen saat valitsemalla jonkin kolmesta vaihtoehdosta: Business Urban- tai Business Sport tai Business M Sport -mallista. Mihin ikinä BMW 1-sarjalla matkaatkaan, yksi asia on aina taattu: tylsää Sinulla ei ole sekuntiakaan.