HYVÄ TYYLI ON UUSI TRENDI.

BMW 1-sarjan 5-ovisen mallit ja varusteet.

HYVÄ TYYLI ON UUSI TRENDI.

BMW 1-sarjan 5-ovisen mallit ja varusteet.

Trendit on tarkoitettu kaikille, mutta tyyli on jokaisen oma juttu. Ja sitä voi ilmaista BMW 1-sarjan Business Urban-, Business Sport- ja Business M Sport -mallien urheilullisuudella. Ja alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla, joiden ansiosta BMW 1-sarjan autostasi tulee vieläkin yksilöllisempi.

HYVÄ TYYLI ON UUSI TRENDI.BMW 1-sarjan 5-ovisen mallit ja varusteet.

Trendit on tarkoitettu kaikille, mutta tyyli on jokaisen oma juttu. Ja sitä voi ilmaista BMW 1-sarjan Business Urban-, Business Sport- ja Business M Sport -mallien urheilullisuudella. Ja alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla, joiden ansiosta BMW 1-sarjan autostasi tulee vieläkin yksilöllisempi.

BMW 1-sarja Business Plus etuviisto
BMW 1-sarja Business Plus takaviisto

BUSINESS PLUS -VARUSTELU ALK. 499 €.

Kattava ja käytännöllinen BMW Business Plus -varustelu on nyt saatavilla BMW 1-sarjan Business-malleihin erikoishintaan alkaen 499 €*.

 

Tutustu myös BMW 1-sarjan BMW Osamaksu -rahoitustarjoukseen. Rahoituksen korko nyt vain 0,9 %.


* Hinnat alkaen 29 084,15 € (116d Business, CO2 97 g/km). CO2-päästöt ja siihen perustuva autovero vaikuttaa asiakasedun määrään. Kampanja on toistaiseksi voimassa 1.4. alkaen ja se koskee uusia asiakastilauksia. Kuvan auto lisävarustein.

Varustelu:

Business-mallien varustelu:
 • Bi-LED-ajovalot
 • LED-sumuvalot
 • 16" kevytmetallivanteet V-spoke 378
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Säilytystilapaketti
 • Velour-lattiamatot

 

Business Plus -varustelu (alk. 499 €*):
 • Servotronic-ohjaustehostin
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Comfort Access – avaimeton sisäänkäynti
 • Peruutuskamera
 • Lasikattoluukku
 • Taittuvat takaistuinten pääntuet (reunapaikat)
 • HIFI-kaiutinjärjestelmä
 • BMW Individual -sisäkattoverhoilu, Anthracite
 • BMW Osamaksu – Korko 0,9 %

  BMW 1-sarjan mallit Business Plus -varustelulla saat nyt vain 0,9 % rahoituskorolla.

  BMW Osamaksu -esimerkkilaskelma: BMW 116d Business Plus -varustepaketilla kokonaishinta 29 684,15 € (sis. toimituskulu 600 €). Kuukausierä 323,99 €, käsiraha 3 000 €, rahoitettava määrä 26 834,15 €, luoton avausmaksu 150 €, käsittelykulu 8 €/kk, korko 0,9 %, luottoaika 60 kk ja viimeinen suurempi erä 9 000 €. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,61 % ja luottohinta 31 123,18 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. BMW Osamaksu -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

BUSINESS-VARUSTELU.

Business-varustelu tarjoaa sekä auton ulkopuolelle että sisätilaan lukuisia toimivia lisävarusteita, jotka lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta. Perässä oleva pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) on näytöin ja äänimerkein kuljettajan tukena tämän peruuttaessa pysäköintipaikalle. LED-sumuvalot parantavat turvallisuutta, kun näkyvyys on huono tai kun sataa. Näkyvyyden kruunaavat täysin ledeillä toteutetut Bi-LED-ajovalot.
Lisäksi kuljettaja hyötyy jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä ja monitoimiohjauspyörästä, joka helpottaa auton eri toimintojen käyttöä. Jotta erilaiset esineet saa turvallisesti ja mukavasti säilytykseen, on autossa monipuolinen ja kätevä säilytystilapaketti. Jokaisella istuinpaikalla on ylelliset velour-lattiamatot. BMW 16” kevytmetallivanteet V-spoke 378 ja 125i- ja 125d -mallien BMW 17” kevytmetallivanteet Y-spoke 380 viimeistelevät kattavan Business-varustelun.

BUSINESS URBAN -MALLI.

Raikkaampi, modernimpi, ylellisempi – Business Urban -malli tuo viisioviseen BMW 1-sarjaan jotain, mitä harvoin näkee tien päällä: henkilökohtaisen vivahteen.

 • Ulkopuoli

  Business Urban -malli rullaa upeilla 16'' kevytmetallivanteilla V-spoke 411. Keulaan tuo lisää optisia korostuksia kaksiosainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, jonka ripojen värinä on Oxide Silver matta, kehys on korkeakiiltoinen kromattu. Etupuskurin ilmanohjainsäleiköt ovat korkeakiiltoisen mustat ja takapuskurin tapaan niissä on tehosteosa Oxide Silver matta. Etupuskurin ilmanottoaukon keskelle sijoitettu ripa on maalattu korkeakiiltoisen mustaksi. Vasemmassa ja oikeassa etulokasuojassa on tekstilogo ''Urban''.
  Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) auton takana avustaa kuljettajaa optisesti ja akustisesti pysäköintipaikalle peruutettaessa. Kun näkyvyys ja sää on huono, turvallisuutta parantavat sumuvalot.
  Vaihtoehtoisesti vain Business Urban -malliin on tarjolla 17" kevytmetallivanteet V-spoke 412 Bicolor Silver. Muitakin vannemalleja on saatavilla.

 • Sisätila

  Jo ennen kyytiin nousemista kaukokäyttöavain tyylikkäine Pearl Gloss Chrome -koristeosineen herättää innon päästä kokemaan ajoelämys. Etuovia avattaessa katse kohdistuu kynnyslistaan, jossa on alumiiniosat ja tekstilogo "BMW Urban".
  Sisätiloissa kuljettajaa ja matkustajia hemmottelevat tyylikkäät istuimet istuinverhoiluna hopeanvärinen tai helmenharmaa kangas-nahkayhdistelmä Path Design. Sisätilan tyylikästä tunnelmaa korostavat mustat, akryylilasiset sisäkoristelistat mattapintaisella Oxide Silver -korostuksella sekä rentouttava yhdistelmä suoria ja epäsuoria valonlähteitä, joihin kuuluvat tunnelmavalot, valaistut ovenkahvat ja jalkatilavalaistus. Valon värisävy on vaihdettavissa sinisestä oranssiksi. Erinomaista mukavuutta kuljettajalle ja etumatkustajalle tarjoaa myös pituussuunnassa säädettävä kyynärnoja. Luistamattoman, nahkaisen urheiluohjauspyörän ääressä kuljettaja nauttii BMW-alustan täsmällisyydestä.
  Vaihtoehtoisesti istuinverhoiluksi voidaan valita kangas-nahkayhdistelmä Path värinä Black/Silver ja sisäkoristelistojen materiaaliksi kuviopintainen, valkoinen akryylilasi, jonka yhteydessä listoissa on Oxide Silver matta korostus.

BUSINESS SPORT -MALLI.

Business Sport -malli tekee muutenkin dynaamisesta viisiovisesta BMW 1-sarjasta vieläkin räväkämmän ja urheilullisemman. Lukuisia ulkopuolen ja sisätilan yksityiskohtia on muokattu sen mukaan.

 • Ulkopuoli

  Business Sport -malli rullaa urheilullisen upeana 16'' kevytmetallivanteilla Star-spoke 376. Sumuvalot, kromikehyksellinen kaksiosainen jäähdyttimen BMW-säleikkö ja korkeakiiltoiset mustat rivat ja lukuisat näyttävät muotoiluyksityiskohdat auton keulassa ja perässä korostavat urheilullista ilmettä. Mustakrominen pakoputkenpää ja etulokasuojien Sport-tekstilogot edessä viestivät Business Sport -mallin dynaamisuudesta.
  Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) auton takana avustaa kuljettajaa optisesti ja akustisesti pysäköintipaikalle peruuttamisessa.
  Vaihtoehtoisesti vain Business Urban -malliin on tarjolla 17" kevytmetallivanteet Star-spoke 379. Muitakin vannemalleja on saatavilla.

 • Sisätila

  Etuovien avaamisen myötä huomaa heti tämän mallin dynaamista luonnetta korostavat kynnyslistat, joissa on alumiiniset koristeosat ja tekstilogot "BMW Sport". Kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen antavissa urheiluistuimissa on istuinverhoiluna kangas Corner värinä Anthracite punaisella korostuksella. Sisäkoristelistat Black High-gloss, joissa on Coral Red matta korostus, luovat sisätiloihin urheilullisen tyylikkään ilmeen. Lisätukea sivuttaisvoimia vastaan tarjoaa pituussuunnassa säädettävä kyynärnoja kuljettajalle ja etumatkustajalle. Pitäväpintaisella, punaisilla kontrastisaumoilla koristellulla nahkaisella urheiluohjauspyörällä kuljettaja pitää auton aina otteessaan. Sisätilojen urheilullista kokonaisilmettä korostavat mittariston upeat asteikkolevyt punaisin korostuksin ja tyylikkäät kronografiasteikot.
  Valopaketti korostaa dynaamista vaikutelmaa yhdistämällä jännittävällä tavalla suoria ja epäsuoria valonlähteitä, joihin kuuluvat tunnelmavalot, valaistut ovenkahvat ja jalkatilavalaistus. Lisäksi autossa on jarrutustoiminnolla varustettu vakionopeussäädin. Monitoimiohjauspyörä tekee auton usein tarvittavien toimintojen käytöstä mukavaa. Punaisen koristeosan kruunaama kaukokäyttöavain, monia lisäsäilytysmahdollisuuksia tarjoava säilytyslokeropaketti, USB-liitännällä täydennetty Handsfree-varustus ja kaikkien istumapaikkojen lattiamatot viimeistelevät valikoiman.
  Vaihtoehtoisesti voit valita urheiluistuimiin kangasverhoilun Corner värinä Anthracite harmaalla korostuksella ja sisäkoristelistat Black High-gloss korostuksella Oxide Silver matta.

BUSINESS M SPORT -MALLI.

Koe moottoriurheilutunnelma BMW 1-sarjassa – sitä varten on Business M Sport -malli. Lukuisia yksityiskohtia niin alustassa, vanteissa kuin muotoilussa on sovitettu M GmbH:n filosofian mukaisesti vieläkin urheilullisemmiksi – lokasuojien M tunnukset mukaan lukien.

 • Ulkopuoli

  M Sport-alusta, 17" M kevytmetallivanteet Double-spoke 383 M, eturenkaita leveämmät takarenkaat: Business M Sport -malli on sovitettu täydellisesti dynaamista ajotapaa suosivien kuljettajien vaatimuksiin. M aerodynamiikkapaketti korostaa urheilullista optiikkaa autonvärisillä puskureilla ja sivuhelmalevikkeillä sekä perän ylellisellä, Dark Shadow -metallivärillä viimeistellyllä diffuusoriosalla. Kromikehyksen ympäröimän kaksiosaisen jäähdyttimen BMW-säleikön kummassakin osassa on yhdeksän ripaa, joiden etupinta on korkeakiiltoisen musta.
  Urheilullisen olemuksen kruunaa BMW Individual High-gloss Shadow Line, johon kuuluvat mm. korkeakiiltoisen mustat peilikolmiot, peilikotelon alaosalista ja ulkopeilin kehys. Pakoputken pää on korkeakiiltoista kromia. M tunnukset etulokasuojissa ja sumuvalot viestivät auton dynaamisuudesta.
  Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) auton takana avustaa kuljettajaa optisesti ja akustisesti pysäköintipaikalle peruuttamisessa. Business M Sport -malliin on tarjolla Estoril Blue -metalliväri. Muitakin ulkovärejä on saatavilla.
  Vaihtoehtoisesti Business M Sport -mallin saa myös vakioalustalla tai säätyvällä M alustalla sekä 18" M kevytmetallivanteilla Double-spoke 461 M Silver tai Ferric Grey metalli-väri, joiden yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.

 • Sisätila

  Business M Sport -malliin sisältyvissä, hyvän tuen antavissa kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimissa on istuinverhoiluna kangas-alcantarayhdistelmä Hexagon Anthracite, jossa on kontrastisaumat Royal Blue ja tyylikäs M optiikka. BMW Individual -kattoverhoilu Anthracite ja sisäkoristelistat Aluminium Hexagon mattapintaisella korostuksella Estoril Blue tekevät upeasti oikeutta auton dynaamiselle suoristuskyvylle. Kuljettaja hallitsee autonsa aina täydellisesti kolmipuolaisella, nahkaisella M ohjauspyörällä, jossa on muotoillut peukalonpaikat. Ohjauspyörän kehä, jonka halkaisija on 373 mm ja jota koristaa M tunnus, on verhoiltu mustalla Walknappa-nahkalla, jossa musta ommel. Mittaristo ja sen tarkempi kronografia-asteikko korostavat auton urheilullista suuntautuneisuutta, ja Estoril Blue -koristeosalla viimeistelty autonavain ilmentää myös auton ulkopuolella kuljettajan mieltymystä dynaamiseen ajotyyliin.
  Yhdistelmä suoria ja epäsuoria valonlähteitä, joihin kuuluvat tunnelmavalot, valaistut ovenkahvat ja jalkatilavalaistus, tehostaa sisätilan urheilullista tunnelmaa. Lisäksi autossa on jarrutustoiminnolla varustettu vakionopeussäädin. Säilytyslokeropaketti, USB-liitännällä täydennetty Handsfree-varustus ja sadetunnistin viimeistelevät laadukkaan varustuksen.
  Vaihtoehtoisesti voidaan valita sisäkoristelistat Aluminium Hexagon korostuksella Black High-gloss.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW 1-sarjasi yksilöllistä tyyliä. Ja lisäät sen monipuolisuutta ja joustavuutta tarpeittesi mukaan. Täältä löydät valikoiman laadukkaita ja käteviä tuotteita.

 • Kuljetus & matkatavarat

  Modernista BMW-kattoboksista 320 on saatavilla värivaihtoehdot White ja Anthracite. Boksiin mahtuu jopa viidet enintään 185 cm:n pituiset alppihiihtosukset, ja se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmänsä ja kummallakin puolella olevan kolminkertaisen keskuslukituksen ansiosta boksin kuormaus sujuu helposti ja sen saa lukkoon varkauden vaikeuttamiseksi.
  Yleismallinen kiinnike on erittäin monipuolinen apu kuljetuksissa. Se sisältää neljä säädettävää kiinnityskaarta, neljä kiinnityslenkkiä ja kaksi sidontaliinaa. Niiden avulla voidaan kiinnittää myös kookkaat tavarat turvallisesti.
  Lapsen myötä kasvava BMW Junior Seat 2/3 -turvaistuin sopii n. 3-12-vuotiaille (n. 15‒36 kg), joten sen käyttöaika on erityisen pitkä. Turvaistuin kiinnitetään auton kolmipisteturvavyön avulla ja voidaan lisäksi yhdistää auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Näin istuin pysyy erittäin tukevasti paikallaan. Patentoidut ilmatyynyt ja pään alueen korkeat tukityynyt tarjoavat optimaalisen sivutörmäyssuojan. Ja koska selkänojan kaltevuutta saa säädettyä, istuin sopeutuu lisäksi mihin tahansa auton istuimeen. Selkänojan kääntötoiminnon ansiosta istuinta on helppo käyttää myös auton ulkopuolella, esimerkiksi matkoilla.
  Apple iPad -laitteen pidike integroi Apple iPad 2, 3 tai 4 -mallin autoosi. Mukana on USB-liitin USB-/sähköjohdolle, ja pidikkeen saa helposti kiinnitettyä Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen ja irrotettua siitä napin painalluksella. Itse Apple iPad kiinnitetään napsauttamalla pidikkeen kehykseen, jota saa käännettyä 360°. Pidikkeen asentoa voi säätää eri tavoin, joten takamatkustajat voivat nauttia esimerkiksi mukavasta lukemisesta, rentouttavasta videoviihteestä tai online-viestinnästä (esimerkiksi BMW Car Hotspot -tukiaseman yhteydessä). Pidikkeen voi pystyttää myös auton ulkopuolelle pidikkeen taustaan integroidun tuen ansiosta myös.
  Vetokoukkuun asennettava polkupyörä-/sähköpolkupyöräteline on kevyt ja silti jämäkkä, ja se kantaa jopa 60 kg kuorman. Teline on uskomattoman helppokäyttöinen, ja siinä voidaan kuljettaa kahta polkupyörää/sähköpyörää (laajennettavissa kolmatta pyörää varten). Telineen kääntötoiminto mahdollistaa helpon pääsyn tavaratilaan milloin tahansa.

 • Kevytmetallivanteet

  Laadukkaat 19" kevytmetallivanteet Star-spoke 660 on valmistettu takomalla, värityksenä on Bicolor Orbit Grey, ja ne on kiiltosorvattu näkyvältä puolelta. RDC-rengassarjaan kuuluu Runflat-renkaat, jotka ovat takana leveämmät, edessä vannekoko 7,5J x 19 ja renkaat 225/35 R19 88Y XL RSC, takana vannekoko 8J x 19 ja renkaat 245/30 R19 89Y XL RSC.
  Laadukkaissa 19" kevytmetallivanteissa Double-spoke 361 on värityksenä Bicolor Black ja punainen rengas, ja ne saavat aikaan erityisen urheilullisen vaikutelman. Rengassarjaan kuuluu Runflat-renkaat, jotka ovat takana leveämmät, edessä vannekoko 7,5J x 19 ja renkaat 225/35 R19 88Y XL RSC, takana vannekoko 8J x 19 ja renkaat 245/30 R19 89Y XL RSC.

 • Sisätilan ja ulkopuolen varusteet

  Mitoiltaan täsmälleen sopivissa, kulutusta kestävissä joka sään matoissa on korkea reuna ja kaunis muotoilu. Ne suojaavat jalkatilaa kosteudelta ja lialta eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Etujalkatilan mustat matot vaaleanharmaine reunoineen sopivat täydellisesti Business Urban -malliin.
  BMW-avainkotelossa Urban yhdistyvät laadukas nahka ja innovatiivinen metallikoriste, ja se sopii optimaalisesti auton dynaamiseen luonteeseen. Kiinteästi koteloon liitetty avain on suojassa naarmuuntumiselta, ja se on helppo kääntää auki. Väritys on musta/vaaleanharmaa, mikä sopii Business Urban -malliin.
  Luistoa estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä tavaratilan kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Mustaan väriin on yhdistetty vaaleanharmaa korostus, joten se sopii hyvin perusmalliin tai Business Urban -malliin.