KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

Uusi BMW M140i 5-ovinen: 340 hv, 250 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.

Uusi BMW M140i 5-ovinen: 340 hv, 250 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: ROCK AND SOUL.Uusi BMW M140i 5-ovinen: 340 hv, 250 kW.

BMW M140i on ainoa BMW 1-sarjan malli, joka kulkee 340 hv:n tehon tarjoavan kuusisylinterisen bensiinimoottorin voimalla. Tämä moottori kiihdyttää 5-ovisen auton nollasta sataan 4,8 sekunnissa. Tavoitteenaan tinkimätön ajonautinto M asiantuntijat ovat mukauttaneet lukuisia yksityiskohtia muotoilusta moottoriin ja edelleen alustaan ja saaneet kaiken sopimaan täydellisesti yhteen. Tuloksena on kompakti M Performance malli, joka voi olla varma asemastaan BMW 1-sarjassa niin optiikaltaan kuin ajokäyttäytymiseltäänkin.

 

Design

BMW M140i 5-OVISEN M PERFORMANCE DESIGN.

Upean suorituskyvyn voi saavuttaa vain siten, että kaikki komponentit toimivat täydellisesti yhteen. Se alkaa keulan suurista imuilmakanavista, jotka auttavat jäähdyttämään moottoria, ja ulottuu M Sport -alustaan, joka tekee BMW M140i mallista vieläkin paremmin hallittavan. M Sport -varustelun valikoituja laajuuksia on korostettu ylellisillä M Performance -yksityiskohdilla. Ne ovat optisia viittauksia temperamenttiin, joka ei päästä pauloistaan, kun voimakas kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori on kerran näyttänyt korkeat kierroslukunsa.

BMW M140i 5-OVISEN YLELLISET TUNTOMERKIT.

Korostusväriset muotoiluelementit.

Aerodynaamisen etuhelman sivuimuilmakanaviin on mallissa BMW M140i lisätty Ferric Grey -värisiä designelementtejä, jotka täydentävät ulkonäköä upeasti.

18" M Double-spoke 436 M.

Ylelliset Ferric Grey -väriset kevytmetallivanteet välittävät kiihdytykset ja jarrutukset yhteistyössä vakiovarusteisten M sport -jarrujen kanssa optimaalisesti asfalttiin (edessä 225/40 ZR18, takana 245/35 ZR18).

Korostusväriset ulkopeilikotelot.

Kaartuvat ulkopeilinkotelot ovat väriltään Ferric Grey. Niiden aerodynaaminen muotoilu ei tuota ajoviimalle juuri lainkaan vastusta.

Tummakrominen M logo.

Tummakrominen M logo korostaa elegantilla tavalla sitä, että BMW M140i on M Performance -auto.

Molemminpuoliset pakoputkenpäät.

BMW 1-sarjan ainoana mallina BMW M140i:ssä on molemminpuoliset mustakromiset pakoputkenpäät, jotka kertovat mukautetusta pakoputkistosta, joka tulee toimeen ilman keskiäänenvaimenninta ja jossa on läppäohjaus.

Tummakrominen mallitunnus.

Erityinen korostusvärinen mallitunnus auton perässä korostaa BMW M140i -mallin läheistä sukulaisuussuhdetta BMW M -malleihin.
Engines

6-SYLINTERINEN M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

Tässä 6-sylinterisessä M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorissa yhdistyvät 3,0 litran iskutilavuus, TwinScroll Turbo -pakokaasuahdin, Valvetronic, kaksois-Vanos ja High Precision -ruiskutus. Tämä nerokas innovaatiopaketti vähentää kahdeksanvaihteisella Steptronic-automaattivaihteistolla varustetun BMW M140i mallin yhdistetyn polttonesteen kulutuksen lukemaan 7,1 l/100 km (xDrive: 7,4 l/100 km) CO2-päästön jäädessä lukemaan 163 g/km (xDrive: 169 g/km) ja mahdollistaa vaikutuksen tekevät tehoarvot: 250 kW (340 hv), huippuvääntö 500 Nm ja kiihdytys nollasta sataan vain 4,6 sekunnissa (xDrive: 4,4 sekunnissa). Huippunopeus on 250 km/h (elektronisesti rajoitettu). Tätä moottoria käytetään BMW 1-sarjassa ainoastaan mallissa BMW M140i.

 • Tunteisiin vetoava M Performance -soundi

  BMW M140i -mallin erityisen pakoputkiston tunnistaa ensi vilkaisulta molemminpuolisista mustakromisista pakoputkenpäistä. Keskiäänenvaimentimen puuttuminen ja nerokas läppäohjaus saavat aikaan karismaattisen soundin, joka tunkeutuu urheiluistuimilla suoraan ihon alle. Nämä kattavat akustiset optimoinnit vahvistavat urheiluautotunnetta merkittävästi.

Driving Dynamics

BMW M140i 5-OVISEN M PERFORMANCE -AJODYNAMIIKKA.

BMW M140i 5-ovinen malli edustaa urheilullista ajonautintoa ja erinomaista ajodynamiikkaa. Sen kymmenen millimetriä matalampi alusta välittää voiman suoraan tiehen. M sport -jarrut, joihin kuuluu siniset jarrusatulat ja M logo, takaavat maksimaalisen hidastuksen myös erityisen dynaamisessa ajotyylissä. Mukautuva sport-ohjaustehostus, jonka ohjaustehostusta ja ohjauksen palauttamista on mukautettu, tarjoaa kuljettajalle erityisen varman ohjaustunteen.

 • Enemmän dynamiikkaa: madallettu M Sport -alusta

  Jotta moottorin ylivoimainen teho saadaan muunnettua upeaksi ja suvereeniksi ajodynamiikaksi, on jousitus ja kallistuksenvakaajat sovitettu täsmällisesti vahvasti vääntävän kuusisylinterisen moottorin mukaan. Etuakselin spesifi elastokinematiikka takaa vaikutuksen tekevät hetket ajomatkalla. Ketteräliikkeisyyttä saadaan parannettua madaltamalla erityisesti sovitettua M Sport -alustaa kymmenen millimetriä ja käyttämällä mukautuvaa sport-ohjaustehostusta, johon sisältyy Servotronic. Lisävarusteinen BMW xDrive -neliveto jakaa BMW M140i xDrive -mallin vetävän voiman akseleille joustavasti ja tarjoaa erinomaisen vetopidon hankalissakin tieolosuhteissa.

   

 • Enemmän urheilua: 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

  BMW M140i -mallin räväköistä kiihdytyksistä vastaa niin haluttaessa kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Sen sisältämä Launch Control -kiihdytysavustin takaa, että kiihdytys nollasta sataan on mahdollista suorittaa vain 4,6 sekunnissa. Riittää, kun painat DSC-näppäintä, asetat valitsinvivun asentoon "S", painat jarrua lyhyesti ja polkaiset kaasupolkimen pohjaan – kun nyt vapautat jarrun, saat kokea, mitä on vetävä voima.

 • Enemmän hallittavuutta: vakiovarusteiset M Sport -jarrut

  Etupyörien 18'' M kevytmetallivanteet Double-spoke 436 M pysäytetään varman turvallisesti etupyörien nelimäntäisillä alumiinilevyjarruilla ja kiinteärunkoisilla jarrusatuloilla. Taka-akselilla käytetään kaksimäntäistä versiota. Sisäpuolisen tuuletuksen ansiosta nämä jarrut vaikuttavat luotettavasti suurellakin lämpökuormituksella. Uskomattoman jarrutustehon tunnistaa jo auton seistessä paikallaan: siitä kertovat näyttävät siniset jarrusatulat ja niiden M logo.

BMW M PERFORMANCE -PERHE.

Terävöitetty design, täydellinen voimanlähde, maksimoitu ajodynamiikka. Tätä kolminaisuutta edustavat BMW M Performance -autot. Ne kuuluvat BMW M GmbH:n ylelliseen valikoimaan, ja niissä yhdistyvät kunkin BMW-mallisarjan parhaat ominaisuudet ja dynaamiset BMW M geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa.

Intensiivisempää ajamisen iloa.

Tutustu M Performance -autojen koko valikoimaan.