BMW-sovellukset

BMW-SOVELLUKSET.

BMW-sovellukset.

KAIKKI BMW-SOVELLUKSET.

Täältä löydät kaikki saatavilla olevat BMW-sovellukset ja Appit Android- ja iOS-laitteille.

SUOSITUIMMAT BMW-SOVELLUKSET.

BMW Connected

BMW Connected -sovellus.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen liikkuvuusavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi sekä ennen matkaa että sen aikana. Käytä autosi etätoimintoja älypuhelimella tai älykellolla, lähetä matkojen määränpäät navigointijärjestelmään tai vastaanota muistutuksia tapaamisista, jotta olet aina ajoissa paikalla.

Lue lisää
BMW Driver's Guide

BMW Driver's Guide -sovellus.

Ota selvää autosi eduista täydellisen BMW:n käyttöohjekirjan, kuvahaun tai selventävien animaatioiden avulla. Mitä paremmin perehdyt autoosi, sitä vaivattomampaa on ajaminen liikenteessä.

Lue lisää
BMW i Driver's Guide

BMW i Driver's Guide -sovellus.

Ota selvää autosi eduista täydellisen BMW i -mallin käyttöohjekirjan, kuvahaun tai selventävien animaatioiden avulla. Mitä paremmin perehdyt autoosi, sitä vaivattomampaa on ajaminen liikenteessä.

Lue lisää
BMW Individual

BMW Individual -sovellus.

Tämä sovellus havainnollistaa BMW Individualin lumon interaktiivisesti. Intuitiivinen sisältö osoittaa BMW Individual Collectionin monipuolisuuden ja BMW Individual Manufakturin ainutlaatuiset yksilöllistämismahdollisuudet. Sisätilan ja ulkopuolen ainutlaatuiset varusteet voidaan näyttää visuaalisesti autossa, ja tyylikkäät materiaalit tuntuvat olevan lähes kosketettavissa. Inspiroidu ja toteuta juuri sellainen BMW, joka vastaa persoonallisuuttasi.

Lue lisää
BMW M Laptimer

BMW M Laptimer -sovellus.

BMW M Laptimer -sovelluksella voidaan rata-ajossa tallentaa ajotiedot mutka mutkalta tarkasti ja sitten analysoida oman suorituksen parantamiseksi. Tämä sovellus käyttää auton tarkkoja BMW-tunnistintietoja, ja näyttää niiden perusteella monitoiminäytössä valitut arvot. Käyttäminen hoituu iDrive-monitoimisäätimellä. Lisäksi BMW M Laptimeriin on integroitu liitäntä GoPro-kameroita varten.

Mittauksen aikana BMW M Laptimer -sovellus tallentaa GPS-sijainnin, ajonopeuden, kiihtyvyyden eteenpäin, sivuttaiskiihtyvyyden (g-voimat), kierrosajat sekä kiihdytysajan tiettyyn nopeuteen (esimerkiksi nollasta nopeuteen 100 km/h). Auton varustuksesta ja vuosimallista riippuen myös kaasupolkimen asento, ohjauskulma, hidastuvuus, moottorin kierrosluku, kytketty vaihde ja polttonesteen kulutus sisältyvät tallennettaviin arvoihin.

Tallennukset voidaan jakaa kuvina sosiaalisessa mediassa tai tallennetut arvot voidaan lähettää myös sähköpostina.

Lue lisää