BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, mallit ja varusteet

THE iX3

BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, mallit ja varusteet

ENSIMMÄINEN BMW iX3: MALLIT JA VARUSTEET

THE iX3ENSIMMÄINEN BMW iX3: MALLIT JA VARUSTEET

BMW iX3 määrittelee päästöttömän ajamisen uudelleen. Viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikan avulla tämä ensimmäinen täyssähköinen SAV-malli yhdistää sähkömoottorin suuntaa näyttävän käyttövoiman BMW X -perheen loistavaan ajodynamiikkaan. Erilaiset innovatiiviset toimenpiteet, kuten adaptiivinen rekuperaatio, lisäävät tehokkuutta entisestään ottamalla energiaa talteen jarrutuksissa ja mukauttamalla hidastuvuustason ja jarrutustehon älykkäästi erilaisten vaikuttavien tekijöiden mukaan. Auton varusteet, kuten vakiona oleva adaptiivinen alusta, takaavat puhtaan ajamisen ilon, ja jopa 459 kilometrin* toimintamatka riittää mainiosti arkiajoon. Älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ja digitaaliset palvelut huolehtivat siitä, että matkanteko on turvallista ja mukavaa joka metrillä. Räätälöityjen BMW Charging -tuotteiden ja -palvelujen avulla lataat BMW iX3 -autosi äärimmäisen vaivattomasti ja tehokkaasti.

 

*Tiedot on laskettu WLTP-mittausmenetelmän mukaisesti.

Lue lisää

BMW iX3:N MALLIT JA VARUSTEET.

Charged-varustelu

Charged-varusteluversio täydentää laajaa perusvarustelua erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta. Monien käytännöllisten yksityiskohtien ohella etuistuimien istuinlämmitys ja Ambient-tunnelmavalaistus lisäävät BMW-autosi viihtyisyyttä.

BMW iX3 G08 2020, Inspiring-varustelu, Sophisto Grey Brilliant Effect, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Charged-varusteluversio täydentää laajaa perusvarustelua erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta. Monien käytännöllisten yksityiskohtien ohella etuistuimien istuinlämmitys ja Ambient-tunnelmavalaistus lisäävät BMW-autosi viihtyisyyttä.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

Charged Plus-varustelu

Charged Plus-varusteluversio käsittää Charged-varustelun ja sisältää lisäksi monia muita lisävarusteita, jotka lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta entisestään. Urheilullisten 20" aerodynamiikkavanteiden ja esteettisten, adaptiivisten LED-ajovalojen lisäksi Charged Plus-varustelu tekee vaikutuksen toiminnallisilla varusteillaan, jotka helpottavat ajamista ja takaavat entistäkin rennomman ajokokemuksen.

BMW iX3 G08 2020, Impressive-varustelu, metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Charged Plus-varusteluversio käsittää Charged-varustelun ja sisältää lisäksi monia muita lisävarusteita, jotka lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta entisestään. Urheilullisten 20" aerodynamiikkavanteiden ja esteettisten, adaptiivisten LED-ajovalojen lisäksi Charged Plus-varustelu tekee vaikutuksen toiminnallisilla varusteillaan, jotka helpottavat ajamista ja takaavat entistäkin rennomman ajokokemuksen.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

Esittelyssä BMW iX3: tutustu tarjouksiin, palveluihin ja teknisiin tietoihin.

BMW iX3:N SÄHKÖISTÄVÄ AJODYNAMIIKKA.

BMW iX3:n voimansiirto- ja alustakomponentit yleisesittelyssä.

BMW iX3:n erityinen ajodynamiikka ja tehokas suorituskyky perustuvat ennen kaikkea viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikkaan. Sähköinen käyttövoimayksikkö koostuu sähkömoottorista, vaihteistosta ja tehoelektroniikasta, ja se on suunniteltu tuottamaan paras tehokkuus ja ajamisen ilo. Sähkömoottori saa energiansa erikoiskehitetyillä litiumionikennoilla varustetulta korkeajänniteakulta. Suora voimansiirto antaa maksimiväännön käyttöön heti liikkeelle lähdettäessä sekä mahdollistaa saumattoman ja katkeamattoman kiihtyvyyden. Kun tähän vielä lisätään adaptiivinen alusta, joka mukauttaa iskunvaimennuksen luonteen kulloiseenkin ajotilanteeseen, huippuluokan mukavuus ja tarkka ajodynamiikka ovat taattuja kaikilla teillä. Näin BMW iX3 tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehokkuutta, suorituskykyä ja suvereenia levollisuutta. Auton ainutlaatuisuutta korostavat poikkeukselliset BWW i Blue -väriset designkohokohdat ja uraauurtavat teknologiat, kuten lisävarusteiset 20" aerodynamiikkavanteet tai ikoninen äänimaailma. Voit vahvistaa auton dynaamista olemusta entisestään lisävarusteena saatavalla korkeakiiltoisen mustalla BMW-jäähdyttimensäleiköllä, joka sisältyy varusteeseen BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line runsaammin yksityiskohdin, sekä korkeakiiltoisen mustilla ikkunan kehyksillä ja kattokaiteilla. Näin jokainen ajomatka BMW iX3:lla on sähköistävä kokemus.

BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta
Sähköinen käyttövoimayksikkö, viides sukupolvi, BMW iX3 G08 2020

Sähköinen käyttövoimayksikkö.

Huippunsa integroitu käyttövoimayksikkö käsittää sähkömoottorin, vaihteiston ja tehoelektroniikan, ja ne on koottu yhteen alumiinikoteloon tilan säästämiseksi ja painon optimoimiseksi. Kuljettajan kiihdytyskäskyjen suora ja välitön toteuttaminen takaa BMW:lle tyypillisen ajamisen ilon. Sähkömoottorissa ei käytetä harvinaisia maametalleja, joten se on ekologisesti erityisen kestävä.
Rekuperaatio, jarrutusenergian talteenotto, BMW iX3 G08 2020

Energian talteenottojärjestelmä.

Energian talteenottojärjestelmä muuntaa hidastuksessa ja jarrutuksessa syntyvän liike-energian sähköksi ja syöttää sen käyttövoimajärjestelmän korkeajänniteakkuun toimintamatkan pidentämiseksi. Rekuperaatio on säädettävissä neljälle eri tasolle, mikä mahdollistaa laajemman yksilöllistämisen ja parantaa selvästi mukavuutta.
Korkeajänniteakku, BMW iX3 G08

Korkeajänniteakku.

Sähkömoottori saa energiansa erikoiskehitetyillä litiumionikennoilla varustetulta korkeajänniteakulta, joka on törmäyssuojattu ja integroitu auton pohjaan. Akku voidaan ladata kotitalouspistorasiasta, BMW Wallboxilla tai julkisissa latauspisteissä. Akun hallintajärjestelmä varmistaa tehokkaat lataukset ja optimaalisen moottoritehon.
20" aerodynamiikkavanteet 843 Bicolor, takarenkaat eturenkaita leveämmät, BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, lähikuva vanteesta

20" aerodynamiikkavanteet 843 Bicolor, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

20" aerodynamiikkavanteet 843 Bicolor Jetblack, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 8J x 20 ja renkaat 245/45 R20, takana vanteet 9,5J x 20 ja renkaat 275/40 R20.
BMW IconicSounds Electric, BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, liikkeellä tiellä

BMW IconicSounds Electric.

BMW IconicSounds Electricillä saat entistä voimakkaamman emotionaalisen kokemuksen sähköllä ajaessasi. Äänitehosteet antavat sinulle välittömän palautteen eri ajotoimenpiteissä. Äänentoisto tapahtuu auton sisätilassa audiojärjestelmän kautta ja auton ulkopuolella akustisen jalankulkijasuojan komponenttien välityksellä.
Adaptiivinen alusta, BMW iX3 G08 2020, sisätila, vaihteenvalitsin

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Siten auton vierintämukavuus ja ajodynamiikka ovat entistäkin paremmat. Oletusasetus COMFORT tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden.
BMW iX3 G08 2020, kuljettajan avustinjärjestelmät, video

BMW iX3:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW iX3:N TEKNOLOGIAT.

BMW iX3:n kuljettajan avustinjärjestelmät ja Connectivity.

BMW iX3 viitoittaa tietä. Huippumodernit kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten vakiovarusteinen Driving Assistant Professional, tukevat sinua jokaisessa ajotilanteessa osittain automatisoiduilla järjestelmillään. Parking Assistant Plus helpottaa Surround View -kamerajärjestelmän sekä pysäköinti- ja peruutusavustimen avulla auton pysäköintiä ja ahtaissa paikoissa siirtelyä. BMW Intelligent Personal Assistant on puolestaan autosi täydellinen asiantuntija, joka on aina tukenasi. Se antaa sinulle tietoja autosi käyttötilasta ja vinkkejä mahdollisimman tehokkaaseen ajoon, ja sen avulla voit ohjata erilaisia sisätilan toimintoja helposti puhekomennoilla. Innovatiiviset viihdetoiminnot, kuten Android Autoa ja Apple CarPlayta tukeva Smartphone Integration, tarjoavat puolestaan viihdettä ja tietoja. Digitaalisten Connected Charging -palvelujen avulla pysyt matkan varrella aina ajan tasalla akun senhetkisestä varaustilasta ja lähimmästä latauspisteestä sekä voit hallita latausta milloin tahansa – näin matkanteko sujuu BMW iX3:lla huolettomasti ja rennosti. Voit myös suunnitella reitit helpommin, sillä latauspysähdykset lisätään reitillesi automaattisesti ja saat lisätietoa latauspisteistä ja lähellä olevista kiinnostavista POI-kohteista, jotta voit ottaa latauspysähdyksestä kaiken irti esimerkiksi vierailemalla kahvilassa.

Ohjaamo, BMW iX3 G08 2020
Parking Assistant Plus, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Driving Assistant Professional, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Assisted Driving View, BMW iX3 G08 2020, mittaristo, sisätila

Assisted Driving View.

Assisted Driving View näyttää tosiaikaisesti eri avustinjärjestelmien auton ympäristöstä keräämät tiedot. Mittaristossa näkyvästä animoidusta 3D-esityksestä voit nähdä selvästi, miten autosi havainnoi senhetkistä liikennetilannetta, ja ymmärtää näin järjestelmien toimintaa.
Ohjaus- ja kaista-avustin laajennetuin toiminnoin, BMW iX3 G08 2020, mittaristo, sisätila

Ohjaus- ja kaista-avustin laajennetuin toiminnoin.

Erikseen päälle kytkettävä ja laajennetuilla toiminnoilla varustettu ohjaus- ja kaista-avustin helpottaa työtäsi yksitoikkoisissa liikennetilanteissa. Se auttaa pitämään auton keskellä kaistaa, tukee sinua ahtaissa paikoissa ajettaessa ja helpottaa navigointia moottoriteillä reittiohjauksen ollessa aktivoituna.
Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto, BMW iX3 G08 2020, mittaristo, sisätila

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto, säilyttää kuljettajan asettaman etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ajonopeuden ollessa 30–210 km/h ja pysähtelevässä liikennevirrassa tarvittaessa pysäyttää auton ja lähtee uudelleen liikkeelle. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen avulla nopeusrajoitukset voidaan ottaa käyttöön vakionopeussäätimessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin reagoi myös paikallaan oleviin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.
BMW Live Cockpit Professional, BMW iX3 G08 2020, mittaristo, sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?”* Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin. * Suomen kieli ei tuettu.
BMW Maps, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

BMW Maps.

Matkan suunnittelusta ja valmistelusta aina ajoon ja jopa pysäköintiin: BMW Maps takaa sinulle erinomaisen navigointikokemuksen. Tee matkastasi entistä mukavampi ja yksilöllisempi – intuitiivisen käytön ja kuljettajalle täydellisesti sovitetun navigoinnin avulla.
Connected Charging -palvelut, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö sisätila

Connected Charging -palvelut.

Digitaalisten Connected Charging -palvelujen avulla hyödynnät BMW-autosi sähköistä toimintamatkaa optimaalisesti ja tehokkaasti. Jo matkan suunnittelusta alkaen järjestelmä näyttää varmat reitit lähimpiin julkisiin latauspisteisiin matkasi varrella ja antaa sinulle tietoa etukäteen esimerkiksi niiden käytettävyydestä sekä tarjolla olevista latausvirroista.
Smartphone Integration, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Digital Key, BMW iX3 G08 2020

Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää älypuhelinta mukanaan? Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva älypuhelin. Näin on muun muassa mahdollista rajoittaa moottoritehoa ja huippunopeutta esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla.
Connected Music (ml. Spotify), BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Connected Music (ml. Spotify).

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.