BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red sivunäkymä naisen kanssa

THE M5

BMW M

BMW M5 SEDAN: MALLIT JA VARUSTEET

THE M5BMW M5 SEDAN: MALLIT JA VARUSTEET

BMW M5 Competition, BMW M5 ja BMW M550i xDrive Sedan – mallit, varusteet, yksityiskohdat ja innovatiiviset teknologiat.

BMW 5-sarjan Sedan M-autot vakuuttavat tehokkaina urheilusedaneina modernilla ja voimakkaalla muotoilullaan. Täältä löydät faktoja yksittäisistä malleista sekä varusteiden yksityiskohdista ja M-autoille tyypillisistä muotoilun kohokohdista. Lue lisäksi, miten tehokkaiden M-moottorien ja moottoriurheilun inspiroimien teknologioiden yhdistelmä takaa ajodynaamiset huippusuoritukset. Innovatiivisten kuljettajan avustinjärjestelmien ja digitaalisten palveluiden valikoima on myös pitkälle kehitetty, ja se keskittyy täysin mukavuuteen ja turvallisuuteen.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW 5-SARJAN SEDAN M-AUTOT.

Sporttiset faktat esittelyssä: moottori, alusta ja teho.

BMW M5 Competition.

Maksimaalinen ajodynamiikka ja eksklusiiviset ulkopuolen ja sisätilan M-autoille tyypilliset muotoilun kohokohdat.
 • Huipputehokas 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jonka teho on 625 hv
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö, ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset M-designelementit ja -varusteet
 • 460 kW (625 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,3 s:ssa
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red kolmen neljäsosan näkymä keulasta

BMW M5.

M-autoille tyypillinen ajodynamiikka ja urheilullista mukavuutta korkeimmalla tasolla.
 • Huipputehokas 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jonka teho on 600 hv
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö
 • 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • 441 kW (600 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,4 s:ssa
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Brands Hatch Grey kolmen neljäsosan näkymä keulasta

BMW M550i xDrive Sedan.

Täydellinen yhdistelmä urheilullisuutta, mukavuutta ja arkikäytettävyyttä.
 • 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jonka teho on 530 hv
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,8 s:ssa
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes kolmen neljäsosan näkymä keulasta
 • BMW M5 Competition.
 • BMW M5.
 • BMW M550i xDrive Sedan.

BMW M5 COMPETITION JA BMW M5: SUORITUSKYKYOMINAISUUDET.

Saanut innoituksensa moottoriurheilusta: BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n voimansiirto- ja alustateknologiat yleisesittelyssä.

BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n poikkeuksellinen teho ja dynamiikka perustuvat edistyksellisten, moottoriurheilusta peräisin olevien voimansiirto- ja alustateknologioiden kokonaisuuteen. Olitpa matkalla liiketapaamiseen, viikonloppureisulla mutkikkailla maanteillä tai rikkomassa omaa ennätystäsi kilparadoilla: M-malleille tyypilliselle ajotuntumalle ovat ominaista jatkuva erinomainen tarkkuus ja ketteryys.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä keulasta auton ajaessa
8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo bensiinimoottori BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020

8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

460 kW:n (625 hv) teholla ja 750 Nm:n väännöllä kahdeksansylinterinen 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori kiihdyttää auton 3,3 sekunnissa nollasta 100 km/h:iin. Väkevä voima heti tyhjäkäyntikierrosluvusta alkaen, viiveetön reagointi kaasupolkimeen ja valtava vääntö. Siihen tämä 4,4-litrainen moottori pystyy kahden TwinScroll-pakokaasuahtimen, High Precision -ruiskutuksen ja täysin säätyvän venttiilinajoituksen Valvetronic ansiosta.
BMW M5 Competition, jossa M xDrive F90 LCI Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton keulasta

M xDrive.

M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. M-teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissa ovat ajotilat 4WD, 4WD Sport ja – DSC-off-tilassa – 2WD.
BMW M5 Competition, jossa 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic F90 LCI Facelift 2020 sisätila

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa on Drivelogic, vaihtaa vaihteet erittäin nopeasti. Käytettävissä on useita vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen urheilullisista ja dynaamisista vaihtamisista mukavuuspainotteisiin ja polttonestettä säästäviin vaihtamisiin. Automaattivaihteiston vaihteet voi myös kytkeä manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla.
BMW M5 Competition, jossa M MODE F90 LCI Facelift 2020 sisätila

M MODE -painike.

Keskikonsolissa sijaitsevalla M MODE -painikkeella voit säätää kuljettajan avustinjärjestelmien toimintalaajuutta. ROAD-tilassa sähköisten avustimien toiminnot ovat täydellisesti toiminnassa. SPORT-asetuksen ollessa valittuna ne vain varoittavat eivätkä puutu ajoon. TRACK-asetuksella voit kytkeä avustinjärjestelmät kokonaan pois toiminnasta esimerkiksi kilparadalla. Ajotiedot näkyvät näyttökokonaisuudessa valitun tilan mukaan.
Valitsinvipu BMW M5 Competition, jossa M-asetukset F90 LCI Facelift 2020 sisätila

M-asetukset.

M-sovitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden konfiguroida omien yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti erilaisia ajodynaamisia parametrejä, kuten moottorin, vaihteiston ja ohjauksen ominaisuuksia, iskunvaimennusta, dynaamisen ajovakauden valvonnan (DSC) intensiivisyyttä tai M xDrive -nelivedon voimanjakoa.
Nahkainen M-ohjauspyörä BMW M5 Competition, jossa M Servotronic F90 LCI Facelift 2020 ohjaamo

M Servotronic.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on erityisesti M-malliin sovitettu. Ohjaustehostuksen säätelyyn on käytettävissä kaksi katkaisimella valittavaa erilaista säätökäyrää.
BMW M5 Competition, jossa M-hiilikuitu-keramiikkajarrut F90 LCI Facelift 2020 lähikuva rengas

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin. Nämä jarrut ovat korroosionkestävät, kestävät erinomaisesti kuumuutta, kuluvat selvästi vähemmän ja ovat kevyemmät, mikä parantaa auton ketteryyttä, dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Erikoistekniikasta viestivät jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M-logot. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M5 Competition, jossa M Sport -pakoputkisto F90 LCI Facelift 2020 lähikuva perä

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW M5 COMPETITION: MUOTOILUOMINAISUUDET.

M-autoille tyypilliset muotoiluelementit BMW M5 Competitionin ulkopuolella ja sisätilassa.

Läpikotaisin dynaaminen: BMW M5 Competitionin uuden muotoilun yksityiskohdat kertovat moottoriurheilugeenistä. Korkeakiiltoisen mustat M-autoille tyypilliset ominaisuudet, keulan uusi M-jäähdyttimensäleikkö, uudelleen muotoillut ajovalot ja etuhelman uusi muotoilukieli korostavat ajoneuvon huippusuorituskykyistä luonnetta – aina M-ilmasäleiköistä M-ulkopeilien kautta M-takaspoileriin. Uudelleen muotoillut takavalot ja päivitetty takahelma, jossa on kaksi mustakromista kaksoispakoputkenpääparia, viimeistelevät voimakkaan kokonaisuuden. Sisätilassa M-autoille tyypilliset varusteet, kuten M-monisäätöistuimet, M-malleille tyypillinen mittaristo tai nahkainen M-ohjauspyörä punaisilla vaihdinkytkimillä, korostavat kuljettajakeskeisen ohjaamon kuljettakeskeistä urheilullisuutta.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red sivunäkymä oven ollessa avattuna
M-jäähdyttimensäleikkö korkeakiiltoisen mustana BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä keulasta

M-jäähdyttimensäleikkö.

M-jäähdyttimensäleikkö ja sen yksiosainen korkeakiiltoisen musta kehys luovat M5 Competition -mallin vahvan ja muista erottuvan keulailmeen. M-malleille tyypilliset, kolmiulotteisesti muotoillut kaksoispystyrivat ovat niin ikään korkeakiiltoisen mustia, ja niitä koristaa musta M5 Competition -merkki.
M-ilmasäleiköt korkeakiiltoisen mustina BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva

M-ilmasäleiköt.

Korkeakiiltoisen mustat M-tyypilliset ilmasäleiköt ja niiden M5 Competition -mallimerkinnät korostavat kolmiulotteisina yksityiskohtina tämän auton urheilullisuutta, dynaamisuutta ja teknistä täydellisyyttä. Ominaisuuksia, joista M-automallit tunnetaan.
M-ulkopeili korkeakiiltoisen mustana BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva

M-malleille tyypillinen ulkopeili.

Mustan korkeakiiltoiset M tyyliset ulkopeilikotelot korostavat M5 Competition -mallin erityisen urheilullista luonnetta.
M-takaspoileri korkeakiiltoisen mustana BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva

M-takaspoileri.

Korkeakiiltoisen musta M takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää tuntuvasti perän nostetta. Perää alemmas painava takaspoileri lisää takapyörien pitoa suurissa ajonopeuksissa, mikä parantaa auton ajovakautta.
M-kaksoispakoputkenpäät BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva

M-kaksoispakoputkenpäät.

M Sport -pakoputkiston mustakromiset kaksoispakoputkenpäät ilmentävät niin visuaalisesti kuin äänimaailmallaan auton urheilullista suorituskykyä.
M-takahelma korkeakiiltoisen mustana BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä perästä

Korkeakiiltoisen musta takahelma.

M5 Competition -mallin korkeakiiltoisen musta takahelma korostaa tämän automallin sporttista luonnetta ja tuo ulkonäköön muista erottuvan yksityiskohdan.
M-monisäätöistuimet BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 sisätila

M-monisäätöistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan ylelliset, valaistujen M5 logojen koristamat M monisäätöistuimet jatkavat sisätilassa auton urheilullista ulkonäköä. Syvät istuinosat ja korkeat reunaosat korostavat istuimien kuppimaisuutta ja varmistavat erinomaisen sivuttaistuen. Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat upean mukavuuden.
Nahkainen M-ohjauspyörä BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 ohjaamo

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kromikoristeosa, M1- ja M2-näppäimet sekä kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kaksoispuolat. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla nahkalla, jossa on värilliset kontrastisaumat. Peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä istuu hyvin käteen.
Punainen käynnistyspainike BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 ohjaamo

Punainen käynnistyspainike.

Punaista Start/Stop-painiketta käytetään moottorin käynnistämiseen keskuslukituksen avaamisen jälkeen. Sillä myös sammutetaan moottori. Auton avain tunnistetaan automaattisesti avainta virtalukkoon laittamatta.
M-valitsinvipu BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 sisätila

M-valitsinvipu.

M-valitsinvivun yläpinnassa olevan M-merkin vieressä on keinukatkaisin, jolla valitaan jokin kolmesta Drivelogic-vaihtamisohjelmasta. Heti sen alapuolella sijaitsee vaihteiston P-asennon katkaisin. Manuaalista S-vaihtamisohjelmaa käytettäessä vaihteet voi kytkeä M-malleille tyypillisellä valitsinvivulla. D-vaihtamisohjelmaa käytettäessä vaihteet kytkeytyvät automaattisesti.
M-malleille tyypillinen mittaristo BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 ohjaamo

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta voit nähdä lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa. Kun valitset kilparata-ajoon tarkoitetun TRAC-ajotilan, voit hakea mittaristonäyttöön esimerkiksi ahtopaineen, rengaspaineet ja -lämpötilat sekä sivuttais- ja pitkittäiskiihtyvyyden g-voimat.
Kynnyslistat, joissa M5 Competition -tekstilogo BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020

Kynnyslistat, joissa M5 Competition -tekstilogo.

Valaistut, M5 Competition -tekstilogolliset kynnyslistat toivottavat tervetulleeksi autoon heti oven avaamisen yhteydessä.
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Brands Hatch Grey kolmen neljäsosan näkymä keulasta
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Brands Hatch Grey sivunäkymä
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Brands Hatch Grey kolmen neljäsosan näkymä perästä
Ajovalojen uusi muotoilu BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Brands Hatch Grey näkymä keulasta
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila
Kynnyslistat, joissa M5-tekstilogo BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

BMW M5:N MUOTOILUN KOHOKOHDAT.

Voimakas urheilullisuus kohtaa modernin eleganssin. BMW M5:n ulkopuolella yhdistyvät selkeät linjat ja voimakkaat mittasuhteet muodostaen dynaamisen yleisilmeen. Kromatut muotoiluelementit, kuten uudelleen muotoillun M-jäähdyttimensäleikön kehys, sivuilla olevat M-ilmasäleiköt tai M5-merkki ja perässä olevat pakoputkenpäät, tuovat voimakkaita optisia korostuksia. Kokonaisuutta tukevat valinnaiset 20” M-kevytmetallivanteet Bicolour-värisinä sekä punaisina tai korkeakiiltoisen mustina saatavilla olevat M Compound -jarrujen jarrusatulat. Sama sporttisen moderni ilme jatkuu auton sisätiloissa. Kuljettaja ja matkustajat saavat kokea suurenmoisen, korkealuokkaisen tunnelman, jota valaistut, M5-tekstilogolliset kynnyslistat välittävät vaikuttavalla tavalla. Samalla kuljettajakeskeinen ohjaamo, jossa on M-malleille tyypilliset varusteet, kuten nahkainen M-ohjauspyörä, ergonomisesti muotoillut M-urheiluistuimet ja M-malleille tyypillinen mittaristo, toimii osoituksena BMW M5:n atleettisuudesta. Suuri, korkearesoluutioinen 12,3 tuuman monitoiminäyttö täydentää yhdessä poikkeuksellisten Aluminium Carbon Structure -sisäkoristelistojen kanssa sisätilan modernin luonteen.

BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Tanzanite Blue kolmen neljäsosan näkymä keulasta
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Aventurine Red kolmen neljäsosan näkymä keulasta
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Alvite Grey kolmen neljäsosan näkymä keulasta
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 metalliväri Frozen Bluestone kolmen neljäsosan näkymä keulasta
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino värinä Smoke White/musta sisätila
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, värinä Tartufo/musta sisätila
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual sisäkoristelistat Piano Finish Black sisätila
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual jalopuiset sisäkoristelistat Sen Light Brown sisätila
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual sisäkoristelistat Plum Brown High-gloss, korostuksella Pearl Gloss Chrome
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual kattoverhous Anthracite sisätila
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual kattoverhous Anthracite ja valo sisätila

BMW INDIVIDUAL BMW M5:LLE.

BMW M5 on urheilusedan, jossa yhdistyy vaikuttavalla tavalla huipputehokkuus, eleganssi ja modernius. Yhdessä ainutlaatuisten BMW Individual -varustusvaihtoehtojen kanssa ajoneuvon omintakeista luonnetta voidaan korostaa entisestään. Valitse monista upeista BMW Individual -väreistä, kuten tässä kuvissa olevista metalliväreistä Aventurine Red, Alvite Grey, Frozen Bluestone ja Tanzanite Blue. Sisätilassa urheilullista ja ylellistä tunnelmaa luovat hienosta Merino-nahasta valmistetut M-urheiluistuimet. Vaihtoehtoina ovat BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Smoke White/musta ja Tartufo/musta. Laadukkaat BMW Individual -sisäkoristelistat, kuten tässä kuvatut Piano Finish Black- ja Plum Brown High-gloss -väriset tai jalopuiset Sen Light Brown -väriset sisäkoristelistat, täydentävät yhdessä antrasiitin värisen BMW Individual -kattoverhous Alcantaran kanssa BMW M5:n kiehtovan sisätilan.

BMW M550i xDRIVE SEDANIN MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKA.

BMW M550i xDrive Sedanin muotoiluvaihtoehdot sekä voimansiirto- ja alustakomponentit yleisesittelyssä.

BMW M550i xDrive Sedan tarjoaa innostavan yhdistelmän impulsiivista urheilullisuutta ja mukavaa arkikäytettävyyttä. Valitut voimansiirto- ja ajodynamiikkakomponentit, kuten valinnainen adaptiivinen M-alusta Professional, takaavat yhdessä 530 hv:n (390 kW) tuottavan BMW M TwinPower Turbo V8-moottorin kanssa upean ajodynamiikan optimaalisella ajovakaudella. Samalla kun ulkopuolen ainutlaatuiset Cerium Grey -nimikkovärissä olevat muotoiluelementit luovat voimakasluonteisia aksentteja, varusteet, kuten M-aerodynamiikkapaketti, M Sport -jarrut punaisilla jarrusatuloilla ja etuosan M-monisäätöistuimet, korostavat ajoneuvon sporttista luonnetta.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton perästä
8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

8-sylinterisessä BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä Valvetronic-venttiilinajoitus ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin suurin teho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntö 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on asennettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW M550i xDrive Sedan ja adaptiivinen M-alusta G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton keulasta

Adaptiivinen M-alusta Professional.

Adaptiivisessa M alustassa Professional yhdistyvät adaptiivisen M alustan, kallistelunvaimennuksen sekä etu- ja takapyörien aktiiviohjauksen tekniikat. Tuloksena: erinomaisen vakaat ajo-ominaisuudet ja upea ajamisen dynamiikka.
BMW M550i xDrive Sedan ja M-aerodynamiikkapaketti G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva keulasta

M-aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Se sisältää etuhelman jossa suuremmat ilmanottoaukot, näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa on diffuusoriosa. Pakoputken kaksoispäät ovat kromatut.
BMW M550i xDrive Sedan ja M Sport -jarrut G30 LCI Facelift 2020 lähikuva renkaasta

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on monimäntäiset, tummansiniset jarrusatulat, ja niissä on koristeena M-tekstilogot. Jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
BMW M550i xDrive Sedan ja M Sport -tasauspyörästö G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva takarenkaasta

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M550i xDrive Sedan ja BMW-laserajovalot G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva keulasta

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
BMW M550i xDrive Sedan ja puolisuunnikkaan muotoinen pakoputkenpää G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva perästä

Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät.

Näkyvät, puolisuunnikkaan muotoiset mustakromatut pakoputkenpäät, yksi vasemmalla ja yksi oikealla puolella.
BMW M550i xDrive Sedan ja BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva keulasta

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line.

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line runsaammin yksityiskohdin sisältää mustia varusteyksityiskohtia: jäähdyttimen säleikön kehys ja rivat ovat korkeakiiltoisen mustat ja pakoputkenpäät mustakromatut.
BMW M550i xDrive Sedan ja M-monisäätöistuimet G30 LCI Facelift 2020 sisätila

M-monisäätöistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan tyylikkäät M-monisäätöistuimet, joiden pääntuissa on M-logot, jatkavat sisätilassa auton urheilullista ulkonäköä. Syvät istuinosat ja korkeat reunaosat korostavat istuimien kuppimaisuutta ja varmistavat erinomaisen sivuttaistuen. Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat upean mukavuuden.

BMW 5-SARJAN SEDAN M-AUTOT: CONNECTIVITY JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden ja turvallisuuden.

Tarvitsitpa matkoillasi älykästä avustinta lukemaan sähköpostisi ääneen tai halusitpa sitten ohjata ajoneuvosi viihde- ja bisnestoimintoja suurella näytöllä: BMW 5-sarjan Sedan M-autot tarjoavat sinulle kattavan paketin innovatiivisia ominaisuuksia ja avustinjärjestelmiä, jotka tekevät matkastasi entistä mukavamman ja turvallisemman. Tutustu seuraavaksi valittuihin viihde-, bisnes-, kuljettajan avustinjärjestelmä- ja liitettävyysvarusteisiin.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva malliversiosta kertovasta tekstistä perässä
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja Connected Package Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja Smartphone Integration BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja Bowers & Wilkins Surround Sound System BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

Bowers & Wilkins Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän kaksi timanttidiskanttikaiutinta varmistavat upean, studiotasoisen äänentoiston auton jokaisella istumapaikalla. Kaikkiaan 16 tarkasti sijoitettua kaiutinta tuottavat korvia hivelevän kuuntelunautinnon. Kaiuttimet on valaistu, mikä korostaa tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.
Digital Key BMW 5-sarjan Sedan M F90 2020

Digital Key -avain.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää älypuhelinta mukanaan? Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone*. Näin on muun muassa mahdollista rajoittaa moottoritehoa ja huippunopeutta esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla. *BMW Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja peruutusavustin BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustin BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW 5-sarjan Sedan M -autot ja Driving Assistant Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.