BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Bensiini

Polttoainetyyppi

THE M5

BMW M

UUSI BMW M5 SEDAN: KAIKKI KOHOKOHDAT

Bensiini

Polttoainetyyppi

THE M5UUSI BMW M5 SEDAN: KAIKKI KOHOKOHDAT

BMW M5 Competition, BMW M5 ja BMW M550i xDrive Sedan.

BMW 5-sarjan Sedan M-autoissa yhdistyvät erinomaisesti M-auton tyypillinen urheilullisuus ja bisnessedanin mukavuus ja eleganssi. Tutustu kolmeen ainutlaatuiseen ja voimakasluonteiseen M-autoon: 625 hevosvoiman (460 kW) maksimiteholla ja tehokkaaseen suoritukseen optimoidulla alustasovituksellaan BMW M5 Competition M xDrive muodostaa selkeän tehokkuuden huipun. Äärimmäisen tehokas urheilusedan korostaa tätä optisesti lukuisilla korkeakiiltoisilla mustilla design-ominaisuuksillaan. BMW M5:ssä on maksimaaliseen pitoon ja dynamiikkaan viritetyn M xDriven lisäksi alusta, joka täyttää kaikki sporttiseen pitkien matkojen ajoon asetetut vaatimukset. Yhdessä 600 hv:n (441 kW) tuottavan 8-sylinterisen M-moottorin kanssa syntyy voimakas ja ketterä ajodynamiikka. Trion täydentää BMW M550i xDrive Sedan: Atleettisen BMW 5-sarjan Sedanin teho on 530 hv (390 kW), ja se tekee vaikutuksen erityisen tasapainoisella yhdistelmällä urheilullisuutta, mukavuutta ja tehokkuutta.

Lue lisää

BMW M5 COMPETITIONIN JA BMW M5:N KOHOKOHDAT.

Valitse erinomainen huipputeho ja sporttisen tyylikäs muotoilu.

8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020

625 HV:N TEHOKAS M-MOOTTORI.

BMW M5 Competitionin 8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

BMW M5 Competitionin 4,4-litrainen V8-moottori tuottaa voimakkaat 460 kW (625 PS) ja valtavan 750 Nm:n vääntömomentin. Ärhäkässä M-moottorissa on 350 baarin korkeapaineruiskutus, kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta, epäsuora ahtoilman välijäähdytys sekä optimaalisen reagointiherkkyyden takaava sylinteririvien yhteinen pakosarja, mikä takaa jatkuvan huipputehon, erinomaiset kiihtyvyysarvot ja kestävän suorituksen koko kierroslukualueella.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red kolmen neljäsosan näkymä perästä auton ajaessa

MUKAANSA TEMPAAVA AJODYNAMIIKKA JA KETTERYYS.

BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n voimansiirto ja alusta.

Suorituskykyoptimoidusta M xDrive -nelivedosta, jossa on aktiivinen M-tasauspyörästö, ja monipuolisesti mukautettavissa olevasta M-autoille tyypillisestä alustasta aina 8-vaihteiseen M Steptronic -automaattivaihteistoon ja sen moninaisiin kytkentävaihtoehtoihin: urheilusedaneissa BMW M5 Competition ja BMW M5 on todelliset moottoriurheilugeenit – ja maksimaalinen ajodynamiikka, jota leimaavat erittäin suuri tarkkuus, ketteryys ja ajovakaus.

M-muotoilu BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red kolmen neljäsosan näkymä keulasta

ATLEETTINEN ULKOPUOLI.

BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n tehokas ja sporttinen ulkopuolen muotoilu.

BMW M5:n M-malleille tyypillissä muotoilussa yhdistyvät selkeät linjat ja atleettiset mittasuhteet, mikä muodostaa puhtaan dynamiikan ilmaisun. Urheilusedanin tehokasta luonnetta korostavat optisesti M-autoille tyypilliset muotoiluelementit, kuten jäähdyttimen M-säleikkö, jossa on kolmiulotteiset kaksoispystyrivat, aerodynaamisesti muotoillut M-ulkopeilit sekä M-autoille tyypilliset pakoputkiston kaksoispäät.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 sisätila ohjaamo nainen ratissa

KORKEATASOINEN SISÄTILA.

BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n sporttinen luksussisätila.

Businesslounge, jossa moottoriurheilutunnelmaa: BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n sisätilassa yhdistyvät premium-luokan Sedanin tilavuus ja mukavuus urheiluauton kuljettajalähtöiseen ergonomiaan. M-autoille tyypilliset ominaisuudet, kuten M-valitsinvipu, jossa on Drivelogic-keinukatkaisin vaihteiston säätämiseksi, M-monisäätöistuimet valaistulla M5-logolla tai nahkainen M-ohjauspyörä punaisilla keinukatkaisimilla, täydentävät urheilullisen sisätilan upeasti.

BMW M5 COMPETITIONIN SPORTTINEN MUOTOILU.

Tutustu BMW M5 Competitionin luonteenomaisiin ulkopuolen ja sisätilan muotoilun kohokohtiin.

BMW M5 Competitionin keulan keskeinen muotoiluominaisuus on uudelleen muotoiltu M-jäähdyttimensäleikkö, jossa on korkeakiiltoisen musta yksiosainen kehys. Niin ikään korkeakiiltoiset mustat kolmiulotteiset kaksoispystyrivat sekä musta M5 Competition -merkki tekevät luonteenomaisen muotoilun, jota täydentävät uudelleen muotoillut, jäähdyttimensäleikköä kohden kaventuvat valot. Muokatun etuhelman, sen keskellä olevan ritilämallisen ilmanottoaukon ja kahden suuren sivuilla olevan ilma-aukon muodostama kokonaisuus tekee BMW M5 Competitionin suorituskyvyn hetkessä selväksi. BMW M5 Competitionin päivitettyä perän muotoilua leimaavat tummat kolmiulotteiset perävalot ja voimakas takahelma, jossa on kaksi M-autoille tyypillistä kaksoispakoputkenpäätä. Ajoneuvon erinomainen urheilullisuus näkyy myös kuljettajalähtöisessä ohjaamossa: Nahkainen M-ohjauspyörä ja 12,3-tuumainen suuri monitoiminäyttö sekä M-monisäätöistuimet valaistulla M5-logolla ilmaisevat sisätilan urheilullisuutta ja ylellisyyttä.
Keula jossa uusi jäähdyttimensäleikkö BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä keulasta
M Carbon -katto BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lintuperspektiivi
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red sivunäkymä miehen kanssa
BMW-laserajovalot BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva keulasta
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red kolmen neljäsosan näkymä lintuperspektiivistä
Takavalot BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä perästä
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 ohjaamo ovi avattuna
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 sisätila, jossa M-monisäätöistuimet
Keula jossa uusi jäähdyttimensäleikkö BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä keulasta

BMW M5 Competitionin keulaa leimaa uudelleen muotoiltu yksiosainen jäähdyttimensäleikkö, jossa on M-autoille tyypilliset korkeakiiltoisen mustat kaksoispystyrivat. Veistoksellinen M-etuhelma, jossa on suuret ilmanottoaukot ja keskellä kennomainen koristesäleikkö, korostaa selkeää, ilmaisuvoimaista muotoilua.

M Carbon -katto BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lintuperspektiivi

M Carbon -katto ei ole BMW M5 Competitionin moottoriurheilugeenille pelkkä optinen ominaisuus, vaan se myös vähentää painoa merkittävästi ja laskee siten painopistettä.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red sivunäkymä miehen kanssa

BMW M5 Competitionissa on voimakkaat kyljet, joissa on M-autoille tyypilliset ilmasäleiköt sekä korkeakiiltoisen mustat ulkopeilikotelot – kokonaisuutta täydentävät upeasti näyttävät 20” M-kevytmetallivanteet 706 M Jetblack.

BMW-laserajovalot BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red lähikuva keulasta

L-kirjaimen muotoisin valoin varustetut ajovalot leimaavat yhdessä uudelleen muotoillun M-jäähdyttimensäleikön kanssa BMW M5 Competitionin tunnusomaista ja haastavaa ilmettä.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red kolmen neljäsosan näkymä lintuperspektiivistä

Korkeakiiltoisen mustassa kehyksessä olevat uudelleen muotoillut kolmiulotteiset LED-takavalot antavat BMW M5 Competitionille tunnusomaisen peräilmeen.

Takavalot BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red näkymä perästä

Voimakas peräosa kertoo BMW M5 Competitionin valtavasta suorituskyvystä. Dynaamista vaikutelmaa tehostavat takaluukussa oleva omaleimainen M5 Competition -merkki, korkeakiiltoisen musta hillitty takaspoileri sekä niin ikään korkeakiiltoisen musta diffuusori, jossa on kaksi vaikuttavaa kaksoispakoputkenpääparia.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 ohjaamo ovi avattuna

BMW M5 Competitionin urheilullinen ja ylellinen ohjaamo tarjoaa ainutlaatuista mukavuutta M-malleille tyypillisillä toiminnoilla ja kuljettajakeskeisyydellä.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 sisätila, jossa M-monisäätöistuimet

BMW M5 Competitionin sisätilassa on M-monisäätöistuimet, joissa on valaistu M5-logo ja täysin integroidut pääntuet. Ne tarjoavat loistavan istumismukavuuden ja täydellisen sivuttaistuen sekä antavat sisätilaan urheilullisen ja ainutlaatuisen ilmeen.

Uuden BMW M5:n ulkopuoli välittää voimaa ja eleganssia, aerodynaamista nokkeluutta ja keveyttä. Sen itsevarma olemus ja vakuuttava laadukkuus näkyvät jokaiseen suuntaan.
Marcus Syring, BMW M -autojen muotoilujohtaja

BMW M5 Competitionin ja BMW M5:n yksityiskohdat: moottori, varusteet ja tekniset tiedot.

BMW M550i xDRIVE SEDANIN KOHOKOHDAT.

BMW M550i xDrive Sedanin moottori, ajodynamiikka ja muotoilu.

8-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

8-SYLINTERINEN BMW M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

Tuottaa 530 hv:lla ja 750 Nm:n vääntömomentilla erinomaisen suorituksen.

BMW M550i xDrive Sedanin BMW M TwinPower Turbo V8-moottori on pitkälle kehitelty tehopakkaus, joka vakuuttaa kestävyydellään, ärhäkkyydellään ja korkealla suorituskyvyllään. Tämän takaavat muun muassa täysin säätyvä Valvetronic-venttiilinohjaus, tehokas bensiinin suoraruiskutus ja kaksi kompaktisti sylinteririvien väliin sijoitettua pakokaasuahdinta.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes sivunäkymä kaupungissa ajavasta autosta

ADAPTIIVINEN M-ALUSTA PROFESSIONAL.

Tarkkaa ajodynamiikkaa jokaisessa tilanteessa.

BMW M550i xDrive Sedanissa on dynaamiset ajo-ominaisuudet, jotka erottuvat ketteryydellään ja tarkkuudellaan. Niistä vastaavat täydellisesti toisiinsa yhteensovitetut moottori- ja alustakomponentit, kuten 10 mm:llä laskettu valinnaisesti saatavilla oleva adaptiivinen M-alusta Professional, jossa on aktiiviohjaus etu- ja takapyörille, sekä vakiovarusteena tuleva integroitu älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes kolmen neljäsosan näkymä kaupungissa ajavan auton etuosasta

ATLEETTINEN ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Omaleimaisten muotoilun kohokohtien kuten uusien etu- ja takapuskureiden ansiosta.

BMW M550i xDrive Sedanin ulkopuoli välittää jokaisesta näkökulmasta katsottuna voimaa ja modernia sporttisuutta. Voimakkaan näköinen jäähdyttimensäleikkö Cerium Grey -värissä muodostaa yhdessä kapeiden L-kirjaimen muotoisten valojen ja Cerium Grey -värisillä koristeilla koristeltujen suurennettujen ilmanottoaukojen kanssa dynaamisen etuosan. Sporttinen vaikutelma jatkuu sulavan sivunäkymän kautta, jota leimaavat 20” kevytmetallivanteet, aina perään asti, jossa on M-siivekkeet ja kaksi puolisuunnikkaan muotoista, mustakromista pakoputkenpäätä.

M-monisäätöistuimet BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 sisätila

MODERNI JA TOIMINNALLINEN SISÄTILAN MUOTOILU.

Ergonomisesti optimoidut M-monisäätöistuimet.

BMW M550i xDrive Sedanin sisätila on täydellinen yhdistelmä sporttista kuljettajakeskeisyyttä ja modernia eleganssia. Ergonomisesti optimoidut varustelut, kuten M-monisäätöistuimet, nahkainen M-ohjauspyörä ja BMW Live Cockpit Professional, jossa on kaksi 12,3 tuuman näyttöä, tuo suurta mukavuutta ja takaa sporttisen ajokokemuksen.

BMW M550i xDRIVE SEDANIN MUOTOILU.

BMW M550i xDrive Sedanin ulkopuolen ja sisätilan atleettiset muotoiluvarusteet.

BMW M550i xDrive Sedanin muokattu muotoilu edustaa nykyaikaa ja sporttisuutta. Ulkopuolen selkeät linjat ja voimakas muotokieli todistavat ajoneuvon dynaamisesta potentiaalista. Eksklusiivisessa Cerium Grey -nimikkovärissä olevat muotoiluelementit uudelleen muotoillussa jäähdyttimensäleikössä ja uuden etuhelman ilmanottoaukoissa sekä ulkopeilit ja malliversiosta kertova teksti tuovat voimakasluonteisia aksentteja. Sisätila on mukava ja johdonmukaisesti kuljettajalähtöinen. Laadukkaat varustelut, kuten M-monisäätöistuimet edessä, nahkainen M-ohjauspyörä ja uusi 12,3-tuumainen monitoiminäyttö, tekevät BMW M550i xDrive Sedanilla ajamisesta sekä ylellisen että sporttisen kokemuksen.
Keula jossa uusi jäähdyttimensäleikkö BMW M550i xDrive Sedan LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes näkymä keulasta
20” M-kevytmetallivanne, jossa M Sport -jarru punaisena BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020
Takaspoileri BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva perästä
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes näkymä maantiellä ajavan auton perästä
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 ohjaamo, jossa 12,3'' monitoiminäyttö
M-monisäätöistuimet BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 sisätila
BMW Individual Shadow Line -ajovalot BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva keulasta
Keula jossa uusi jäähdyttimensäleikkö BMW M550i xDrive Sedan LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes näkymä keulasta

ATLEETTINEN ETUOSA, JOSSA UUSI HELMA JA BMW-LASERAJOVALOT.

20” M-kevytmetallivanne, jossa M Sport -jarru punaisena BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

20" M KEVYTMETALLIVANNE, JOSSA M SPORT -JARRU.

Takaspoileri BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva perästä

M-TAKASPOILERI.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes näkymä maantiellä ajavan auton perästä

TAKAHELMA, JOSSA VAPAAMUOTOISET PAKOPUTKEN PÄÄT.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 ohjaamo, jossa 12,3'' monitoiminäyttö

OHJAAMO, JOSSA UUSI KESKITETTY TIETONÄYTTÖ.

M-monisäätöistuimet BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 sisätila

M-MONISÄÄTÖISTUIMET EDESSÄ.

BMW Individual Shadow Line -ajovalot BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual metalliväri Verde Ermes lähikuva keulasta

BMW INDIVIDUAL SHADOW LINE -AJOVALOT.

BMW M550i xDrive Sedanin yksityiskohdat: moottori, varusteet ja tekniset tiedot.