BMW M340i xDrive Touring, kolme neljäsosan näkymä edestä auton ajaessa kaupunkinäkymän edessä

THE 3

BMW M

BMW M340i xDRIVE TOURING JA BMW M340d xDRIVE TOURING: MALLIT JA VARUSTEET

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Touringissa urheilullisuus yhdistyy itsevarmalla tavalla innovatiiviseen monipuolisuuteen. Lukuisat erilaiset M-malleille ominaiset ajodynamiikka- ja designvarusteet sekä edistykselliset ja tehokkaat BMW M TwinPower Turbo -moottorit optimoivat yhdessä auton urheilullisuuden ja yksilöllisyyden.

Lue lisää
THE 3BMW M340i xDRIVE TOURING JA BMW M340d xDRIVE TOURING: MALLIT JA VARUSTEET

BMW M340i xDRIVE TOURINGIN JA BMW M340d xDRIVE TOURINGIN AJODYNAMIIKKA.

Muuntaa odotuksen ilon ajamisen iloksi.

Rakkaudesta moottoriurheiluun: BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Touring takaavat alkuperäisten BMW M -alustakomponenttien ansiosta äärimmäisen hermoja kutkuttavan ajoelämyksen. Ne on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin dynamiikkavaatimukset, ja ne innostavat vaikuttavalla suorituskyvyllään ja loppuun asti hiotuilla ajo-ominaisuuksillaan. Näin esimerkiksi adaptiivinen M-alusta ja mukautuva sport-ohjaustehostus tarjoavat M Sport -tasauspyörästön ja sen jatkuvan lukkovaikutuksen avustuksella urheilullista ajamisen iloa sekä samalla entistä paremman ketteryyden, optimaalisen pidon ja parhaan käsiteltävyyden.

BMW M340i xDrive Touring, ajodynamiikka
BMW M340i xDrive Touring, 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori

6-sylinteriset BMW TwinPower Turbo -moottorit.

M340i xDriven voimanlähteenä on kolmilitrainen, kuusisylinterinen bensiinirivimoottori, jossa on BMW TwinPower Turbo -teknologia. 275 kW:n (374 hv) teho ja 500 Nm:n huippuvääntö mahdollistavat erittäin urheilullisen ajettavuuden. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 4,4 sekunnissa.
BMW M340i xDrive Touring, M Sport -tasauspyörästö

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M340i xDrive Touring, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä mukavuutta tai dynaamisuutta haluten. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M340i xDrive Touring, ainutlaatuiset pakoputkenpäät

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i:ssä: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i:n urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Touring, M Sport -jarrut

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW M340i xDrive Touring, mukautuva sport-ohjaustehostus

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat kevyet voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW M340i xDrive Touring, apdatiivinen M-alusta

Adaptiivinen M-alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
BMW M340i xDrive Touring, mild hybrid technology

Mild hybrid technology.

Mild hybrid technology is used to recover braking energy and supports the combustion engine during acceleration with electric power. This reduces fuel consumption and emissions while giving you a dynamic advantage. The mild hybrid technology also makes the Automatic Start/Stop function much faster and much more comfortable.

BMW M340i xDRIVE TOURINGIN JA BMW M340d xDRIVE TOURINGIN MUOTOILU.

Linjakkaan sporttinen.

Atleettisuuden huomaa jo ensi silmäyksellä. Samoin kuin aidon M-designin. Ainutlaatuiset BMW M -designkomponentit on luotu vauhdikkaisiin hetkiin, ja ne tarjoavat käsin kosketeltavaa moottoriurheilutunnelmaa. Ne antavat myös BMW M340i xDrive ja M340d xDriveTouringin ulkopuolelle aidon urheilijan luonteen.

BMW M340i xDrive Touring, M-aerodynamiikkapaketti

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä on Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.
BMW M340i xDrive Touring, 19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor

19" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor.

19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19, takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring, BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line.

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line sisältää useita korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi sivuikkunoiden alareunalistat, kehyslistat ja pystylistat, B-pilareiden suojukset sekä ulkopeilikotelot, ulkopeilikolmiot ja ulkopeilien juuriosat.
BMW M340i xDrive Touring, ainutlaatuiset pakoputkenpäät

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i xDrive ja M340d xDrive Touringissa: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i:n urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Touring, urheiluistuimet ja M-turvavyöt

Urheiluistuimet ja M-turvavyöt.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat erinomaisen tuen, ja niissä on runsaat säätömahdollisuudet, mukaan lukien selkänojan leveyssäätö. Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M-värein tehdyt korostukset.
BMW M340i xDrive Touring, nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat, ja peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen.
BMW M340i xDrive Touring, M-malleille tyypillinen mittaristo

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta näet puhtaiden ajotietojen, kuten nopeuden ja kierrosluvun, lisäksi lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa.

AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY BMW M340i xDRIVE TOURINGISSA JA BMW M340d xDRIVE TOURINGISSA.

Intuitiivinen ja ennakoiva.

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Touringin pyrkimyksenä on viedä sinut turvallisesti määränpäähäsi – ja tehdä samalla ajamisesta urheilullinen elämys. Älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät Driving Assistant Professional ja Parking Assistant mahdollistavat jo osittaisen avustavan itseajamisen. Tukenasi ovat muun muassa aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja jarrutustoiminnollinen peräänajovaroitin ja henkilö- ja polkupyöräilijätunnistus, sekä ohjaus- ja kaista-avustin, joka on käytettävissä ajonopeuteen 210 km/h saakka. Pysäköintiavustin, joka pysäköi ja lähtee pysäköinnistä automaattisesti, ja automaattinen peruutusavustin viitoittavat tietä kohti autonomista ajamista. Optimaalista mukavuutta ja parasta mahdollista turvallisuutta – kaikissa ajotilanteissa. Tätä varten tukenasi on aina myös BMW Intelligent Personal Assistant -avustin. Se panee merkille tekemäsi päätökset ja säädöt ja oppii tuntemaan sinut päivä päivältä paremmin. Se ohjaa halutessasi navigointi-, viihde- ja Office-toimintoja ja tietää aina lyhimmän reitin lempiravintolaasi. Aidon assistentin tavoin se vastaa autoa koskeviin kysymyksiisi ja antaa sinulle tietoja BMW M340i xDrive Touring- tai BMW M340d xDrive Touring -autostasi ja sen lukuisista innovatiivisista varusteista ja toiminnoista.

BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin kuljettajan avustinjärjestelmät ja Connectivity
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin ohjaus- ja kaista-avustin

Ohjaus- ja kaista-avustin.

Erikseen päälle kytkettävä ja ahtaan väylän ajoavustimella varustettu ohjaus- ja kaista-avustin helpottaa työtäsi yksitoikkoisissa liikennetilanteissa. Ajonopeuteen 210 km/h saakka ohjausta avustetaan kaikilla teillä miellyttävästi yhdessä aktiivisen vakionopeussäätimen kanssa ja auto pidetään keskellä kaistaa.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin BMW Drive Recorder -ajotallennin

BMW Drive Recorder -ajotallennin.

BMW Drive Recorder -ajotallentimella on mahdollista tallentaa videota auton ympäristöstä ja katsoa kyseinen video esimerkiksi monitoiminäytöltä. Videon voi myös viedä USB-liitännän kautta muuhun päätelaitteeseen. Tärkeät tiedot autosta, kuten ajonopeus ja GPS-sijainti, tallentuvat synkronoidusti videokuvan yhteyteen. BMW Drive Recorder -ajotallentimessa on kaksi alatoimintoa: Eventrecorder-tapahtumatallennin ja Crashrecorder-törmäystallennin.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin jarrutustoiminnollinen risteysvaroitin

Jarrutustoiminnollinen risteysvaroitin.

Jarrutustoiminnollinen risteysvaroitin tunnistaa liikennevalot, liikennemerkit ja risteävät ajoneuvot ja voi auttaa välttämään onnettomuuksia. Jos törmäys ei ole vältettävissä, järjestelmä auttaa alentamaan törmäysnopeutta.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin peruutusavustin

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin automaattinen Speed Limit Assist

Automaattinen Speed Limit Assist.

Automaattinen Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustin sopeuttaa aktiivisen vakionopeussäätimen dynaamisesti tuleviin nopeusrajoituksiin. Navigointijärjestelmä kerää nopeusrajoitukset todennäköiseltä ajoreitiltä, ja kamera tarkastaa ne. Tietoja päivitetään jatkuvasti myös muiden autojen välittämien tietojen avulla.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin Connected Command

Connected Command.

Haluatko keskittyä vain ajamiseen? Voit antaa muun vallan matkustajillesi. Se onnistuu helposti Connected Commandilla. BMW Connected -sovelluksen kautta auton matkustajat voivat käyttöluvan saatuaan päästä käsiksi auton viihde- ja navigointijärjestelmään sekä ohjata ilmastointilaitteen tärkeimpiä toimintoja.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin Concierge Service

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – olipa kyse ravintolapöydän, hotellihuoneen tai vaikka elokuvalippujen varaamisesta. Jopa maksaminen on sen kautta mahdollista. Missä ikinä matkallasi oletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin, Concierge Service -palvelu rientää avuksesi.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin Caring Car

Caring Car.

Haluatko saapua vireänä perille tai rentoutua, jos olet stressaantunut? Se käy hyvin Caring Car -toiminnon avulla. Komennolla ”Hey BMW, olen väsynyt” * (suomen kieli ei tuettu) tai ”Hey BMW, olen stressaantunut” (suomen kieli ei tuettu) BMW Intelligent Personal Assistant -avustin aktivoi Caring Car Vitalize- tai Caring Car Relax -ohjelman. Molemmat vaikuttavat aisteihisi aktivoimalla eri sisätilatoiminnot.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW M340i xDrive Touringin ja BMW M340d xDrive Touringin BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Upea, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7.0 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive-monitoimisäätimellä.
BMW M340i xDrive Touring ja BMW M340d xDrive Touring, Connected Music

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi, missä ikinä matkaatkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Spotify, Deezer ja Napster.
BMW M340i xDrive Touring ja BMW M340d xDrive Touring, Connected Drive Store

Connected Drive Store.

Astu BMW:n digitaaliseen maailmaan. ConnectedDrive Store -kaupasta voit hankkia digitaalisia palveluja. Milloin tahansa. Over the air.