BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, 3/4-sivunäkymä

THE 2

BMW M

ESITTELYSSÄ BMW M235i xDrive GRAN COUPÉ: VARUSTEET JA OMINAISUUDET

Ensimmäinen BMW M235i xDrive Gran Coupé ei ole tullut laajentamaan segmenttiään vaan johtamaan sitä. Täältä löydät kaikki tiedot auton poikkeuksellisesta ajodynamiikasta, tehokkaasta 4-sylinterisestä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorista sekä provosoivasta muotoilusta ja sen ainutlaatuisista M-kohokohdista, jotka leimaavat niin ulkopuolta kuin kuljettajakeskeistä ohjaamoa.

Lue lisää
THE 2ESITTELYSSÄ BMW M235i xDrive GRAN COUPÉ: VARUSTEET JA OMINAISUUDET

MUOTOILU.

BMW M235i xDrive Gran Coupén ulkopuolen ja sisätilan varusteet.

Sisältä sporttinen, ulkoa atleettinen: BMW M235i xDrive Gran Coupén tinkimätön dynamiikka ilmentyy auton jokaisessa yksityiskohdassa. Tästä huolehtivat erityisesti M-aerodynamiikkapaketti ja ainutlaatuiset, Cerium Grey -väriset M-kohokohdat. Näyttävät elementit, kuten jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, vapaamuotoiset pakoputkenpäät ja M-takaspoileri, täydentävät tämän urheilucoupén lihaksikkaita muotoja ja linjoja. Sisätilassa erilaiset varusteet, kuten M-urheiluistuimet ja M-polkimet, virittävät tunnelman valmiiksi maksimisuorituksiin.
BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, 3/4-näkymä perästä
Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö, BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, lähikuva

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleiklö on kokonaan Cerium Grey -värinen, ja sen sisäosassa on taidokkaasti muotoiltu ristikko. Moottoriurheilun inspiroima ristikkorakenne antaa keulalle syvyyttä ja arvokkuutta ja tekee tyylikkään ja samalla dynaamisen korostuksen.
M-pakoputkisto, BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, näkymä perästä

M-pakoputkisto.

Kummallakin puolella oleva M-pakoputkisto tukee minimaalisen vastapaineensa ansiosta moottorin väkevää tehontuottoa. Sen luonteikkaita ääniä voi säätää integroidulla virtausläppätekniikalla, ja ne alleviivaavat auton urheilullisuutta. Vapaamuotoiset, Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät tuovat autoon myös visuaalista näyttävyyttä.
M-aerodynamiikkapaketti, BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, keula

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää M-tyylisinä etuhelman, takahelman ja sivuhelmaverhoukset, ja se ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja korostaa auton urheilullista luonnetta. Verhousosat on maalattu auton värisiksi, ja niissä on Dark Shadow -väriset koristeosat. BMW M235i -mallissa osat ovat korkeakiiltoisen mustat.
M-takaspoileri, BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, näkymä perästä

M-takaspoileri.

M-takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää perän nostetta. Auton perän nosteen pieneneminen tuntuu käytännössä ajovakauden parantumisena.
M-urheiluistuimet, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

M-urheiluistuimet.

Integroiduilla pääntuilla varustetut kuljettajan ja etumatkustajan M-urheiluistuimet antavat syvän istuinosan sekä selkänojan ja istuinosan voimakkaasti muotoiltujen reunaosien ansiosta erinomaisen sivuttaistuen myös nopeassa ja vaihtelevassa kaarreajossa. Lisäksi selkänojan leveyssäädön ansiosta istuimet voidaan tarkasti mukauttaa kehon mittoihin.
Nahkainen M-ohjauspyörä, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, ohjaamo

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
Velour-lattiamatot, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

Velour-lattiamatot.

Etu- ja takajalkatilojen velour-lattiamatot ovat mittatarkasti paikoilleen istuvat sekä likaa ja vettä hylkivät. Niiden väri on soinnutettu auton verhoilun väriin. Matot suojaavat auton lattiaverhousta, helpottavat sisätilojen puhdistamista ja tuovat tyylikkään lisän sisätilan ilmeeseen.
Illuminated Brooklyn -sisäkoristelistat, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

Illuminated Brooklyn -sisäkoristelistat.

Kojelaudan ja oviverhousten Illuminated Brooklyn -sisäkoristelistat Triangle-korostuksella tuovat sisätilaan arvokkaan ja edistyksellisen ilmeen. Hillitysti taustalla loistavien listojen läpikuultava kuvio synnyttää houkuttelevan ja miellyttävän tunnelman ajoneuvon sisälle.
M-turvavyöt, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, sisätila

M-turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut M-väriset korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
M Performance -paketti, BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44, 3/4-sivunäkymä

M PERFORMANCE -PAKETTI.

M Performance -paketti lisää ajoneuvon urheilullista potentiaalia entisestään ja takaa maksimaalisen kiihtyvyyden. Painon keventyminen parantaa myös huomattavasti ajodynaamisia ominaisuuksia. Auton ulkopuolella M Performance -paketin tunnistaa näyttävistä, mustista designelementeista ja 18" taotuista M-kevytmetallivanteista.

BMW M235i xDrive.

4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

BMW M235i xDrive Gran Coupén M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jonka teho on 306 hv.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: BMW M235i -mallin 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on poikkeuksellisen tehokas, koska se on varustettu uusilla männillä, suurella turboahtimella, optimoidulla ilmanohjaimella, suurtehojäähdytyspaketilla ja M-pakoputkistolla, jossa on ohjatut pakokaasuläpät.

AJODYNAMIIKKA.

BMW M235i xDrive Gran Coupén voimansiirto- ja alustateknologiat.

Todellinen huippusuoriutuja: BMW M235i xDrive Gran Coupé ajaa M-urheiluohjauksen, 8-vaihteisen Steptronic-automaattivaihteiston ja M Sport -alustan ansiosta segmentissään ohituskaistalla. Performance Control ja lukuisat varusteet, kuten älykäs BMW xDrive -neliveto, takaavat, että dynamiikka ja sivuttaiskiihtyvyys muodostavat kouriintuntuvan elämyksen kaikissa ajonopeuksissa. Äärimmäisen suorituskykyisellä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla varustettu BMW M235i xDrive Gran Coupé erottuu näin helposti massasta ja takaa upean suvereeniuden kaikilla teillä.
M-urheiluohjaus, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, ohjaamo

M-urheiluohjaus.

M-urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee urheilullista ajettavuutta erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla.
8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
Älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, BMW M235i Gran Coupé F44, lähikuva perästä

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
M Sport -alusta, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

M Sport -alusta

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, jossa adaptiivinen M-alusta

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta parantaa auton mukavuutta ja ajodynamiikkaa sopeuttamalla iskunvaimennuksen luonteen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit valita asetukseksi joko mukavuuspainotteisen asetuksen COMFORT tai urheilullisen asetuksen SPORT.
M Sport -jarrut, BMW M235i xDrive Gran Coupé metalliväri Black Sapphire F44

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on monimäntäiset, tummansiniset jarrusatulat, ja niissä on koristeena M-tekstilogot. Jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, jossa Performance Control, metalliväri Black Sapphire F44, 3/4-näkymä keulasta

Performance Control.

Performance Control vaikuttaa tarvittaessa kaarteen sisäreunan puoleisia pyöriä kohdistetusti jarruttaen. Tällöin kaarteen ulkoreunan puolisille pyörille välittyy enemmän moottorin voimaa. Näin auto kääntyy kaarteeseen paremmin, mikä lisää ajamisen tarkkuutta ja auton suuntavakautta.