Uusi BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 sivunäkymä ajavasta autosta.

SPRINTTERIEKSPERTTI.

BMW M

Uusi BMW M135i xDrive: 306 hv, 225 kW, 450 Nm.

Enemmän tehoa, enemmän tyyliä, enemmän ajamisen iloa: Uusi BMW M135i xDrive ei ole sitä varten, että sitä verrattaisiin muihin, vaan se muodostaa esikuvan, johon muita voidaan verrata. Tämän osoittaa painokkaasti sen atleettinen olemus, johon kuuluu vahvoja yksityiskohtia, kuten M135i xDriven erikoismuotoiltu jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö, M takaspoileri ja kaksi 100 mm pakoputkenpäätä. Myös tien päällä BMW M135i xDrive on ykkössijalla: Siinä vakiona oleva M Sport tasauspyörästö, BMW xDrive, Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja M urheiluohjaus tekevät siitä ketteryyden ja kaarrekäyttäytymisen osalta luokkansa parhaan auton. Ärhäkällä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla BMW M135 varustettu itsetietoinen M135i xDrive tarjoaa uuden tason suorituskyvyn ja ajodynamiikan.

Lue lisää
SPRINTTERIEKSPERTTI.Uusi BMW M135i xDrive: 306 hv, 225 kW, 450 Nm.

MUUT EIVÄT VOI KILPAILLA.

Uuden BMW M135i xDriven urheilulliset huippuominaisuudet.

BMW M135i xDriven 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jonka teho 225 kW (306 hv).

SUORITUSKYKYINEN MOOTTORII.

Vain 1 998 litran iskutilavuudella BMW M135i xDrive kehittää vaikuttavan 225 kW:n (306 hv) tehon ja vahvan 450 Nm:n vääntömomentin. Tämän vaikuttavan suorituskyvyn mahdollistaa entistä suuremman turboahtimen, optimoidun ilmanohjaimen, suurtehojäähdytyspaketin ja ohjatuilla pakokaasuläpillä varustetun M Performance -pakoputkiston muodostama kokonaisuus.

BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 sivunäkymä pysäköitynä.

HUIPPULUOKAN AJODYNAMIIKKA.

Kaksinkertaisesti ahtava M TwinPower Turbo -moottori, nopean vaihdon suorittava 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto, M Sport -alusta vakiona olevalla M Sport -tasauspyörästöllä varustettuna ja BMW xDrive mahdollistavat huippuluokan ajodynamiikan.

BMW M135i xDriven sisätila, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja M urheiluistuimet.

URHEILULLINEN SISÄTILA.

BMW M135i xDriven sisätilassa matkustajia odottaa avara premium-tunnelma, johon liittyy vahva urheilullinen leima. Uudet M urheiluistuimet ja kätevä nahkainen M ohjauspyörä vahvistavat dynaamista ajoelämystä, jota valaistujen sisäkoristelistojen hillitty valo täydellisesti tasapainottaa. Kuljettajakeskeisen ohjaamon oleellisen osan muodostaa BMW Live Cockpit Professional  -mittaristonäyttö, johon kuuluu kaksi10,25-tuumaista täysdigitaalista näyttöruutua – täydellinen kokonaiskuva on taattua.

BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 etunäkymä ajavasta autosta nainen etualalla.

PUHDASTA ATLEETTISUUTTA:

Voimakas, urheilullinen, suvereeni – alkaen keulasta, jossa on kookkaat ilmanottoaukot ja M135i xDriven erikoismuotoiltu jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö, aina dynaamisesti kaartuvaan kattolinjaan ja M takaspoileriin sekä omaleimaiseen,100 mm pakoputkenpäillä varustettuun takaosaan saakka: BMW M135i xDriven ulkopuolen muotoilu vakiovarusteisen M aerodynamiikkapaketin omaleimaiseen varusteluun yhdistyneenä vie urheilullisuuden ja ajamisen ilon huippuunsa.

MW M135i xDriven sisätila, jossa M urheiluistuimet integroiduin pääntuin.

ATLEETTISET M URHEILUISTUIMET.

Paikoillanne, valmiina, nyt, ajamisen  iloa. Kun autossa on ergonomisesti viimeistellyt kuljettajan  ja etumatkustajan istuimet, mikään mutka ei ole enää liian jyrkkä eikä mikään ajaminen liian urheilullista. Integroidut pääntuet ja M logo luovat BMW M135i xDriven sisätilaan vahvat korostukset.. Samalla M urheiluistuimet tarjoavat monipuolisia säätömahdollisuuksia, joilla ne voidaan tarkoin asettaa istujan ruumiinrakenteen ja ajoneuvon käyttötarkoituksen mukaisesti.

VASTAA VAHVASTA PUOLESTAAN.

BMW M135i xDriven ulkopuolen ja sisätilan muotoilun kohokohdat.

”Wow” - joka sekunnilla: Uuden BMW M135i xDriven urheilullinen ja edistyksellinen muotoilu on kuin luotu heti keräämään katseita. Todella voimakas keula, jossa on suuret ilmanottoaukot, huomiota herättävä erikoismuotoiltu jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö ja vinoon sijoitetut adaptiiviset LED-ajovalot, vastaavat mieliinpainuvasta ensivaikutelmasta. Näyttävät 19” kevytmetallivanteet korostavat dynaamisten linjojen kanssa ajoneuvon sporttista ilmettä. Perässä huomion kiinnittää leveä diffuusorioptiikan mukainen takahelma ja kaksi 100 mm pakoputkenpäätä Cerium Grey -värisinä. BMW M135i xDriven sisätila tekee vaikutuksen yhtä nopeasti: M urheiluistuimet, valaistut sisäkoristelistat ja suuri panoraamalasikattoluukku luovat poikkeuksellisen dynaamisen ja kutsuvan premium-vaikutelman.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 etunäkymä ajavasta autosta nainen etualalla.
MW M135i xDrive i, metalliväri Sapphire Black, pysäköity sivunäkymä lintuperspektiivistä.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, näkymä pysäköidyn auton perästä.
BMW M135i xDriven Premium-sisätila, jossa valaistut sisäkoristelistat.
Video uudesta BMW M135i xDrivesta.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 etunäkymä ajavasta autosta nainen etualalla.

ATLEETTINEN ILMESTYS.

Kapeat, tarkasti rajatut LED-ajovalot, huomiota herättävät erikoismuotoiltu jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö Cerium Grey -värisenä ja ainutlaatuinen M tyypin etuhelma suurin ilmanottoaukoin määrittävät BMW M135i xDriven erinomaisen sporttista keulaa.

MW M135i xDrive i, metalliväri Sapphire Black, pysäköity sivunäkymä lintuperspektiivistä.

LIHAKSIKAS OLEMUS.

BMW M135i xDriven sivunäkymälle on ominaista matala tieasento, voimakkaat muodot ja teräväpiirtoiset vaakalinjat. Joustavan kattolinjan ja vaikuttavien 19'' kevytmetallivanteiden ansiosta kokonaisvaikutelma on äärimmäisen dynaaminen.

BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, näkymä pysäköidyn auton perästä.

VAHVA FINAALI:

Omaleimaisesti muotoiltu diffuusorioptiikan mukainen takahelma luo yhdessä kahden suuren 100 mm Cerium Grey -värisen pakoputkenpään, kapeiden LED-takavalojen ja M takaspoilerin kanssa voimakkaan, itsetietoisen vaikutelman antavan takaosan.

BMW M135i xDriven Premium-sisätila, jossa valaistut sisäkoristelistat.

PREMIUM-TUNNELMA.

BMW M135i xDriven avaralle sisätilalle on ominaista sen premium-vaikutelma ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys. Korkealaatuiset varusteet kuten M urheiluistuimet, valaistut sisäkoristelistat ja suuri panoraamalasikattoluukku luovat ainutlaatuisen urheilullisen ilmapiirin. Sisätilan erityisvaikutelmaa täydentävät innovatiiviset teknologiat, kuten BMW Live Cockpit Professional ja BMW Intelligent Personal Assistant.

Video uudesta BMW M135i xDrivesta.