BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 näkymä asuintalon eteen pysäköidyn auton perästä.

BMW M135I XDRIVE.

BMW M

BMW M135i xDrive edustaa BMW 1-sarjan urheilullista huippua. Sen voimakkaan muotoilun jokainen yksityiskohta korostaa tätä johtavaa asemaa. Sitä tukee kattava paketti arvokkaita ominaisuuksia ja edistyksellisiä teknologioita. Tutustu sisä- ja ulkotilojen yksityiskohtiin, ajodynamiikan komponentteihin ja innovatiivisiin varusteisiin, tai perehdy teknisiin tietoihin BMW M135i xDriven loistavasta suorituskyvystä ja taloudellisesta polttoaineen kulutuksesta.

Lue lisää
BMW M135i xDRIVE.

MUOTOILU JA SUORITUSKYKY.

BMW M135i xDriven designvarusteet, ajodynamiikan ominaisuudet ja M urheiluohjaus.

Pyrkimys mennä eteenpäin – BMW M135i xDrive tekee dynaamisuutensa selväksi jo ensinäkemältä. Löydä kohdasta Muotoilu tämän kiehtovan BMW 1-sarjan M auton ainutlaatuinen valikoima urheilullisia sisä- ja ulko-osien varustusvaihtoehtoja. Kohdasta Ajodynamiikka saat lisää tietoja voimansiirron ja alustan lisä- ja vakiovarusteisista komponenteista – paras mahdollinen suorituskyky ja ketteryys.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, 3/4 sivunäkymä ajavasta autosta.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö Cerium Grey -metallivärinä.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikössä on säilytetty Cerium Grey -väri, ja sen sisäosassa on säästelemättä muotoiltu ristikko. Moottoriurheilun inspiroima ristikkorakenne antaa keulalle syvyyttä ja arvokkuutta ja tekee tyylikkään ja samalla dynaamisen korostuksen.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, takanäkymä, jossa M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketin sisältämät M etuhelma, takahelma ja sivuhelmaverhoukset tuovat autoon vahvaa dynamiikkaa ja korostavat auton urheilullista luonnetta. Verhousosat on maalattu auton värisiksi, ja niissä on tyylikäs koristeosa värinä Dark Shadow.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, takanäkymä, jossa M aerodynamiikkapaketti.

M takaspoileri.

M takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää perän nostetta. Auton perän nosteen pieneneminen tuntuu käytännössä ajovakauden parantumisena.
BMW M135i xDriven sisätila, jossa M turvavyöt.

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M turvavöissä on M värit ja tyylikkäät ommellut korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
BMW M135i xDrive, ohjaamo, jossa nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahalla, jossa on mustat saumat. Peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
BMW M135i xDriven sisätila, jossa edessä M urheiluistuimet.

M urheiluistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Integroiduilla pääntuilla varustetut kuljettajan ja etumatkustajan M urheiluistuimet antavat syvän istuinosan sekä selkänojan ja istuinosan voimakkaasti muotoiltujen reunaosien ansiosta erinomaisen sivuttaistuen myös nopeassa ja vaihtelevassa kaarreajossa. Lisäksi selkänojan leveyssäädön ansiosta istuimet voidaan tarkasti mukauttaa kehon mittoihin.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, näkymä perästä, jossa vasemmalla ja oikealla Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät.

Pakoputkenpäät.

Ainoastaan M135i xDrivessa: viistotut pakoputket vasemmalla ja oikealla sekä Cerium Grey -värisinä. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M135i xDriven urheilullisuutta.
BMW M135i xDrive sisätila, jossa Illuminated Boston.-sisäkoristelistat.

Illuminated Boston -sisäkoristelistat.

Kojelaudan ja oviverhousten Illuminated Boston -sisäkoristelistat Mesh-korostuksella tuovat sisätilaan arvokkaan tunnelman. Hillitysti taustalla loistavien listojen läpikuultava kuvio synnyttää houkuttelevan ja miellyttävän tunnelman ajoneuvon sisälle.
BMW M135i xDriven 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

BMW M135i xDrive -mallin moottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa. 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori BMW M135i xDrive -mallissa on poikkeuksellisen tehokas, koska se on varustettu uusilla männillä, suurella turboahtimella, optimoidulla ilmanohjaimella, suurtehojäähdytyspaketilla ja M Performance -pakoputkistolla, jossa on ohjatut pakokaasuläpät.
BMW M135i xDrive, jossa Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä mukavuutta tai dynaamisuutta haluten. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M135i xDrive, jossa M Sport -alusta.

M Sport -alusta.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.
BMW M135i xDrive, jossa M Sport -jarrut.

M Sport -jarrut.

M Sport -jarrujen monimäntäiset jarrusatulat ovat tummansiniset, ja niissä on koristeena M tekstilogot. Näiden jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: jarrutusteho on erinomainen myös korostetun urheilullisessa ajossa tai sateessa ajettaessa.
BMW M135i xDrive M urheiluohjauksella.

M urheiluohjaus.

M urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee urheilullista ajettavuutta erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla.
BMW M135i xDrive, jossa älykäs BMW xDrive -neliveto.

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
BMW M135i xDrive, metalliväri Sapphire Black, M Performance -paketti, 3/4 etunäkymä.

BMW M135i xDRIVE , JOSSA M PERFORMANCE -PAKETTI.

M Performance -paketti* lisää ajoneuvon urheilullista potentiaalia entisestään. Auton pohjan ja sisätilan muutoksilla ja 18” kevytmetallivanteilla aikaansaatu painon keventyminen takaa maksimaalisen kiihtyvyyden ja parantaa ajodynaamisia ominaisuuksia huomattavasti. Samalla M Performance -paketin mustat, näyttävät design-elementit kuten ulkopeilikotelot, jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö ja pakoputkenpäät tekevät nousseen suorituskyvyn myös ulospäin selvästi näkyväksi.


* Saatavilla arviolta 11/2019 alkaen

INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA.

BMW M135i xDriven liitettävyys ja digitaaliset palvelut.

Digitaalisesta luonteesta ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustimesta alkaen aina vapaasti ohjelmoitavaan BMWW Live Cockpit Professional -varustukseen ja mukavaan etäpäivitykseen saakka: BMW M135i xDriven uusimmat Connectivity-teknologiat ja innovatiiviset digitaaliset palvelut tarjoavat matkan aikana optimaalisen mukavuuden ja liitettävyyden.
BMW M135i xDrive ja BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 10,25-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW 7.0 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW M135i xDrive, jossa BMW Intelligent Personal Assistant -avustin.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustin.

”Hey BMW, kuka olet?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
BMW M135i xDrive, jossa ohjelmiston etäpäivitys.

Ohjelmiston etäpäivitys.

Haluatko, että BMW-autosi ohjelmisto on aina ajan tasalla? Ohjelmiston etäpäivitys -toiminnolla BMW-autosi on aina päivitettynä. Mukavasti, varmasti ja turhia huolehtimatta. BMW-autoasi ei edes tarvitse viedä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset.
BMW M135i xDriven Remote Services -etätoiminnot.

Remote Services -etätoiminnot.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla voit BMW Connected -sovelluksella päästä käsiksi autosi tiettyihin järjestelmiin. Voit mistä tahansa älypuhelimellasi kytkeä BMW-autosi kaukovalovilkut päälle, säätää sisälämpötilan tai lukita keskuslukituksen.
BMW M135i xDrivessa Wireless Chargingin sisältävä puhelinvarustus.

Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, on langattoman lataamisen telineen sisältävä puhelinvarustuspaketti, jossa on lisänä toinen mikrofoni varmistamassa hyvän handsfree-äänen sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää WLAN Hotspot -lähiverkkovalmiuden.
BMW M135i xDrive, jossa WLAN Hotspot.

WLAN Hotspot.

Osallistu tabletillasi videoneuvottelupuheluun tai suoratoista älypuhelimella suosikkisarjasi uusin jakso. WLAN-lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja matkustajasi voivat yhtä aikaa surffata netissä jopa kymmenellä päätelaitteella.
BMW M135i xDrive Apple CarPlay® -valmiudella.

Apple CarPlay® -valmius.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Apple CarPlay® -valmius merkitsee puhelutoimintojen, iMessagen, WhatsAppin, TuneInin Spotifyn ja Apple Musicin langatonta käyttömahdollisuutta. Ohjauspyörään sijoitetulla puhekäyttönäppäimellä voit käyttää Applen Siri-puhekäyttöavustinta.

BMW M135i xDRIVE TEKNISET TIEDOT.

Moottori

Sylinteriä/venttiiliä sylinteriä kohden 3 / 4
Tekninen kapasiteetti, cm³ 1 499
Iskunpituus/poraus, mm 94,6 / 82
Moottorin teho, kW (hv) 100 (136) / 4500-6500
Enimmäisvääntö, Nm, kierrosluvulla 1/min 220 / 1500-4100
Puristus: 1 11

Suorituskyky

Huippunopeus (km/h) 213
Kiihtyvyys (sek 0-100 km/h) 8,9

Mittaukset

Pituus/leveys/korkeus 4 319 / 1 799 / 1 434
Leveys peilit ml. (kuljettajan/matkustajan puoli), mm 2081 (1045 / 1036)
Akseliväli, mm/Kääntösäde, m 2 670 / 11,4
Ground clearance in mm 153
Mitat
Mitat

Paino

Paino lastaamattomana, kg 1 365
Enimmäispaino, kg 1 845
Kantavuus, kg 555
Sallittu akselipaino edessä/takana, kg 980 / 940
Sallittu jarruttoman perävaunun/kytkintangon kuorma, kg 680 / 75
Sallittu jarrullisen perävaunun kuorma korkeintaan 12 prosentin / 8 prosentin kaltevuudella, kg 1 300 / 1 300
Tavaratila min.-max., l 380 - 1200

Pyörät

Eturengas 205/55 R16 91 W
Takarengas 205/55 R16 91 W
Etuvanne 7Jx16 LM
Takavanne 7Jx16 LM

Kulutus

Yhdistetty, l/100km 5,7 - 6,4
Tankin kapasiteetti, l 42
EU-päästönormit Euro 6d-ISC-FCM

CO₂-päästöt

Yhdistetty g/km 129 - 146

Vertaa ajoneuvoa

BMW M135i xDriven polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.