BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 BMW Individual -metalliväri Portimao Blue, 3/4-näkymä keulasta

THE 4

BMW M

UUSI BMW M440i xDRIVE CABRIO

THE 4UUSI BMW M440i xDRIVE CABRIO

Haasta yksilöllinen vapautesi: BMW M440i xDrive Cabrio jättää itsetietoisesti totutun taakseen. Edistyksellisellä muotoilukielellään ja pysyvällä suorituskyvyllään dynaaminen avoauto nostaa ajokokemuksen uudelle tunteen tasolle – BMW M440i xDrive Cabriolla riippumattomuus alkaa nimittäin jo ensimmäisestä vääntömomentista.

Lue lisää

BMW 4-SARJAN CABRIO M -AUTOJEN SPORTTISET FAKTAT.

moottori, alusta ja teho.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Avoin sporttisuus ja hyvä ajodynamiikka yhdistettynä rajattomaan arkikäytettävyyteen.
  • BMW M TwinPower Turbo inline 6-cylinder petrol engine with 374 hp
  • 8-speed Steptronic Sport transmission
  • BMW xDrive
  • 275 kW (374 hp), 500 Nm, 0–100 km/h in 4.9 sec
BMW M440i xDrive G23 2020 BMW Individual -metalliväri Portimao Blue, 3/4-näkymä keulasta

BMW 4-SARJAN CABRIO M -AUTOJEN SPORTTISET FAKTAT.

moottori, alusta ja teho.

BMW M440i xDRIVE CABRIO – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

BMW M440i xDrive Cabrion ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

Vapaa radikaali: Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaan urheilullisia varustusvaihtoehtoja BMW M440i xDrive Cabriolle. Näyttävät M-tyypilliset muotoiluelementit värissä Cerium Grey ja miellyttävät sisätilojen yksityiskohdat tekevät urheiluavoauton vapaudenhalusta silminnähden tuntuvaa.

BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 BMW Individual -metalliväri Portimao Blue, 3/4-näkymä perästä ja malli
Kuusisylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020, lähikuva

6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Suvereeni teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Moottori on erityisen suorituskykyinen ja tehokas, sillä siinä on kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin.
Adaptiivinen M-alusta BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual metalliväri Frozen Portimao Blue G23 2020 lähikuva takahelmasta

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
Nahkainen M-ohjauspyörä, mukautuva sport-ohjaustehostus, Servotronic, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 ohjaamo

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual metalliväri Frozen Portimao Blue G23 2020 kolmen neljäsosan näkymä sivusta

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
Steptronic Sport -automaattivaihteisto, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020, sisätila lähikuva valitsinvivusta

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
M Sport -jarrut, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020, lähikuva kevytmetallivanteista

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatulat ovat metallinsiniset ja varustettu M-tekstilogoilla, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual metalliväri Frozen Portimao Blue G23 2020 näkymä edestä pystysuuntainen ja kaksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö Cerium Grey -värisenä

M-jäähdyttimensäleikön kehys Cerium Grey -värisenä.

Näyttävä pystysuuntainen ja kaksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö muistuttaa moottoriurheilulegendoista, kuten BMW 328:sta. Cerium Grey -värinen kehys antaa edistykselliselle jäähdyttimensäleikölle erityistä läsnäoloa ja tulkitsee BMW:n perinteen uusiksi.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual metalliväri Frozen Portimao Blue G23 2020 lähikuva perä M-aerodynamiikkapaketti

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman sekä kaksiosaisen diffuusoriosan, jonka värinä on Dark Shadow metallic ja korkeakiiltoinen musta. Tämä paketti ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. M440i:ssa diffuusoriosa on kokonaan korkeakiiltoisen musta.
18" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 848 M Bicolor Jetblack, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020, lähikuva

18'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 848 M Bicolor Jetblack.

18" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 848 M Bicolor Jetblack, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/45 R18, takana vanteet 8,5J x 18 ja renkaat 255/40 R18.
M-urheiluistuimet, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020, lähikuva sisätilasta

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs muotoilu mustine M-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.
Nahkainen M-ohjauspyörä, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020, lähikuva sisätilasta

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.

OHJAAMO & TEKNOLOGIAT.

BMW M440i xDrive Cabrion käyttöjärjestelmä, digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Näkyvyys, mukavuus ja turvallisuus korkeimmalla tasolla: Lukuisat innovatiiviset teknologiat tukevat sinua lukemattomin tavoin ajon aikana. Keskity olennaiseen – sporttiseen ajamisen iloon BMW M440i xDrive Cabriossasi.

Ohjaamo BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila
BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW Operating System 7 BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila monitoiminäyttö

BMW Operating System 7.

BMW 7 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ‒ suorastaan täysin vaistonvaraista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan sovellusvalikko.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila monitoiminäyttö

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, kuka olet?”* Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin. * Suomen kieli ei tuettu.
Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila monitoiminäyttö

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila monitoiminäyttö

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Smartphone Integration BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila monitoiminäyttö

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Digital Key BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 autonovi ja älypuhelin

Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää älypuhelinta mukanaan? Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone*. Näin on muun muassa mahdollista rajoittaa moottoritehoa ja huippunopeutta esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla. *BMW Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 sisätila monitoiminäyttö

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.

BMW 4-SARJAN CABRIO M -AUTON TEKNISET TIEDOT.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

275 (374)/5 500-6 500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

500/1 900–5 000

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,9

Polttoaineenkulutus, EU-yhdistetty, l/100 km:

7,4-6,9

BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 BMW Individual -metalliväri Portimao Blue, 3/4-näkymä perästä ja malli

BMW 4-SARJAN CABRIO.

Vapautta kauneimmassa muodossaan: BMW 4-SARJAN Cabrio ihastuttaa hyvällä ajodynamiikallaan, itsenäisellä estetiikallaan, sporttisen elegantilla sisätilallaan ja teknisesti erinomaisella kangaskatollaan.

BMW M440i xDRIVE CABRION ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.*

Tutustu BMW 4-SARJAN Cabrio M -autoille tarkoitettuihin erikoisvarusteisiin ja käytännöllisiin lisätarvikkeisiin.

BMW M440i xDrive Cabrio tarjoaa dynaamista ajamisen iloa sekä monia sporttisia varustevaihtoehtoja. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, muotoilu ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti tähän ainutlaatuiseen urheiluavoautoon ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin. *Kuvat ovat esimerkinomaisia, ja niissä on kuvattuna BMW 430i Cabrio.

BMW 4-sarjan Cabrio G23 2020 metalliväri Sanremo Green kolmen neljäsosan näkymä perästä jossa BMW polkupyörätakateline Pro 2.0
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 BMW 4-sarjan Cabrio G23 2020 alkuperäiset BMW-lisävarusteet

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt mutta silti vankka. Sen suurin sallittu kuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen vaivaton käyttää, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.
18" M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 796 M Jetblack matta, BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

18'' M Performance kevytmetallivanne Double-spoke 796 M Jet Black matta, täydellinen kesärengassetti.

Laadukkaat 18'' M Performance kevytmetallivanteet Double-spoke 796 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. Täydellinen kesärengassetti, jossa rengaspaineen valvonta ja Runflat-renkaat, vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/45 R18 95Y RSC edessä sekä vanteet 8,5J x 18 ja renkaat 255/40 R18 99Y RSC takana.
Tavaratilan BMW-kaukalomatto BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä tavaratilan BMW-kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna ja kaunis muotoilu, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa, joten se sopii täydellisesti tavaratilan ilmeeseen.
BMW jokasään lattiamatot eteen BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetuissa ja kulutusta kestävissä BMW jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
BMW:n LED-oviprojektorit BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED -oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemisesta ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon.

BMW M440i xDRIVE CABRION HUOLTOPALVELUT.

BMW 4-SARJAN Cabrio M -autoille tarkoitetut huoltopaketit ja huoltotarjoukset.

BMW asettaa mittapuita myös huoltopalveluissa ja on aina sinun sekä BMW M440i xDrive Cabrion tukena tien päällä ongelmatilanteissa. BMW Liikkuvuuspalvelu tarjoaa hätätilanteessa käyttöösi asiantuntijamme ympäri vuorokauden – vuoden jokaisena päivänä. Innovatiivisten BMW Teleservices -palvelujen avulla BMW M440i xDrive Cabrio ilmoittaa huoltotarpeista ja vikailmoituksista täysin automaattisesti BMW Service -toimipisteelle, joka ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä. BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä ja kaikki muut huoltopalvelut ilman lisäkustannuksia valitsemasi ajan. Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille: BMW:n monipuoliset huoltopaketit varmistavat aina selustasi.

BMW Service Inclusive, mies BMW:n ratissa

BMW Huolenpitosopimus.

Ota rennosti ja keskity olennaiseen – BMW M440i xDrive Cabriosi tuomaan sporttiseen ajamisen iloon. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun huoltopalvelusta saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.
Lue lisää
BMW Teleservices, nainen älypuhelimen kanssa BMW-auton ovella

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä BMW M440i xDrive Cabriosi puolesta: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt BMW M440i xDrive Cabrio -autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää
BMW Liikkuvuuspalvelu, nainen seisoo BMW-autonsa edessä ovi avattuna

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää