KOEAJO JA HINNASTOT.

BMW M135i xDrive luo kompaktiluokan käsitteet uusiksi. Ärhäkällä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla varustettu BMW M135i xDrive tarjoaa dynaamista ajamisen iloa ensi hetkestä alkaen.. Täydellisesti yhteen sovitetut alustateknologiat kuten M Sport -tasauspyörästö, BMW xDrive, Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja M urheiluohjaus mahdollistavat hyvän reagointiherkkyyden ja optimaalisen kaarrekäyttäytymisen. Ulkopuolen vahvat yksityiskohdat kuten M135i xDriven ritiläkennoinen jäähdyttimen säleikkö, M takaspoileri ja kaksi 100 mm pakoputkenpäätä korostavat auton urheilullista olemusta.

BMW 2-sarjan Coupé M -autojen muotoilu ja konsepti polveutuvat BMW M GmbH:n historiasta. Niissä yhdistyvät korkea suorituskyky ja klassinen takaveto sekä modernien M-autojen tarkkuus ja ketteryys. Mallille ominaiset etu- ja takahelmat optimoivat ilmankulun ja aerodynamiikan.

Muotoilu, joka henkii adrenaliinia. Voima, joka menee ihon alle heti ensimmäisestä hetkestä alkaen. Yhdistelmä ehdotonta tarkkuutta ja erinomaista ketteryyttä, mikä määrittele urheilullisen ajokokemuksen uudelleen. BMW M550d xDrive Touring on tyylikäs, monipuolinen ja täynnä puhdasta voimaa.

Sporttiset alustat ja tehokkaat kuusisylinteriset M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorit mahdollistavat henkeäsalpaavan suorituskyvyn.

BMW M240i Coupé on urheilullisuuden ja arkikäytettävyyden täydellinen yhdistelmä. Sen 6-sylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin teho on 250 kW (340 hv). Urheilullinen teho takaa dynaamisen ajonautinnon M Sport -alustan ja 8-vaihteisen Steptronic Sport -automaattivaihteiston kanssa. Lisäturvaa ja -vakautta tuo lisävarusteena saatava älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä

BMW M2 Competition tekee vaikutuksen tehon, ketteryyden ja tarkkuuden upealla yhdistelmällä. Urheilullisessa M-autossa on ärhäkkä 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jonka teho on 302 kW (410 hv) ja vääntö 550 Nm. Paino-optimoitu biturbo takaa maksimaalisen voiman ja dynamiikan. M-alusta tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan ja ketteryyden aktiivisella M-tasauspyörästöllä. Ainutlaatuiset M-mallien designelementit ulkona ja sisällä korostavat auton poikkeuksellisen urheilullista luonnetta.

BMW M2 CS on BMW 2-sarjan Coupé M -autojen voimakkain edustaja – vaikuttava tehopakkaus, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tehoa ja kilparatakäyttöä silmällä pitäen. Huipputehokas, 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori tuottaa huikean 331 kW:n (450 hv) tehon ja 550 Nm:n väännön. M Sport -pakoputkisto antaa M-mallille tyypillisen äänen. Pitkälle kehitetyt ja täydellisesti sovitetut ominaisuudet, kuten mukautuva M-alusta, tehokkaat M Sport -jarrut tai nopea 7-vaihteinen M-kaksoiskytkinvaihteisto, jossa on Drivelogic, takaavat adrenaliinia huokuvan ajonautinnon niin tiellä kuin kilparadallakin. Ulkopuolen ainutlaatuiset hiilikuituelementit (CFK) optimoivat painon jakautumisen sekä aerodynamiikan ja huokuvat ylivoimaista urheilullisuutta.

 

BMW M235i xDrive Gran Coupé tekee vaikutuksen joka suunnasta katsottuna. Keulan, kylkien ja perän voimakkaat mittasuhteet luovat yhdessä elegantin Coupé-linjan kanssa vertaansa vailla olevan olemuksen. Sisätilan urheilullista ja modernia tunnelmaa leimaavat ainutlaatuiset M-designyksityiskohdat ja laadukas viimeistely. BMW M235i xDrive Gran Coupén konepellin alla työskentelee tehokas 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Ärhäkkä moottori tarjoaa muun muassa optimoidun ilmanohjaimen, suurtehojäähdytyspaketin ja M-pakoputkiston, jossa on ohjatut pakokaasuläpät. Älykkäällä xDrive-nelivedolla varustettu auto tuottaa näin valtavan ajodynamiikan ja samanaikaisesti vahvan pidon.

Jo paikoillaan ollessaan BMW M4 Coupé ilmentää kaikkea, mitä M-auton kuuluukin: vahvaa dynamiikkaa, ketterää urheilullisuutta ja upeaa moottoriurheilun DNA:ta. Ajoneuvon varustuksiin kuuluvat M Competition -paketti, 331 kW:n (450 hevosvoiman) kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, 7-vaihteinen M-kaksoiskytkinvaihteisto, jossa on Drivelogic ja tarkkuustyökaluja, kuten M Servotronic, aktiivinen M-tasauspyörästö ja mukautuva M-alusta. Näin se on aina valmiina kisaan. Vain fysiikan lait ovat rajana. Auto valloittaa ajoluonteellaan, joka tuo ihmisen ja koneen ennennäkemättömällä tavalla yhteen.

Pilviä hipova intensiteetti: M Competition -paketti ja 331 kW:n (450 hevosvoiman) kuusisylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla sekä moottoriurheilusta tutuilla innovaatioilla varustettu BMW M4 Cabrio takaa adrenaliinin täyteisen huipputehon ja rajattoman ajamisen ilon. 7-vaihteisen M-kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta M-moottori kiihdyttää vetävää voimaansa katkoksitta aina äärirajoille saakka, ja aktiivinen M-tasauspyörästö, adaptiivinen M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin mahdollistavat erittäin täsmälliset ohjausliikkeet. Ainutlaatuinen kokemus, johon ei tarvita edes avointa hardtop-kattoa. Ajamisen ilo nousee M-autolla aivan uusille tasoille.

Jännittävän eleganttia muotoilua. Voimaa enemmän kuin koskaan aiemmin. M xDrivella varustetun BMW M5:n uusi sukupolvi on kannanotto huippuluokan insinööritaidon ja innovatiivisen ajoälyn puolesta. Ennennäkemättömien ajodynaamisten ulottuvuuksien saavuttamiseksi aina äärirajoilla saakka.
Huomattavan suuri teho, erityinen alustasovitus, joka käsittää myös kaikki tärkeät säätöjärjestelmät, sekä mallille tunnusomaiset korkeakiiltoisen mustat yksityiskohdat – näillä avuilla BMW M5 Competitionilla on vain yksi tavoite: pysyä kilpailijoiden edellä.
BMW M550i xDrive ja BMW M550d xDrive tekevät vaikutuksen urheilullisuudellaan, mukavuudellaan ja erinomaisella arkikäytettävyydellään. 390 kW:n (530 hv) tehon tuottava BMW M550i tarjoaa upean dynaamisen ajoelämyksen. BMW M550d vakuuttaa 294 kW:n (400 hv) tehollaan, 760 Nm:n väännöllään ja erityisen suurella tehokkuudellaan. Täydellisesti yhteen sovitetut komponentit, kuten BMW:n älykäs nelivetojärjestelmä xDrive ja adaptiivinen M alusta Professional, takaavat optimaalisen ajovakauden ja ketteryyden.

BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot ovat ainutlaatuisia neliovisia urheiluautoja, joissa yhdistyvät huippuluokan dynamiikka ja ketteryys, urheilullinen ja elegantti muotoilukieli sekä äärimmäisen ylellinen sisätila. Tämän eksklusiivisen mallisarjan huipentumana on huippusuorituskykyinen BMW M8 Competition Gran Coupé -urheiluauto. Sen erittäin tehokas, 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori tuottaa huikean 460 kW:n (625 hv) tehon ja sinkoaa auton vain 3,2 sekunnissa nollasta sataan. Moottoriurheilun innoittamien suurtehokomponenttien ja vakiovarusteisen M xDriven ansiosta tämä M-auto tarjoaa ensiluokkaista ajodynamiikkaa ja ketteryyttä.

M xDrivella varustettu BMW M8 Gran Coupé on ylellinen urheiluauto, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja adrenaliinin täyteisen ajamisen ilon. Tämän varmistavat huipputehokas, 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, joka tuottaa 441 kW:n (600 hv) tehon, sekä lukuisat moottoriurheilusta innoituksensa saaneet voimansiirto- ja alustakomponentit, kuten 8-vaihteinen, Drivelogicilla varustettu M Steptronic -automaattivaihteisto, adaptiivinen M-alusta ja aktiivinen M-tasauspyörästö.

BMW M850i xDrive Gran Coupé tarjoaa optimaalisen yhdistelmän urheilullisuutta ja arkikäytettävyyttä. Sen voimakas, 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori kehittää 4,4 litran iskutilavuudellaan 390 kW:n (530 hv) tehon ja 750 Nm:n väännön. Yhdessä optimaalisesti sovitettujen voimansiirto- ja alustakomponenttien kanssa se tuottaa ketterän ja huippudynaamisen ajoelämyksen – sitä täydentävät upeasti myös kuljettajakeskeinen ohjaamo sekä urheilullinen ja ylellinen sisätilakonsepti.

BMW X3 M -autoissa yhdistyy BMW X3:n seikkailunhaluisuus ja BMW M:n ainutlaatuinen sporttisuus. BMW X3 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa se näkyy sitäkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d vakuuttavat tasapainoisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.

BMW X3 M Competition -paketissa on äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Ajoneuvo kiihdyttää 375 kW:n teholla (510 hv) ja 600 Nm:n väännöllä henkeäsalpaavassa 4,1 sekunnissa nollasta sataan km/h. M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostus sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat maksimaalisen ajodynamiikan ja ketteryyden.

BMW X3 M:ssä on huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on vakuuttavat 353 kW (480 hv). Upea 600 Nm:n vääntö takaa kiihtyvyyden 0:sta 100 km/h:iin 4,2 sekunnissa. BMW X3 M:n varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, mikä takaa BMW X3 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X3 M40i:n moottorina toimii tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Moottori tarjoaa 260 kW:n (354 hv) tehon ja 500 Nm:n maksimiväännön. Mukautuvan M-alustan, mukautuvan sport-ohjauksen, vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -jarrun, BMW xDriven ja 8-vaihteisen Steptronic -sport-automaattivaihteiston ansiosta ajoneuvolla on ihanteelliset sivuttais- ja pitkittäissuuntaiset ominaisuudet, jotka takaavat intensiivisen ajamisen ilon.

BMW X3 M40d:n sydän on kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jossa on kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus. Moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö huikeat 680 Nm. Optimaalisesta ajodynamiikasta vastaavat mukautuva M-alusta, mukautuva sport-ohjaus, vakiovarusteisiin kuuluva M Sport -jarru, BMW xDrive sekä 8-vaihteinen Steptronic-sport-automaattivaihteisto.

BMW X4 M -autot ovat voimakasluonteisia. Ne yhdistävät M-auton urheilullisuuden ja BMW X4:n ekspressiivisen luonteen. Tuloksena on neljä tunteisiin vetoavaa urheiluautoa, jossa on suuri määrä intohimoa ja adrenaliinia. BMW X4 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa tämä näkyy vieläkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d vakuuttavat tasapainoisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.

BMW X4 M Competition -paketissa on äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 375 kW (510 hv), ja ajoneuvo kiihdyttää 600 Nm:n väännöllä vain 4,1 sekunnissa 0:sta 100 km/h:iin. Varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat BMW X4 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X4 M:ssä on huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on vakuuttavat 353 kW (480 hv). Upea 600 Nm:n vääntö takaa kiihtyvyyden 100 km/h:iin 4,2 sekunnissa. BMW X4 M:n varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, mikä takaa BMW X4 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X4 M40i:n moottorina toimii tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Moottori tarjoaa 260 kW:n (354 hv) tehon ja 500 Nm:n maksimiväännön. Mukautuvan M-alustan, mukautuvan sport-ohjauksen, vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -jarrun, BMW xDriven ja 8-vaihteisen Steptronic -sport-automaattivaihteiston ansiosta ajoneuvolla on ihanteelliset sivuttais- ja pitkittäissuuntaiset ominaisuudet, jotka takaavat intensiivisen ajamisen ilon.

BMW X4 M40d:n sydän on kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jossa on kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus. Moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö huikeat 680 Nm. Optimaalisesta ajodynamiikasta vastaavat mukautuva M-alusta, mukautuva sport-ohjaus, vakiovarusteisiin kuuluva M Sport -jarru, BMW xDrive sekä 8-vaihteinen Steptronic-sport-automaattivaihteisto.

BMW X7 M -autoissa yhdistyy X:lle tyypillinen offroad-suorituskyky BMW:n luksusluokan ainutlaatuisuuteen ja BMW M:n urheilullisuuteen. Tuloksena on kaksi erittäin dynaamista luksus-SAV-autoa, jotka ovat valmiita kaikkiin maastoihin.
 

BMW X7 M50d vakuuttaa tyylikkäällä muotoilulla, erinomaisella ajodynamiikalla sekä mukavuuden, luksuksen ja tehokkaan suorituskyvyn yhdistelmällä. Voimakas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -dieselrivimoottori tuottaa 294 kW:n (400 hv) tehon ja 760 Nm:n huikean väännön. Tehokkuutta täydentävät erityisesti M-malliin sovitettu alusta, M Sport -tasauspyörästö ja mukautuva sport-ohjaustehostus.
 

BMW X7 M50i -mallille ovat ominaisia maksimaalinen teho, tarkkuus ja ketteryys. Tämän takaavat paitsi 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori 530 hv:n teholla ja 750 Nm:n vääntömomentilla, myös 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto, tarkasti sovitettu alusta ja vakiovarusteiset M Sport -jarrut. Ylivertaiset sisätilat: ylellinen tunnelma ja uusimmat tekniikat.

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Touring tuovat arkeen aitoa moottoriurheilutunnelmaa. Jopa 375 hv:n (275 kW) 6-sylinteristen BMW M TwinPower Turbo -rivimoottorien ja maksimaalisen dynamiikan takaavien M-alustakomponenttien avulla ne tuottavat sekunnin murto-osissa voiman, joka ilmentää aitoa intohimoa moottoriurheiluun. Vaikuttavan tilavalla 1 510 m3:n tavaratilalla ja lukuisilla innovatiivisilla säilytysratkaisuilla varustettuina ne näyttävät kyntensä niin ohituskaistalla kuin pitkillä ajomatkoilla.

* Saatavissa alkaen 11/2019. Tiedot ovat tilapäisiä.

Etsitpä sitten uutta tai käytettyä M-autoa, löydät kaikki tarvitsemasi tiedot, testiraportit sekä rahoitus- ja leasing-tarjoukset ajankohtaisista BMW M -malleista täältä. Täältä löydät myös luonnollisesti jälleenmyyjäliikkeen, jossa voit varata itsellesi koeajon.

Lue lisää