BMW 7-sarjan Sedan, luksussedan, luksusluokka, tuotetiedot

THE 7

BMW 7-SARJAN SEDAN

BMW 7-sarjan Sedan tarjoaa eksklusiivista luksusta ja ainutlaatuisen tunteen määrittelemällä rajat uudelleen. Siksi autoon on saatavana laaja valikoima valikoituja ajodynamiikkaan, ulkopuolen ja sisätilan muotoiluun, teknisiin innovaatioihin ja liitettävyyteen liittyviä varusteita, joilla voit sovittaa auton optimaalisesti toiveidesi mukaiseksi.

Lue lisää
THE 7BMW 7-SARJAN SEDAN

SUVENEERIUDEN PIONEERI

TUTUSTU BMW 7-SARJAN SEDANIN MALLEIHIN JA VARUSTEISIIN

PURE EXCELLENCE -ULKOVARUSTEPAKETTI

BMW 7-sarjan Sedan ja Pure Excellence -ulkovarustepaketti vakuuttaa jalolla, helmiäishohteisella Bernina Grey -värillään sekä 20” Multi-spoke-kevytmetallivanteillaan. Tehokas 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo, jonka huipputeho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm, takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Myös sisätilojen ainutlaatuiset materiaalit ja laajennettu nappanahkaverhoilu ja Cognacin väriset koristeompeleet tai American Oak Dark -koristelistat tekevät suuren vaikutuksen.

Kolme neljäsosan näkymä harmaan BMW 7-sarjan Sedanin etuosasta, jossa Pure Excellence -ulkovarustepaketti

BMW 7-sarjan Sedan ja Pure Excellence -ulkovarustepaketti vakuuttaa jalolla, helmiäishohteisella Bernina Grey -värillään sekä 20” Multi-spoke-kevytmetallivanteillaan. Tehokas 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo, jonka huipputeho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm, takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Myös sisätilojen ainutlaatuiset materiaalit ja laajennettu nappanahkaverhoilu ja Cognacin väriset koristeompeleet tai American Oak Dark -koristelistat tekevät suuren vaikutuksen.

  • Ulkopuoli

  • Sisätilat

M SPORT -PAKETTI

M Sport -paketti antaa ajoneuvolle erityisen urheilullisen ilmeen. Etu- ja takaosan urheilulliset muodot korostuvat entisestään. Dynaamisen ilmeen kruunaavat ylelliset värivaihtoehdot ja sporttiset M kevytmetallivanteet sekä sisätilan lukuisat yksityiskohdat.

Kolme neljäsosan näkymä harmaan BMW 7-sarjan Sedanin etuosasta, jossa M Sport -paketti

M Sport -paketti antaa ajoneuvolle erityisen urheilullisen ilmeen. Etu- ja takaosan urheilulliset muodot korostuvat entisestään. Dynaamisen ilmeen kruunaavat ylelliset värivaihtoehdot ja sporttiset M kevytmetallivanteet sekä sisätilan lukuisat yksityiskohdat.

  • Ulkopuoli

  • Sisätilat

VAIKUTTAVA ELEGANSSI

BMW 7-SARJAN ULKOPUOLI JA SISÄTILA

Säteilyvoiman erityinen muoto: BMW 7-sarjan Sedan on voimakas ja päättäväinen. Kohdistuneet ajovalot ja mahtavat yhteen liittyneet jäähdyttimen säleiköt muodostavat ajoneuvon ylvään etuosan ja korostavat jo ensimmäisellä silmäyksellä ajoneuvon vahvaa läsnäoloa. Aina etuosan ilmanottoaukoista Air Breathereiden kautta ajoneuvon perään on nähtävissä muotoilun sulava linja. Sen ansiosta BMW 7-sarjan Sedan vaikuttaa samalla pitkältä ja elegantilta. Sisätiloiltaan BMW 7-sarjan Sedan on selkeä ja arvokas. Sisätilojen luksusluokan täysnahka ja monimuotoinen käyttökonsepti korostavat ensiluokkaista estetiikkaa ja ainutlaatuista mukavuutta. Lisäksi Ambient-tunnelmavalaistus tuo sisätiloihin upean tunnelman ja täydentää harmonisen suunnittelukonseptin.

BMW 7-sarjan Sedan seisoo sivulta nähtynä, ovi auki valaistun hotellin edessä
BMW 7-sarjan Sedan: Näkymä edestä, lähikuva etuspoilerista

Auton keula

Auton keula ja sen iso BMW-säleikkö takaa ajoneuvon vahvan läsnäolon kaduilla. Dynaamisesti muotoillut Air Blades -osat reunustavat alempia ilmanottoaukkoja, minkä vuoksi ajoneuvon aerodynamiikka on optimoitu ja Sedanin sporttinen ja eleganssi ulkomuoto korostuu.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva BMW:n laserajovaloista

BMW-laserajovalot

BMW-laserajovalot valaisevat ajonopeudesta riippuvaisessa laserkaukovalotilassa lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin muut ajovalot, mikä lisää turvallisuutta. Siniset korostusvalot ja BMW Laser -tekstilogo viestivät edistyksellisestä tekniikasta. Tämä varustus sisältää adaptiiviset kaarrevalot ja BMW Selective Beamin (häikäisemätön kaukovaloavustin).
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva Air Breathereistä

Air Breatherit

Air Breatherit korostavat ajoneuvon sporttista ja eleganssia luonnetta ja takaavat optimaalisen ilmanohjauksen pyöränkotelon alueella. Sedan henkii voimakasta läsnäoloa etuspoilerinsa ja suuren BMW-säleikön kautta.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva takahelmasta

Takahelma

Uudelleen muotoiltu takahelma, kapeat takaheijastimet ja pitkälle ulostyöntyvät puolisuunnikkaan muotoisen pakoputkenpäät tekevät perästä leveämmän ja tyylikkäämmän näköisen. Myös tasaiset LED-takavalot ja valoyksikköjen välinen kapea valonauha korostavat Sedanin leveysvaikutelmaa.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva takavaloista ja valonauhasta

Takavalot ja valonauha

LED-teknologiaa hyödyntävät kaksiosaiset takavalot sisältävät takavalojen lisäksi jarruvalot, peruutusvalot, takasumuvalot ja vilkut. Takaheijastimet ovat vasemmalla ja oikealla integroitu puskuriin. Valoyksiköiden välissä oleva kapea valonauha korostaa ajoneuvon leveyttä.
BMW 7-sarjan Sedan: Panoraamalasikatto lintuperspektiivistä

Panoraamalasikatto

Panoraamalasikaton avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva nappanahkaisista istuimista

Nappanahka ja Cognacin väriset koristeompeleet

Exclusive-nappanahkaverhoilu ja lisäksi laajennuksena verhoillut osat / koristeompeleet värinä NMRI Cognac, sisäväri Black.
BMW 7-sarjan Sedan: Sisätilojen Ambient-valotehosteet

Ambient-valotehosteet

B-pilareiden Ambient-valotehosteet luovat miellyttävän tunnelman takana istuville matkustajille. Pehmeän valon voi laittaa päälle ja sammuttaa painikkeen avulla, ja se luo miellyttävän ilmapiirin niin valoisalla kuin pimeälläkin. Myös valojen ollessa päällä takaosan näyttöjä voidaan katsoa ilman että valot häikäisevät.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva avatun tavaratilan jaloteräslistasta

Takareunan jaloteräslista

Leveä jaloteräslista antaa jalon säväyksen ja nostaa tavaratilan arvokkuutta.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva BMW Individual -jäähdytyslokerosta

BMW Individual -jäähdytyslokero

Sähkötoiminen BMW Individual -jäähdytyslokero on tavaratilassa, ja se voidaan avata matkustamosta käsin, kun takaistuimen keskikyynärnoja on käännetty alas. Tilavuudeltaan noin 15-litraiseen lokeroon mahtuu kaksi juomapulloa (0,5 litraa) ja yksi samppanjapullo (0,375 litraa). Koska lokero on helppo ottaa irti, koko tavaratila on tarvittaessa nopeasti käytettävissä.
BMW 7-sarjan Sedan, Executive Lounge: Takatilan erinomainen mukavuus

Executive Lounge

Executive Lounge tarjoaa etumatkustajan puolella takana matkustavalle erinomaisen mukavuuden ja esteettömän näkyvyyden. Istuimessa on hierontatoiminto ja monipuoliset säätömahdollisuudet, joista nauttii etenkin pitemmillä matkoilla. Jalkatila on maksimaalisen suuri, etumatkustajan istuimen selkänojasta kääntyy esiin jalkatuki, ja istuimen saa säädettyä mukavaan lepoasentoon.

TULEVAISUUDEN TEKNOLOGIA

BMW 7-SARJAN SEDANIN SUUNTAA NÄYTTÄVÄT INNOVAATIOT

Intuitiivisesti tulevaisuuteen. Kohta voit valita, haluatko ajaa itse vai annatko ajoneuvon ajaa itsenäisesti. Jo nyt BMW Personal CoPilot kuljettajan avustinjärjestelmät antavat esimakua siitä, miltä ajaminen voi pian näyttää. Ne tukevat kuljettajaa tai ottavat jotkin tehtävät kokonaan hoitaakseen. BMW 7-sarjan Sedanissa kaikki on suunnattu erityisesti kuljettajalle. BMW Live Cockpit Professionalin näytöt voidaan nimittäin personalisoida erittäin helposti. BMW Intelligent Personal Assistant -avustin mahdollistaa yksittäisten toimintojen nopean ja kätevän käytön. Teknologian uusi aikakausi.

BMW 7-sarjan Sedan: Näytöllä näkyy BMW 7.0 -käyttöjärjestelmä

BMW 7.0 -käyttöjärjestelmä

BMW 7.0 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi eleillä, puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ‒ suorastaan täysin vaistonvaraista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan kaikki digitaaliset palvelut kuten sovellukset.
BMW 7-sarjan Sedan: Näytöllä ja mittaristossa näkyy Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW 7-sarjan Sedan: Näytöllä näkyy pysäköintiavustin Plus

Pysäköintiavustin Plus

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View ja Panorama View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden, ja peruutusavustimen.
BMW 7-sarjan Sedan: Näytöllä ja mittaristossa näkyy Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW 7-sarjan Sedan: Näytöllä näkyy BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Upea, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7.0 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää muun muassa iDrive Touch -monitoimisäätimellä.

TEHOKKUUS JA DYNAMIIKKA KORKEIMMALLA TASOLLA

BMW 7-SARJAN SEDANIN MOOTTORIT

Tehokkuudella on monta muotoa – siksi BMW 7-sarjan Sedanillakin on erilaisia moottoreita. Saatavilla on 6-sylinterisen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin lisäksi erittäin tehokas V8- ja mahtava V12-moottori. Plug-in Hybridinä ajoneuvo on lisäksi erittäin tehokas. 6-sylinterisen moottorin ja uusimman sukupolven korkeajänniteakun yhdistelmä takaa parhaan tehon ja samanaikaisesti entistä paremmat kulutusarvot. Innovatiivisen BMW xDrive -nelivedon ansiosta BMW 7-sarjan Sedan on tehokas kaikissa olosuhteissa – dynaamisesti ja suvereenisti.

Harmaa BMW 7-sarjan Sedan ajaa kaupunkimaisemassa, etuosasta näkyy kolme neljäsosaa
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva BMW TwinPower Turbo 4-sylinterisestä bensiinimoottorista

BMW TwinPower Turbo 4-sylinterinen bensiinimoottori

Uuden moottorisukupolven nelisylinterinen 2,0-litrainen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori takaa ajamisen upean nautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva BMW TwinPower Turbo 6-sylinterisestä bensiinirivimoottorista

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uusimman BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Moottorissa on kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin. Niiden ansiosta moottorin teho on 250 kW (340 hv) ja polttonesteen EU-keskikulutus vain 7,5 litraa 100 kilometrillä.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva 8-sylinterisestä BMW TwinPower Turbo bensiinimoottorista

8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo bensiinimoottori

Kahdeksansylinterisessä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin teho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva M760Li-merkistä takaosassa

12-sylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori

12-sylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori edustaa moottorien parhaimmistoa. Huippumoottorissa on suvereeni teho ja ainutlaatuinen käynti, mikä on mahdollista ainoastaan V12-moottorissa. Moottori takaa ajo- ja matkustuskokemuksen, jolle ei löydy vertoja.
BMW 7-sarjan Sedan: Lähikuva sähkömoottorista, jossa eDrive-tekstilogo

Sähkömoottori

Tulevaisuuden ajokokemus: Hybridimallin keskeinen komponentti on sähkömoottori. Sähkömoottori tarjoaa 6-sylinterisen polttomoottorin ohella hybriditoiminnossa myös puhtaan sähköisen ajamisen (eDrive), jonka vauhti voi olla jopa 140 km/h. Jarruttaessa järjestelmä muuntaa jarrutuksen liike-energian sähköenergiaksi ja varastoi sen korkeajänniteakkuun. Tehokkuuden ja joustavuuden optimaalinen yhteispeli.
BMW 7-sarjan Sedan, tekniset tiedot

BMW 7-SARJAN SEDAN, TEKNISET TIEDOT