Uusi BMW 7-sarja on ainutlaatuinen, äärimmäisen tehokas ja miellyttävä. Sarjan itsetietoisuutta korostavat näyttävä etuosa ja BMW:lle ominaiset jäähdyttimen säleiköt. Sivuilla olevat Air Breatherit tuovat oman osansa ajoneuvon luonteeseen. Sisätilan nahkaiset pinnat ja niiden koristeompeleet sekä sisäkoristelistat luovat erityisen ylellisen tunnelman.

BMW 7-sarja parantaa myös ajamisen iloa ja turvallisuutta digitaalisten ja automatisoitujen toimintojen ja avustimien avulla. BMW Personal CoPilot -järjestelmä sisältää useita eri avustimia, jotka auttavat kuljettajaa erilaisissa tilanteissa hoitaen tiettyjä tehtäviä itsenäisesti. BMW Live Cockpit Professional -järjestelmän ja 7.0-käyttöjärjestelmän avulla ohjaaminen on entistä intuitiivisempaa ja helpompaa.

BMW 7-sarjan Sedan yhdistää 6-sylinterisen tai tehokaan 8-sylinterisen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorin ohella BMW 745e/Le Plug-in Hybridiin BMW TwinPower Turbo 6-sylinterisen moottorin ja uusimman sukupolven korkeajänniteakun tehokkuuden.

Uusi BMW M760Li xDrive Sedan ja sen voimakas 12-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori yhdistää eleganssin ja urheilullisuuden. M Sport -paketti sekä ainutlaatuiset M Performance -varusteet ja lukuisat muotoiluelementit korostavat ajoneuvon dynaamisuutta.

Lue lisää
BMW 7-sarjan Sedan (G70) näkymä sivulta takaovi auki

BMW 7-SARJAN SEDAN.

BMW M760e Sedan (G70) 2022

BMW M760e SEDAN.

BMW i7 Sedan (G70) 2022

BMW i7 SEDAN.