BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey kolmen neljäsosan näkymä etuosasta auto pysäköitynä halliin

THE 6

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMO: MALLIT JA VARUSTEET

Muokkaa BMW 6-sarjan Gran Turismo toiveitasi vastaavaksi. Valittavissasi on lukuisia upeita designvarusteita, moottoreita, ajodynamiikkaominaisuuksia, kuljettajan avustinjärjestelmiä ja digitaalisia palveluja.

Lue lisää
THE 6BMW 6-SARJAN GRAN TURISMO: MALLIT JA VARUSTEET

MALLIT JA VARUSTEET.

BMW 6-sarjan Gran Turismon voimakasluonteiset malli- ja varusteluvaihtoehdot.

BMW 6-sarjan Gran Turismo

BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 620d 2020 perusvarustelu metalliväri Mineral White
  • Ulkopuoli

  • Sisätila

Luxury-varusteversio

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.

BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Business Luxury Dravite Grey kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

M Sport -paketti

M Sport -paketti antaa ajoneuvolle erityisen urheilullisen ilmeen. Etu- ja takaosan urheilulliset muotoiluelementit korostuvat entisestään. Dynaamisen ilmeen kruunaavat ylelliset värivaihtoehdot ja sporttiset M kevytmetallivanteet sekä sisätilan lukuisat yksityiskohdat.

BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 M Sport -paketti Bernina Grey helmiäishohde kolmen neljäsosan näkymä keulasta

M Sport -paketti antaa ajoneuvolle erityisen urheilullisen ilmeen. Etu- ja takaosan urheilulliset muotoiluelementit korostuvat entisestään. Dynaamisen ilmeen kruunaavat ylelliset värivaihtoehdot ja sporttiset M kevytmetallivanteet sekä sisätilan lukuisat yksityiskohdat.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON MUOTOILU.

Ulkopuolen ja sisätilan vaikuttavat designvarusteet.

Varusteltu epätavallista varten: BMW 6-sarjan Gran Turismo tarjoaa upeita muotoilun kohokohtia erottuen siten massasta. Uudelleen muotoiltu jäähdyttimensäleikkö ja BMW-laserajovalot korostavat dynaamista etuosan muotoilua. Valinnaiset varusteet, kuten M Sport -jarrut, joissa on tummansiniset tai punaiset jarrusatulat, ovat aitoja katseenvangitsijoita sivuprofiilissa, ja antavat samalla erinomaiset hidastuvuusarvot. Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputken päät korostavat leveän perän sporttisuutta. Myös sisätilassa erityiset yksityiskohdat, kuten keraamiset käyttö- ja hallintalitteet sekä panoraamalasikattoluukku, korostavat ajoneuvon ainutlaatuista luonnetta.

BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey kolmen neljäsosan näkymä etuosasta sivuperspektiivissä
Jäähdyttimensäleikkö BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

Jäähdyttimensäleikkö.

Suuri yksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö tuo tunnuksenomaisen design-piirteen ajoneuvosi vahvaan läsnäoloon ja dynaamiseen ilmeeseen. Pystyrimojen ja ympäröivän renkaan väritys vaihtelee varustelumallin mukaisesti.
BMW-laserajovalot BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
M Sport -jarrut BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 lähikuva vanne

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on monimäntäiset, tummansiniset jarrusatulat, ja niissä on koristeena M-tekstilogot. Jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
Pakoputkenpäät BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 lähikuva perä

Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät.

Näkyvät, puolisuunnikkaan muotoiset kromatut pakoputkenpäät, yksi vasemmalla ja yksi oikealla puolella.
Panoraamalasikattoluukku BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 sisätila

Panoraamalasikattoluukku.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
Käyttö- ja hallintalaitteiden keraamiset koristeosat BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 sisätila

Käyttö- ja hallintalaitteiden keraamiset koristeosat.

Ylelliset keraamiset koristeet käyttö- ja hallintalaitteissa, kuten vaihteenvalitsinvivussa, audiolaitteiston ja ilmastointilaitteen säätimissä sekä iDrive-monitoimisäätimen kehyksessä, luovat laadukkaan luksusluokan vaikutelman.

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON AJODYNAMIIKKA.

Tehokkaat moottorit, älykäs neliveto ja alustateknologiat yleisesittelyssä.

Epätavallisen dynaaminen ja kätevä: BMW 6-sarjan Gran Turismossa yhdistyvät täydellisesti toisiinsa sovitetut alustakomponentit ja uraauurtava teknologia: Executive Drive. Alustan säätelyyn on integroitu etu- ja taka-askelin ilmajousitus, joten se tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden ja ajodynaamiset ominaisuudet. Nopeissa kurveissa ajoneuvon kallistusta tasoitetaan aktiivisella stabilisaattorilla, joka yhdessä etu- ja takapyörien aktiiviohjauksen kanssa lisää suvereeniutta ja ketteryyttä parantaen ajodynamiikkaa. Yhdessä tehokkaan ja tasapainoisen kuusisylinterisen dieselmoottorin tai kierrosherkän ja vahvasti vetävän kuusisylinterisen bensiinimoottorin kanssa ajoilollesi ei ole mitään estettä lyhyillä eikä pitkillä matkoilla.

BMW TwinPower Turbo 6-sylinterinen bensiinirivimoottori BMW 6-sarjan Gran Turismo G30 2020

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Uuden sukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori kehittää erinomaisen tehon esimerkillisen pienellä polttonesteen kulutuksella. Se on mahdollista muuttuvalla turbiinigeometrialla varustetun pakokaasuahdintekniikan ja ruiskutuspainetta käyttävän Common Rail -suoraruiskutuksen avulla.
BMW TwinPower Turbo 6-sylinterinen dieselrivimoottori BMW 6-sarjan Gran Turismo G30 2020

6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo - dieselrivimoottori.

Uuden sukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori kehittää erinomaisen tehon esimerkillisen pienellä polttonesteen kulutuksella. Se on mahdollista muuttuvalla turbiinigeometrialla varustetun pakokaasuahdintekniikan ja xxx baarin ruiskutuspainetta käyttävän Common Rail -suoraruiskutuksen avulla. Moottorin teho on 000x kW (000 hv) ja suurin vääntö upeat 000 Nm.
xDrive BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Adaptiivinen 2-akseli-ilmajousitus, BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva kolme neljäsosan etuosa

Adaptiivinen 2-akseli-ilmajousitus.

Adaptiivinen kaksiakseli-ilmajousitus takaa erinomaisen mukavan ajettavuuden ja samalla upean ajodynamiikan. Toisin kuin perinteisillä kierrejousilla toteutetussa jousituksessa, ilmajousituksessa käytetään paineilmatäytteisiä, kumisia jousipalkeita, joiden painetta jatkuvasti säätelemällä korin korkeustaso säilyy samana ajoasetuksen valinnan mukaisena, vaikka autossa olisi paljonkin kuormaa.
Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille BMW 6-sarjan Gran Turismo G30 2020 kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton takaosasta

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
Executive Drive BMW 6-sarjan Gran Turismo G30 2020 kolmen neljäsosan näkymä edestä alusta

Executive Drive.

Executive Drive on alustan säätöjärjestelmä, joka yhdistää erinomaisen ajomukavuuden mainioihin ajo-ominaisuuksiin. Järjestelmän toiminta perustuu aktiivisiin kallistelunvakaajiin, joita säädellään ajon aikana jatkuvasti ja siten korin kallistelut saadaan pidettyä minimissä.
BMW Individual -ulkoväri Tanzanite Blue BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 kolmen neljäsosan etuosa pysähtyneenä
BMW Individual -ulkoväri metalliväri Alvite Grey BMW 6-sarjan Gran Turismo G30 2020 kolmen neljäsosan näkymä edestä pysähtyneenä
BMW Individual -ulkoväri metalliväri Dravite Grey BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 kolmen neljäsosan etuosa pysähtyneenä
BMW Individual täysnahka BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila ohjaamo 01
BMW Individual täysnahka BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila ohjaamo 02
BMW Individual täysnahka BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila ohjaamo 03

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON BMW INDIVIDUAL -KOKONAISUUDET.

Yksilöllisyys on sen intohimo. Sen vuoksi BMW 6-sarjan Gran Turismossa on ainulaatuiset ja laadukkaat BMW Individual -varusteet. Upeat metallivärit Tanzanite Blue, Dravite Grey ja Alvite Grey antavat ajoneuvolle epätavallisen kauniin ilmeen. Yhdessä mahtavien 20” BMW Individual -vanteiden 649 I kanssa ajoneuvo on täysin omanlaisensa. Muokkaa myös ajoneuvon sisätilaa mieltymystesi mukaiseksi: laadukkaat BMW Individual -sisälistat antavat ylvääseen sisätilaan vahvaluonteisen aksentit.

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON DIGITAALISET TEKNOLOGIAT.

Viihde- ja bisnestoiminnot, digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Kaikki täydellisesti toisiinsa sovitettuja: Huippumodernit avustinjärjestelmät ja Connectivity-ominaisuudet huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen bisnes- ja tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. Nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet tien päällä aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia huolettomasta ja rennosta liikkuvuudesta.  

Tietonäyttö BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila
BMW Live Cockpit Professional BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Connected Package Professional BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW Maps Connected Navigation BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation laskee erittäin tarkasti reitit ja arvion saapumisajasta. Myös kohteen syöttö on yksinkertaista. Kohteen voi syöttää vapaatekstin avulla. Pilvipohjainen dynaaminen reitinlaskenta mukauttaa reittisuositukset välittömästi mahdollisten liikennetilanteiden muutosten pohjalta.
Connected Music BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Connected Music (ml. Spotify).

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Spotify.
Digital Key BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020

Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää älypuhelinta mukanaan? Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone*. Näin on muun muassa mahdollista rajoittaa moottoritehoa ja huippunopeutta esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla. *BMW Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey
Smartphone Integration BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
Remote Software Upgrade BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Ohjelmiston etäpäivitys -toiminnolla BMW-autosi on aina päivitettynä. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
Driving Assistant Professional BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Peruutusavustin BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.