BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 Sophisto Grey, 7/8-näkymä laitakaupungilla ajavan auton keulasta
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE 5

BMW 5-SARJAN TOURING

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi
THE 5BMW 5-SARJAN TOURING

Luokkansa mestari: BMW 5-sarjan Touringissa yhdistyvät epätavallinen toiminnallisuus ja BMW Touringin pitkien ajomatkojen mukavuus BMW 5-sarjan ikoniseen ulkonäköön ja dynaamisuuteen. Ulkopuoli on suvereenimpi ja modernimpi kuin koskaan ennen, sillä ajoneuvossa on erityisen pitkä akseliväli, selkeät pinnat ja erityisiä muotoilun kohokohtia. Elegantti ja äärimmäisen monipuolinen sisätila tarjoaa ennen kaikkea joustavan tavaratilan ansiosta suurenmoiset tilat mukaan otettaville tavaroille. Yhdessä vakuuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmän vuoksi BMW 5-sarjan Touring asettaa uusia mittapuita mukavuudelle ja joustavuudelle.

Lue lisää

BMW 5-SARJAN TOURINGIN MUOTOILU.

BMW 5-sarjan Touring asettaa uusia mittapuita toiminnalliselle sporttisuudelle. Pitkä akseliväli ja pitkänmallinen konepelti korostavat ajoneuvon suvereeniutta, kun taas tarkat ääriviivat ja pelkistetyt pinnat antavat modernin yleisilmeen. Ennen kaikkea BMW-jäähdyttimensäleikkö ja BMW-laserajovalot antavat keulalle dynaamisen ja innovatiivisen ilmeen. Ajovalot sulautuvat saumattomasti jäähdyttimensäleikköön, mitä ajoneuvon leveys korostaa entisestään. Tämä luo kokonaisilmeeseen sporttista eleganssia ja erityistä läsnäoloa, joka näkyy aina takahelman vapaamuotoisissa pakoputken päissä.

Lue lisää

BMW 5-SARJAN TOURING PLUG-IN HYBRID -MALLIEN KOHOKOHDAT.

Tutustu innovatiivisella hybridimoottorilla varustettuihin BMW 530e ja BMW 530e xDrive Touringiin.

Kahden maailman parhaat puolet. BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybrid -mallit. BMW 530e ja BMW 530e xDrive tarjoavat sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu näiden innovatiivisten BMW-hybridiautojen lukuisiin etuihin ja lue lisää niiden käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.
Plug-in Hybrid, BMW 5-sarjan Touring 2021 G31 LCI, näkymä latauksessa olevan auton keulasta ja malli
Plug-in Hybrid, BMW 5-sarjan Touring 2021 G31 LCI, kolmen neljäsosan sivukuva latauksessa olevasta autosta ja malli

BMW 5-sarjan Touringin Plug-in Hybrid -teknologia.

Kahden järjestelmän saumaton yhteispeli: BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybrideissä BMW 530e ja BMW 530e xDrive yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt tuottavat ajokokemuksen, joka tarjoaa erinomaisen taloudellisuuden ja huippuluokan ajamisen ilon – ajotilan mukaan paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi tai mukaansatempaavan vahvavääntöisesti ja myös pitkille ajomatkoille riittävällä toimintasäteellä. BMW 530e xDrive Touringissa optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii lisäksi älykäs BMW xDrive -neliveto. Taloudellisuutta lisää myös niin kutsuttu rekuperaatio, jossa liike-energia muutetaan jarrutuksen aikana sähköenergiaksi, joka syötetään akkuun.
Lisää BMW Plug-in Hybrid -käyttövoimasta
Plug-in Hybrid, BMW 5-sarjan Touring 2021 G31 LCI, kolmen neljäsosan näkymä tiellä liikkeellä olevan auton keulasta

BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybridien käyttötilat.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä ja päästöttömästi töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä ja riittävän toimintasäteen viikonloppureissuja varten – BMW 5-sarjan Touring -hybridiautot BMW 530e ja BMW 530e xDrive pitävät sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Niiden älykkäät ajotilat varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa. Koe uraauurtavan teknologian lumovoima ja ainutlaatuinen ajokokemus.
Lisää BMW Plug-in Hybrid -käyttövoimasta
Plug-in Hybrid, BMW 5-sarjan Touring 2021 G31 LCI, sivukuva latauksessa olevasta autosta ja malli

BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybiridien lataus.

Kotona tai matkan varrella: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja BMW 5-sarjan Touring -hybridiautosi lataamiseen. BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybridien toimitussisältöön kuuluvat lisäksi myös julkisiin latausasemiin tarkoitettu latauskaapeli (mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen. BMW 5-sarjan Touring -mallien BMW 530e:n ja BMW 530e xDriven latausaika (0–100 %) on 3,7 kW:n latausteholla (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, julkiset latausasemat) noin 3,6 tuntia ja 2,3 kW:n latausteholla (tavallinen pistorasia) noin 6,0 tuntia.

Lisää BMW Chargingista
Plug-in Hybrid, BMW 5-sarjan Touring 2021 G31 LCI, lähikuva navigointijärjestelmästä

BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybridien digitaaliset palvelut.

Ota kaikki irti ajomatkan joka metriltä: BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW 530e ja BMW 530e xDrive Touringilla entistäkin helpompaa ja mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat ja antaa niistä lisätietoja, kuten aseman vapaana olevat latauspisteet, latauksesta aiheutuvat kustannukset ja ehdotuksia paikoista, joissa voit viettää latausajan. My BMW -sovelluksesta näet aina selkeästi lataustilan ja viimeisimmät lataussyklit. Push-ilmoituksilla saat esimerkiksi tiedon siitä, että autosi akku on ladattu täyteen. Saatavillasi on myös muita digitaalisia palveluja, kuten BMW Intelligent Personal Assistant ja Smartphone Integration, jotka helpottavat päivittäistä liikkumistasi entisestään ja joiden avulla nautit BMW 5-sarjan Touring Plug-in Hybridissä rennosta ajamisen ilosta.
Lisää digitaalisista palveluista

BMW 5-SARJAN TOURINGIN DESIGN JA TOIMINNALLISUUS.

Panoraamalasikatto BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila

Panoraamalasikatto.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
Vetokoukku BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva

Vetokoukku.

Perävaunun vetokoukku, jossa on sähkötoimisesti esiin kääntyvä kuulapää, on hyväksytty enintään 2 000 kg:n perävaunupainolle. Yhdistelmän vakauttamiseksi perävaunun valvonta jarruttaa vetoautoa automaattisesti, jos perävaunu alkaa heittelehtiä. Takahelman alle sähkötoimisesti käännetty kuulapää ei ole näkyvissä.
Tavaratilapaketti BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

Tavaratilapaketti.

Tavaratilapaketti lisää tavaratilan käyttömahdollisuuksia. Takaistuimen selkänojissa on lähes täysin portaaton kallistussäätö, ja selkänojat voi kääntää myös kokonaan eteen kuorman kuljettamista varten. Tavaratilan vasemmassa ja oikeassa reunassa on kuormansidontakiskot, joissa kummassakin on kaksi säädettävää kuormansidontalenkkiä. Oikeassa sivuverhouksessa on muovikehyksinen kiinnitysnauha, ja tavaratilassa on myös monikäyttöinen ripustuskoukku.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN TEKNOLOGIAT.

BMW 5-sarjan Touring on aina palveluksessasi. Huippumodernit avustinjärjestelmät ja Connectivity-ominaisuudet huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen bisnes- ja tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. Nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet tien päällä aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia huolettomasta ja rennosta liikkuvuudesta.
BMW 5-sarjan Touring LCI G31, BMW Live Cockpit Professional, 12,3” keskustietonäyttö, lähikuva kojelaudasta
Driving Assistant Professional BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Peruutusavustin BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
BMW-laserajovalot BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva edestä

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Intelligent Personal Assistant.

Eikö olisi upeaa, jos BMW-autosi olisi myös henkilökohtainen autoasiantuntijasi? BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.
Remote Software Upgrade BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Smartphone Integration BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN AJODYNAMIIKKA.

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit.

BMW 5-sarjan Touring tarjoaa kaikki edellytykset erinomaiseen ajomukavuuteen. Taloudellinen nelisylinterinen dieselmoottori, ladattava hybridi sekä kierrosherkkä ja vahvasti vetävä kuusisylinterinen bensiinimoottori: 5-sarja tarjoaa jokaiselle jotakin. Täydellisesti toisiinsa sovitetut adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille sekä älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.
Kevythybriditeknologia BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 Alusta

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.
Adaptiivinen alusta BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva Start-stop-näppäin

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.
Nelipyöräaktiiviohjaus, BMW 5-sarjan Touring G31 2020, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton keulasta

Nelipyöräaktiiviohjaus.

Nelipyöräaktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
BMW xDrive, BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020, merkki

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN MALLIT.

BMW 5-sarjan Touring

BMW 5-sarjan Touringin perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
BMW 5-sarjan Touring 530i G31 2020 perusvarustelu värissä Sophisto Grey

Business Luxury

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.
BMW 5-sarjan Touring 530i G31 2020 Business Luxury Mineral White

Business M Sport

M Sport -paketti tuo autoon lisää urheilullisuutta. M Sport -pakettiin sisältyvät ulkopuolen monet yksityiskohdat terävöittävät ilmettä, ja sisätilassa ne lisäävät ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.
BMW 5-sarjan Touring 530e G31 2020, M Sport -paketti, metalliväri Tanzanite Blue II, kolmen neljäsosan näkymä etuosasta
  • BMW 5-sarjan Touring
  • Business Luxury
  • Business M Sport

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW 5-SARJAN TOURINGILLE.

Tutun hyvä tunne.

Ajamisen ilo on jokaisessa BMW-autossa vakiona. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW 5-sarjan Touringiisi ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin.
BMW Yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille, Travel & Comfort, BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

BMW Yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille.

Yleismallisen kiinnikkeen koko on säädettävissä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti monia erimallisia BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–11” Apple- tai Samsung-tabletteja. Kehys kääntyy 360°, ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.
BMW Tavaratilan kaukalomatto, BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

BMW Tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna ja kaunis muotoilu, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on musta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas koristeosa, joten se sopii täydellisesti auton sisätilan ilmeeseen.
BMW LED-oviprojektorit BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED -oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemisesta ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon.
M Performance -ulkopeilikotelo Carbon BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimaiset M Performance -ulkopeilikotelot alleviivaavat ajoneuvon hightech-luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.
20” taottu M Performance -vanne Multi-spoke 732 M Bicolor BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

20” taottu M Performance -vanne Multi-spoke 732 M Bicolor.

Laadukkaat ja taotut 20'' M Performance vanteet Multi-spoke 732 M ovat väriltään Bicolor Night Gold, kiiltosorvattu ja kiiltojyrsitty. Niissä on värillinen M-logo. Täydellinen RDC-kesärengassetti, jossa Runflat-renkaat, vanteet 8J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95Y XL RSC edessä sekä vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20 97Y XL RSC takana.
M Performance -ohjauspyörä Carbon BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN TEKNISET TIEDOT.

BMW 530e Touring.

Järjestelmäteho, kW (hv):

215 (292)

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

6,1

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

1,5–1,8

CO2-päästö, yhdistetty, g/km:

35–42

BMW 530e Touring G31 LCI metallivärissä Sophisto Grey ajamassa kaupunkiliikenteessä

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta