BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue lintuperspektiivi pysähtyneestä autosta

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Urheilullinen ja eksklusiivinen BMW 5-sarjan Sedan tekee uudella ja elegantilla muotoilullaan lähtemättömän vaikutuksen tien päällä. Auto huokuu tyyliä voimakkaasta jäähdyttimensäleiköstä aina atleettiseen peräosaan. Nyt voit saada tämän auton myös sähköistettynä.

Päivitetty ja älykäs ladattava voimalinja antaa jopa 61 kilometrin* sähköisen toimintamatkan ja tuottaa yhdessä polttomoottorin kanssa 292 hevosvoimaa ja poikkeuksellisen upean ajokokemuksen, valitsetpa sitten takavedon tai xDriven. Lisäksi kaikki mallit (M-malleja lukuun ottamatta) on varustettu kevythybriditekniikalla, joten ne ovat huomattavasti aiempaa vähäpäästöisempiä. Lisävarusteena on myös tarjolla vetokoukku tulevia kuljetustarpeita varten.

Tilaa BMW 5-sarjan Sedan lataushybridinä jälleenmyyjältämme jo tänään.

Lue lisää
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

MALLIT JA VARUSTEET.

BMW 5-sarjan Sedanin vahvaluonteiset malli- ja varustevaihtoedot.

BMW 5-sarjan Sedan

BMW 5-sarjan Sedanin perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

BMW 5-sarjan Sedan 540i G30 2020 perusvarustelu värissä Sophisto Grey

BMW 5-sarjan Sedanin perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

 • Ulkopuoli

 • Sisätila

Luxury-varusteversio

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.

BMW 5-sarjan Sedan 520d xDrive G30 2020 Business Luxury värissä Bernina Grey

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.

 • Ulkopuoli

 • Sisätila

M Sport -paketti

M Sport -paketti tuo autoon lisää urheilullisuutta. M Sport -pakettiin sisältyvät ulkopuolen monet yksityiskohdat terävöittävät ilmettä, ja sisätilassa ne lisäävät ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

BMW 5-sarjan Sedan 520d xDrive G30 2020 M Sport -paketti värissä Alpine White

M Sport -paketti tuo autoon lisää urheilullisuutta. M Sport -pakettiin sisältyvät ulkopuolen monet yksityiskohdat terävöittävät ilmettä, ja sisätilassa ne lisäävät ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

 • Ulkopuoli

 • Sisätila

VALITSE BMW 5-SARJAN SEDAN.

530e xDrive Sedan

Charged Edition.

BMW 5-sarjan Sedan
600812 €
 • Taloudellinen ladattava hybridi.
 • Jopa 54 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • xDrive-neliveto.

520d xDrive MHEV Sedan

Kevythybridi.

BMW 520d xDrive MHEV
 • Taloudellinen kevythybridi.
 • xDrive-neliveto.
 • Ensiluokkaista ajomukavuutta.

545e xDrive Sedan

Charged Edition M Sport.

545e xDrive Sedan
75172 €
 • Taloudellinen ladattava hybridi.
 • Jopa 56 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • BMW Live Cockpit Professional.

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Sedan.

BMW 530e, 530e xDrive ja 545e xDrive.

Kestävyyden esimerkki. BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Sedan vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnessedanin kuljettajalle.

BMW 530e plug-in hybridi G30 moottori

BMW 530e.

Innovatiivinen plug-in hybridi -käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja suorituskykyisen sähkömoottorin. Näin saavutettava erittäin suuri järjestelmäteho tarjoaa polttomoottorin toimintamatkamukavuuden ja samalla mahdollisuuden ajaa paikallisesti päästöttömästi.
BMW 530e Sedan

KOKONAISHIILIJALANJÄLKI.

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW 530e Sedan on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 47 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW 530i Sedan.
Älykäs energianhallinta BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

Älykäs energianhallinta.

BMW eDrive -konseptin keskeisiin pilareihin kuuluu älykäs energianhallinta. Tämä järjestelmä koordinoi kaikkien BMW-voimansiirtokomponenttien yhteistoiminnan sähkömoottorin kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen tehotaloudellisuus ja erinomainen ajamisen dynamiikka.
BMW Charging BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

BMW Charging.

BMW Chargingin avulla sähköajoneuvojen kuljettajat voivat löytää ja käyttää julkisia latauspisteitä kotimaassa ja ulkomailla helposti, mukavasti ja kätevästi. BMW Chargingin avulla myös maksaminen onnistuu kätevästi. Jatkuvasti kasvavan verkoston latauspisteet näytetään navigointijärjestelmässä, sovelluksessa sekä verkkosivuilla.
BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue, kolmen neljäsosan näkymä eDrive Zone -alueella sillalla ajavan auton etuosasta

eDrive Zone -alueet.

BMW asettaa itselleen joka päivä tehtäväkseen tuoda tulevaisuuden liikkuvuutta askelen lähemmäksi. Innovatiiviset digitaaliset palvelut, kuten BMW eDrive Zones tai BMW Points -bonusohjelma, jotka tulevat jo vuoden 2020 aikana saataville, auttavat meitä raivaamaan uusia, innovatiivisia teitä. Näin saamme jokaisesta tehokkaasti ajetusta metristä entistä enemmän irti.
Connected Charging BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Connected Charging -palveluiden avulla saat kaiken irti plug-in hybridimallisi sähköisestä toimintamatkasta. Jo matkan suunnittelusta alkaen järjestelmä näyttää varmat reitit lähimpiin julkisiin latauspisteisiin matkasi varrella ja antaa sinulle tietoa etukäteen esimerkiksi niiden käytettävyydestä sekä tarjolla olevista latausvirroista.

BMW 5-SARJAN SEDANIN AJODYNAMIIKKA.

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit.

Lisää voimaa, enemmän kontrollia. Erityisen taloudellisesta nelisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään kuusisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 5-sarjan Sedan on aina sporttisesti liikenteessä. Täydellisesti toisiinsa sovitetut käyttö- ja ajoalustateknologiat, kuten adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.

BMW TwinPower Turbo 6-sylinterinen bensiinirivimoottori BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Kaksois-VANOSin, Valvetronicin, High Precision -ruiskutuksen ja TwinScroll-pakokaasuahtimen ansiosta moottorin teho on 245 kW (333 hv).
BMW TwinPower Turbo 4-sylinterinen dieselmoottori BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Pakokaasuahtimen muuttuvan turbiinigeometrian eli säätyvien johdinsiipien ja Common Rail -suoraruiskutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.
BMW xDrive BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille BMW 5-sarjan Sedan G30 2020 kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton takaosasta

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
Adaptiivinen alusta BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 lähikuva Start-stop-näppäin

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.
Adaptive Drive BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 lähikuva ohjauspyörä

Adaptive Drive.

Adaptive Drive yhdistää aktiivisen Dynamic Drive -kallistuksenvaimennuksen ja adaptiivisen alustan yhdeksi kallistuksenvakaimia ja iskunvaimentimia sääteleväksi järjestelmäksi. Se varmistaa erinomaisen ajo- ja matkustusmukavuuden, koska auton kallistelu on tuskin havaittavaa. Siten suuremmat kaarrenopeudet ovat mahdollisia ja jarrutusmatkat lyhyemmät.
Kevythybriditeknologia, BMW 5-sarjan Sedan G30, alusta

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

BMW 5-SARJAN SEDANIN MUOTOILU.

Ulkopuolen ja sisätilan design-varustelut.

BMW 5-sarjan Sedan ihastuttaa sporttisella ja modernilla muotoilullaan. Varusteet, kuten etuosan BMW-laserajovalot tai puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät ja LED-takavalot, korostavat ajoneuvon dynaamisuutta ja edistyksellistä luonnetta. Sisätilassa ambient-tunnelmavalaistuksen sekä käyttö- ja hallintalaitteiden keraamisten koristeiden kaltaiset yksityiskohdat korostavat bisnessedanin miellyttävyyttä ja eleganssia.

BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
BMW-jäähdyttimensäleikkö BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue lähikuva edestä

Jäähdyttimensäleikkö.

Suuri yksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö tuo tunnuksenomaisen design-piirteen ajoneuvosi vahvaan läsnäoloon ja dynaamiseen ilmeeseen. Pystyrimojen ja ympäröivän renkaan väritys vaihtelee varustelumallin mukaisesti.
BMW-laserajovalot BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue lähikuva edestä

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän, eli lähes kaksi kertaa pidemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
LED-takavalot BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue lähikuva perästä

LED-tekniikalla toteutetut takavalot.

Kokonaan ledeillä toteutetut kolmiulotteiset, mukautuvat takavalot muodostavat BMW:lle ominaisen L-kirjaimen valokuviomuodon, joten auton tunnistaa pimeässäkin heti BMW:ksi.
Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 lähikuva perä

Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät näkyvissä.

Näkyvät, puolisuunnikkaan muotoiset kromatut pakoputkenpäät, yksi vasemmalla ja yksi oikealla puolella.
Ambient-tunnelmavalaistus BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila

Ambient-tunnelmavalaistus.

Ambient-tunnelmavalaistus sekä etu- ja takaovien oviverhousten muotokorostusvalot tuovat sisätiloihin pimeään aikaan ajettaessa nautinnollisen viihtyisän valoilmeen. Kuudessa himmennettävissä olevassa valodesignissa on neljän toimintotilan ohella dynaaminen toiminto.
Käyttö- ja hallintalaitteet korkeakiiltoiset mustat BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila

Käyttö- ja hallintalaitteiden keraamiset koristeosat.

Ylelliset keraamiset koristeet käyttö- ja hallintalaitteissa, kuten vaihteenvalitsinvivussa, audiolaitteiston ja ilmastointilaitteen säätimissä sekä iDrive-monitoimisäätimen kehyksessä, luovat laadukkaan luksusluokan vaikutelman.
BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
Täysnahka BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Täysnahka BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Täysnahka BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Sisälistat BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Sisälistat BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Sisälistat BMW 5-sarjan Sedan Individual G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW 5-SARJAN SEDANIN BMW INDIVIDUAL -KOKOELMA.

Mikään ei ole niin suvereenia kuin yksilöllisyys. Siksi BMW 5-sarjan Sedanissa on valittavissa eksklusiivisia ja korkealaatuisia BMW Individual -varusteluita sekä mahtavat BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 1001 I. Eleganttien ulkovärien Aventurine Red, Tanzanite Blue ja Alvite Grey avulla saat mukautettua ajoneuvon sporttisen ulkopuolen täydellisesti omien mieltymystesi mukaiseksi, ja ylväs täysnahka väreissä Caramel, Tartufo tai Smoke White tuo aivan erityistä tunnelmaa sisätilaan.

BMW 5-SARJAN SEDANIN TEKNOLOGIAT.

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Ohituskaistalla tulevaisuuteen: Huippumodernit avustinjärjestelmät ja Connectivity-ominaisuudet huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen bisnes- ja tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. Nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet tien päällä aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia huolettomasta ja rennosta liikkuvuudesta.

Tietonäyttö BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Connected Package Professional BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW Maps BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Maps – Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation laskee erittäin tarkasti reitit ja arvion saapumisajasta. Myös kohteen syöttö on yksinkertaista. Kohteen voi syöttää vapaatekstin avulla. Pilvipohjainen dynaaminen reitinlaskenta mukauttaa reittisuositukset välittömästi mahdollisten liikennetilanteiden muutosten pohjalta.
Smartphone Integration BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Connected Music BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila lähikuva ovi

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän kaksi timanttidiskanttikaiutinta varmistavat upean, studiotasoisen äänentoiston auton jokaisella istumapaikalla. Kaikkiaan 16 tarkasti sijoitettua kaiutinta tuottavat korvia hivelevän kuuntelunautinnon. Kaiuttimet on valaistu, mikä korostaa tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.
Peruutusavustin BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
Remote Software Upgrade BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Ohjelmiston etäpäivitys -toiminnolla BMW-autosi on aina päivitettynä. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
Driving Assistant Professional BMW 5-sarjan Sedan G30 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.