Tarjoukset ja palvelut BMW 2-sarjan Gran Coupéen F44, metalliväri Snapper Rocks Blue, sivunäkymä

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ: TARJOUKSET JA PALVELUT

Koska vain paras on riittävän hyvä.

BMW 2-sarjan Gran Coupési on meillä parhaissa käsissä. Laajan alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoiman avulla voit muokata BMW-autoasi yksilöllisesti – ja BMW M Performance -osilla saat autoon aitoa moottoriurheilutunnelmaa kaikille teille. Jotta voit keskittyä yksinomaan ajamisen iloon, loistavat BMW-palvelut takaavat sinulle täydellisen turvan ongelmatilanteissa, huollossa ja kunnossapidossa.

Lue lisää
BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ: TARJOUKSET JA PALVELUTKoska vain paras on riittävän hyvä.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Tutun hyvä tunne.

Ajamisen ilo on jokaisessa BMW-autossa vakiona. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, jotka on sovitettu täydellisesti autosi laatuun, muotoiluun ja suorituskykyyn ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin.

BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, 3/4-näkymä keulasta
19" M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 555 M Bicolor, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, ulkopuoli

19" M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 555 M Bicolor

Laadukkaat ja painoltaan optimoidut 19'' M Performance -kevytmetallivanteet Double-spoke 555 M ovat väriltään Bicolor Jet Black matta. Vanteet ovat kiiltosorvatut, niissä on sisäänvedetyt puolat, ja ne viestivät urheilullisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten. RDC-kesärengaspaketti, vanteet 8 J x 19 ja renkaat 235/35 R 19 91Y XL.
18" taottu M Performance -vanne V-spoke 554 M Jet Black matta, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, ulkopuoli

18" taottu M Performance -vanne V-spoke 554 M Jet Black matta.

Urheilulliset ja taotut 18" M Performance -vanteet V-spoke 554 M ovat väriltään Jet Black matta, ja ne korostavat auton näyttävää olemusta. RDC-kesärengaspaketti, vanteet 8 J x 18 ja renkaat 225/40 R 18 92Y XL.
18" taottu M-vanne Y-spoke 711 M Ferric Grey, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, ulkopuoli

18" taottu M-vanne Y-spoke 711 M Ferric Grey.

Laadukas ja lumiketjuille sopiva 18'' taottu M-vanne Y-spoke 711 M on väriltään Ferric Grey ja antaa ainutlaatuisella ulkonäöllään autolle erityisen urheilullisen ilmeen. RDC-talvirengaspaketti, vanteet 6,5 J x 18 ja renkaat 205/55 R 18 96H XL.
BMW LED -oviprojektorit, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, ulkopuoli

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED -oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemista ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon. Asennus vain ajoneuvoihin, jotka on tehtaalla varustettu sisävalopaketilla SA564.
BMW jokasään lattiamatot eteen, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, sisätila

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
BMW jokasään lattiamatot taakse, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, sisätila

BMW jokasään lattiamatot taakse.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja liukastumista estävissä jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat takamatkustamon jalkatilaa kosteudelta ja lialta. Matot ovat väriltään mustat.
BMW Wireless Charging -asema yleismallinen, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, sisätila

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
BMW tavaratilan kaukalomatto, BMW 2-sarjan Gran Coupé metalliväri Snapper Rocks Blue F44, sisätila

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Mitoiltaan täsmälleen sopiva, tavaroiden liukumista estävä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta.

BMW SERVICES.

Huoletonta matkantekoa.

BMW asettaa mittapuita myös huoltopalveluissa ja on aina tukenasi tien päällä ongelmatilanteissa. BMW Liikkuvuuspalvelu tarjoaa hätätilanteessa käyttöösi asiantuntijamme ympäri vuorokauden – vuoden jokaisena päivänä. Innovatiivisen BMW Teleservices -palvelun avulla BMW-autosi ilmoittaa huoltotarpeista ja vikailmoituksista täysin automaattisesti BMW Service -toimipisteelle, joka ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä. BMW Service Inclusive -huolenpitosopimus kattaa nämä ja kaikki muut huoltopalvelut ilman lisäkustannuksia valitsemasi ajan. Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille: BMW:n monipuoliset huoltopaketit varmistavat aina selustasi.

BMW Service Inclusive, mies ajaa BMW-autoa

BMW Service Inclusive.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon. BMW Service Inclusiven avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.
BMW Teleservices, nainen seisoo BMW-auton edessä

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
BMW Liikkuvuuspalvelu, mies soittaa puhelimella BMW-auton edessä

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.

BMW CONNECTIVITY.

Aina askeleen edellä.

Älykkäät BMW ConnectedDrive -palvelut, kuten reaaliaikaiset liikennetiedotukset (Real Time Traffic Information), Connected Music ja Remote Services -etätoiminnot, huolehtivat siitä, että olet aina yhteydessä BMW-autoosi ja maailmaan.

Remote Services BMW 2-sarjan Gran Coupéssa

Remote Services -etätoiminnot.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla voit päästä käsiksi autosi tiettyihin järjestelmiin BMW Connected -sovelluksen kautta. Voit kytkeä BMW-autosi kaukovalovilkut päälle, säätää sisälämpötilan tai lukita keskuslukituksen älypuhelimellasi mistä tahansa.
Real Time Traffic Information BMW 2-sarjan Gran Coupéssa

Real Time Traffic Information.

Mateleeko liikenne usein töistä palatessasi tai jumiudutko kesälomamatkalla ruuhkaan? Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, Real Time Traffic Information, ei saatavilla Suomessa) tarjoavat reaaliaikaista apua. Tämä palvelu kertoo sinulle ajantasaisen liikennetilanteen ja osaa ehdottaa ennakoivasti ongelmakohdan kiertävää reittiä, jotta pääset nopeammin perille kohteeseesi.
Connected Music BMW 2-sarjan Gran Coupéssa

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi, missä ikinä matkaatkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Spotify, Deezer ja Napster.
Connected Package Professional BMW 2-sarjan Gran Coupéssa

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etäkäyttötoiminnot, Apple CarPlay® -valmius vai Connected Navigation -palvelujen reaaliaikaiset liikennetiedotukset ja pysäköintipaikka-avustin? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketissa saat nämä BMW ConnectedDriven palvelut, ja lisäksi voit kokeilla muita lisäpalveluja veloituksetta.
Apple CarPlay® -valmius BMW 2-sarjan Gran Coupéssa

Apple CarPlay® -valmius.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa puhelutoimintojen, iMessagen, WhatsAppin, TuneInin Spotifyn ja Apple Musicin langattoman käytön. Ohjauspyörään sijoitetulla puhekäyttönäppäimellä voit käyttää Applen Siri-puhekäyttöavustinta.
Map Update BMW 2-sarjan Gran Coupéen

Karttapäivitykset.

Karttapäivitystoiminnon ansiosta väärät reittitiedot ovat historiaa, sillä navigointijärjestelmäsi karttatiedot voidaan pitää ajan tasalla kahdella eri tavalla. Automaattisissa karttapäivityksissä karttamateriaali päivitetään ”over the air” senhetkisessä asuinmaassasi. USB-karttapäivitystä hyödyntämällä voit ladata manuaalisesti koko alueen karttatiedot. Näin sinulla on myös ulkomailla käytettävissäsi aina uusimmat karttatiedot.