BMW 2-SARJA YLEISKATSAUKSESSA.

Tinkimättömät, itsevarmat ja ilmeikkäät: BMW 2-sarjan Coupé, Cabrio ja Gran Coupé ovat BMW 1-sarjan Coupén seuraajia ja jatkavat sen konseptia. Näin BMW 2-sarjan autot ovat sekä voimakkaita että kompakteja – luokkansa parhaita. Tämä pätee myös BMW 2-sarjan Active Toureriin ja BMW 2-sarjan Gran Toureriin: urheilullisuus ja taloudellisuus yhdistyvät joustavuuden ja monipuolisuuden kanssa autoiksi, jotka tekevät arjesta entistä innostavampaa ja mukavampaa.

Lue lisää
BMW 2-sarjan mallit, kolmen neljäsosan näkymä maisematiellä ajavan BMW-auton keulasta

KATSAUS BMW 2-SARJAN MALLIEN HISTORIAAN.

Tutustu BMW 2-sarjan mallien historiaan ja eri versioihin – sporttisiin Coupéihin, niin avo- kuin umpikattoisiin malleihin sekä joustaviin ja monipuolisiin Tourereihin.

Lue lisää

KATSAUS BMW 2-SARJAN MALLIEN HISTORIAAN.

2-SARJAN MALLIEN ENSIMMÄINEN SUKUPOLVI.

BMW 2-SARJAN GRAN COUPÉ (F44).

BMW 2-sarjan mallit, BMW 2-sarjan Gran Coupé F44, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta

BMW 2-sarjassa on ollut vuodesta 2020 lähtien uusi jäsen, jolla ei ole suoraa edeltäjää: tämä auto on BMW 2-sarjan Gran Coupé. Se näyttää suvereenin luonteensa kauttaaltaan poikkeuksellisella tavalla joka säikeellään: jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleiköstä ja sen upeasta kolmiulotteisesta rakenteesta kehyksettömien ovien kautta aina taaksepäin nousevaan sivulinjaan, joka muodostaa näyttävän kontrastin alas kaartuvalle katolle. Suorituskykypainotteinen estetiikka yhdistyy tässä autossa yksilöllisyyteen ja ekstravaganssiin!


Konsepti jatkuu myös BMW 2-sarjan Gran Coupén sisätilassa: haluttaessa täysdigitaalinen BMW Live Cockpit Professional, jossa on kaksi lisävarusteista 10,25” näyttöä ja HUD-näyttö, näyttää kaikki tärkeät tiedot joka ajotilanteessa.


Suorituskyvystä huolehtivat 3-ja 4-sylinteriset turbomoottorit, joista osassa on säätyvät ahdinsiivet, sekä lisävarusteinen 7- tai 8-vaihteinen Steptronic-vaihteisto.


Tuotantoaikaväli: vuodesta 2020 nykyhetkeen


Moottorit: 1,5–2,0-litraiset (85–225 kW, 116–306 hv), 3- ja 4-sylinteriset


Pituus/leveys/korkeus: 4 526 mm / 1 800 mm / 1 420 mm

BMW 2-sarjan Active Tourer (F45).

BMW 2-sarjan mallit, BMW 2-sarjan Active Tourer F45, kolmen neljäsosan sivukuva tiellä ajavasta autosta

Urbaani ja moderni BMW 2-sarjan Active Tourer on ollut mallistossa vuodesta 2014 lähtien, ja se on täydellinen kumppani aktiiviseen elämään. Se suoriutuu kaikista kaupunkiympäristön haasteista yhtä lailla monipuolisesti ja taloudellisesti. Samalla se kuitenkin sopii loistavasti myös matkoille luontoon.


Auton ulkoasuun tuo sporttisuutta muun muassa vaakasuora sikki, joka on linjassa voimakkaasti muotoiltujen kynnyskoteloiden kanssa. Myös sisätilassa vaakasuuntaiset linjat luovat yhdessä selkeästi jaoteltujen pintojen kanssa miellyttävää tilantunnetta.


Modernit 3- ja 4-sylinteriset moottorit välittävät voimansa etuvedolle, ja autoon saa lisävarusteena xDrive-nelivedon. Saatavilla on myös hybridimoottori, jonka BMW eDrive käyttää takapyöriä. Yhdessä polttomoottorin kanssa se mahdollistaa lähes kaiken: paikallisesti päästöttömän ja lähes äänettömän ajamisen, dynaamiset kiihdytykset ja noin 500 kilometrin kokonaistoimintasäteen.


Mallia uudistetaan vuonna 2018, jolloin se saa uudelleen muotoiltujen valojen ansiosta entistä erottuvamman keulan ja perän sekä uudistetut, vähäpäästöisemmät moottorit.


Tuotantoaikaväli: vuodesta 2014 nykyhetkeen


Moottorit: 1,5–2,0-litraiset (75–170 kW, 102–231 hv), 3- ja 4-sylinteriset


Pituus/leveys/korkeus: 4 342–4 354 mm / 1 800 mm / 1 555 mm

 

BMW 2-SARJAN GRAN TOURER (F46).

BMW 2-sarjan mallit, BMW 2-sarjan Gran Tourer F46, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta

Täydellinen yhdistelmä dynamiikkaa ja joustavuutta: BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa lisävarusteena saatavan kolmannen istuinrivin välityksellä istumapaikat jopa seitsemälle henkilölle. Samalla se on kuitenkin myös johdonmukaisen sporttinen 3- ja 4-sylinteristen TwinPower Turbo -moottorien ja BMW:lle tunnusomaisen, vaikuttavalla kaksiosaisella jäähdyttimen säleiköllä varustetun keulan ansiosta. Käytännöllisyyttä lisäävät osaltaan suuret ovet, pitkä akseliväli ja lyhyet koriylitykset. Sopivista ajo-ominaisuuksista huolehtivat yhden tukivarren joustintuki-etuakselisto sekä alustaan asennetut kevyet ja huippulujat materiaalit.

 

Näin BMW 2-sarjan Gran Tourer on ketterästi ja tarkasti ohjattavissa. Lisävarusteena saatavat BMW xDrive -neliveto ja Steptronic Sport -kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistavat vielä entistäkin nopeammat ja tasaisemmat vaihteenvaihdot.


Vuonna 2018 malliuudistuksen myötä jäähdyttimen BMW-säleikön koko kasvaa ja säleikön viereen sijoitetaan uudelleen muotoillut LED-ajovalot. Myös uusi etupuskurin kuori antaa autolle entistä karismaattisemman olemuksen.


Tuotantoaikaväli: vuodesta 2015 nykyhetkeen


Moottorit: 1,5–2,0-litraiset (75–141 kW, 102–192 hv), 3- ja 4-sylinteriset


Pituus/leveys/korkeus: 4 556–4 568 mm / 1 800 mm / 1 641 mm

 

BMW 2-sarjan mallit, BMW-autot pysähdyksissä BMW-jälleenmyyjäliikkeen edustalla

BMW-VAIHTOAUTOT.

BMW 2 Series BMW 2 Series Gran Coupé F44 three-quarter front view standing on the street

BMW 2 SERIES GRAN COUPÉ.

BMW 2-sarjan mallit, BMW 2-sarjan Active Tourer F45, kolmen neljäsosan sivukuva tiellä ajavasta autosta

BMW 2-SARJAN ACTIVE TOURER

BMW 2-sarjan mallit, BMW 2-sarjan Gran Tourer F46, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta

BMW 2-SARJAN GRAN TOURER.