KOEAJO JA HINNASTOT.

Varaa BMW 1-sarjan koeajo tai tutustu hinnastoihin sekä esitteisiin.

Lue lisää

Uusi BMW 1-sarja esittäytyy urheilullisena ja itsetietoisena: Sen erinomainen muotoilu erottaa sen jo ensisilmäyksellä muista. Uusimmat moottori- ja alustateknologiat takaavat dynamiikan ja käsittelyn helppouden. Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat optimaalisesta tuvallisuudesta ja mukavuudesta.
 

BMW 1-sarjan voimansiirto on ainutlaatuinen kompaktiluokassa. Tehokkaiden BMW TwinPower Turbo -moottorien, etuvedon ja tarkasti mukautettujen alustateknologioiden yhteistoiminnan ansiosta ajodynamiikka ja ketteryys ovat huipputasoa. Sitä tukevat johdonmukainen kevytrakennekonsepti ja taloudellisuutta parantava BMW EfficientDynamics -strategia, kuten vakiovarusteiden ECO PRO -ajotila. Käytettävissä olevat kuljettajan avustinjärjestelmät ja digitaaliset palvelut tarjoavat samalla erinomaista turvallisuutta ja mukavuutta.
 

Uuden 1-sarjan edistyksellinen ulkopuolen muotoilu korostaa näyttävin yksityiskohdin ajoneuvon urheilullista ilmettä. Matkustajia odottaa korkeatasoinen ja avara sisätila, kun taas kuljettajakeskeinen ohjaamo houkuttelee dynaamiseen ajoon. Uudessa BMW 1-sarjassa on malliversiot M Sport, Sport Line, Luxury Line ja Advantage. Laaja designvarusteiden, voimansiirto- ja alustakomponenttien sekä innovatiivisten teknologioiden valikoima mahdollistaa tämän sporttisen BMW-kompaktiauton yksilöllisyyden parantamisen edelleen.
 

Etsitpä sitten uutta tai käytettyä BMW 1-sarjan autoa, löydät täältä kaikki tarvitsemasi tiedot, testiraportit sekä rahoitus- ja leasing-tarjoukset ajankohtaisista BMW 1-sarjan autoista. Täältä löydät luonnollisesti myös jälleenmyyjäliikkeen, jossa voit varata itsellesi koeajon.

Lue lisää