BMW:n SUV-mallit.

BMW:N SUV-MALLIT.

Voimakkaat, tyylipuhtaat ja täynnä ajamisen iloa – BMW:n SUV:it eivät jätä ketään kylmäksi.

BMW:n SUV-mallit.Voimakkaat, tyylipuhtaat ja täynnä ajamisen iloa – BMW:n SUV:it eivät jätä ketään kylmäksi.

5 SYYTÄ AJAA BMW:N SUV:LLA.

  • 01 Erinomainen mukavuus
  • 02 Voimakas, tyylipuhdas ja urheilullinen muotoilu
  • 03 Suuri sallittu vetomassa
  • 04 Korkea maavara
  • 05 Sopiva koko jokaiseen makuun

Ladattavat SUV-mallimme.

Monet suosituista SUV-malleistamme ovat saatavana ladattavana hybridinä ja mallistoomme kuuluu nyt myös kaksi täyssähköistä SUV-mallia. Ne sopivat täydellisesti sinulle, joka ajat autolla myös pitkiä matkoja etkä halua tinkiä matkatavaroiden määrästä ja ympäristön huomioimisesta.
Ladattavat SUV-mallimme
BMW iX

BMW iX.

Täyssähköisessä SAV-mallissa uusin tekniikka yhdistyy innovatiiviseen muotoiluun ja ylellisiin materiaaleihin. Tehokkaan BMW eDrive -tekniikan, sähköisen nelivedon ja kahden sähkömoottorin ansiosta tämä auto kiihtyy 0–100 km/h alle 5 sekunnissa sekä tarjoaa unohtumatonta ajamisen iloa.
Rakenna ja hinnat
BMW iX3

BMW iX3.

Tutustu ensimmäiseen täyssähköiseen BMW Sports Activity Vehicleen, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet: BMW X3:n ajodynamiikan ja premium-laadun sekä viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikan loistavan suorituskyvyn ja tehokkuuden.
Rakenna ja hinnat
SUV | BMW X1 xDrive30e.

BMW X1 xDrive30e.

Tutustu BMW X1 xDrive30e -malliin, jonka toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 88 kilometriä*. Auto täyttää korkeimmat ajodynamiikkavaatimukset sekä tarjoaa BMW:lle ominaisen suorituskyvyn ja ajamisen ilon.

Tutustu tarkemmin
SUV | BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e.

Älykäs tekniikka ja dynaaminen kiihtyvyys. BMW X3 xDrive30e -mallin toimintamatka on sähköllä ajettaessa jopa 49 kilometriä*. BMW eDrive -tekniikan ansiosta polttomoottorin polttoaineen kulutus laskee 2,4 litraan/100 km*, joten CO2 -päästöt ovat enintään 49 grammaa/km*.

Rakenna ja hinnat
SUV | BMW X5 xDRIVE45e.

BMW X5 xDrive45e.

Uudessa BMW X5 xDrive45e -mallissa teho on peräti 394 hevosvoimaa ja toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 88 kilometriä*. Malli tarjoaa tunnusomaisen urheilullisen ilmeen ja huippuluokan suorituskyvyn maastossa.
Rakenna ja hinnat

Pienet SUV-mallimme.

Lähdetpä sitten pitkälle ajomatkalle tai arkena ruokakauppaan, pienet SUV-mallimme sopivat loistavasti lukuisiin eri käyttötarpeisiin. Niissä on mainiosti tilaa, ja kyytiin mahtuvat niin ruokakassit, golfbägi kuin vaikkapa pitkälle metsälenkille kuljetettava koira. Valitse SUV, joka on vahvailmeinen ja suorituskykyinen tai rehvakas haastaja, joka venyttää rajoja. Valinta on sinun.

Pienet SUV-mallimme | BMW.
SUV | BMW iX1.

BMW iX1.

Kompakti urheilullisuus ja innovatiivinen tekniikka tekevät tästä SAV:sta täydellisen sekä kaupunki- että maantieajoon. Sisällä on enemmän tilaa sekä kuljettajalle että etumatkustajalle, ja uusi BMW Curved Display parantaa ajokokemusta.

Tutustu tarkemmin
SUV | BMW X1.

BMW X1.

Yksi monipuolisimmista ja joustavimmista SUV-malleistamme, jolla ajat sujuvasti niin mutkissa kuin sorateillä ja joka takaa lyömättömän mukavuuden joka metrillä.
Rakenna BMW X1
SUV | BMW X2.

BMW X2.

Rehvakas ilme ja vahva luonne samassa autossa. Tämä SUV on nappivalinta oman tiensä kulkijalle, jolle muotoilu ja ilmeikkyys ovat ykkössijalla.
Rakenna BMW X2

Keskisuuret SUV-mallimme.

Elämän ruuhkavuosiin, kun et halua tinkiä laadusta, tilasta tai leveästä hymystä painaessasi kaasupoljinta. BMW X3 ja BMW X4 ovat keskisuuria SUV mallejamme, jotka sopivat sinulle, joka haluat innovatiivisia ratkaisuja yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun.

Keskisuuret SUV-mallimme | BMW.
SUV | BMW X3.

BMW X3.

Älykäs SUV, jossa on lukuisia innovatiivisia toimintoja, kuten älykäs neliveto ja nokkelia aerodynamiikkaa parantavia ratkaisuja.
Rakenna BMW X3
SUV | BMW X4.

BMW X4.

Haastava muotoilu ja coupémaiset linjat. SUV, joka tarjoaa ensiluokkaisen ajodynamiikan, innovatiivisen kevytrakenteen, matalan painopisteen ja entistä paremman suorituskyvyn.
Rakenna BMW X4

Suuret SUV-mallimme.

Voimakkaat, elegantit ja majesteetilliset. Suurimpien SUV-malliemme muotoilu tekee lähtemättömän vaikutuksen minne tahansa menetkin. Tyylipuhtaalla sisätilalla ja lukuisilla älykkäillä toiminnoilla varustetut autot tekevät jokaisesta matkasta elämyksen. Niissä on runsaasti tavaratilaa lastenvaunuille ja takuulla riittävästi jalka- ja pääntilaa kaikille matkustajille. Nämä BMW:n SUV-autot ovat täydellinen valinta sinulle, joka et kavahda olla huomion keskipisteenä.

Suuret SUV-mallimme | BMW.
SUV | BMW X5.

BMW X5.

Tässä SUV-autossa yhdistyvät rehvakas ilme ja ylellisyyttä huokuva karisma. Auton sisällä sinua ympäröivät upeat designelementit ja urheilullinen tunnelma on läsnä joka hetki.
Rakenna BMW X5
SUV | BMW X6.

BMW X6.

Tunnusomainen ja voimakasilmeinen M-jäähdyttimensäleikkö ja perän urheilullinen olemus takaavat yhdessä viiston kattolinjan kanssa, että tämä Sport Activity Coupé tekee vaikutuksen niin läsnäolollaan kuin ajoelämyksellään.
Rakenna BMW X6
SUV | BMW X7.

BMW X7.

SUV-perheen kruunaamaton kuningas, jonka sisätila ja muotoilu huokuvat ylellisyyttä. Autossa on vakiona kolme istuinriviä, joille mahtuu hyvin jopa seitsemän henkilöä. Matkustajat voivat nauttia autossa ensiluokkaisista digitaalisista palveluista. Kuljettajan käytössä on monia aputoimintoja mukavuuden maksimoimiseksi.
Rakenna BMW X7