Farmari BMW:ltä.

FARMARI BMW:LTÄ.

Kun toiminnallisuus, muotoilu ja innovatiivisuus luovat täydellisen farmarin.

Farmari BMW:ltä.Kun toiminnallisuus, muotoilu ja innovatiivisuus luovat täydellisen farmarin.

5 SYYTÄ AJAA BMW:N FARMARILLA.

  • 01 Runsaasti tilaa kaikille.
  • 02 Innovatiiviset turvallisuusratkaisut.
  • 03 Digitaaliset ratkaisut parantavat mukavuutta ja ajokokemusta.
  • 04 Reilun kokoinen tavaratila.
  • 05 Urheilullinen ja tyylikäs tyylipuhtaine designelementteineen.

BMW Touring – farmariversiomme.

BMW 3-sarjan Touring ja BMW 5-sarjan Touring edustavat kaikkien farmarimallien kärkeä. Missään muissa autoissa eleganssi ja ajamisen ilo eivät yhdisty samalla tavalla tilavuuteen ja mukavuuteen kuin näissä kahdessa Touring-mallissa.

BMW 3-serie Touring | Farmari
BMW 3-serie Touring

BMW 3-sarjan Touring.

Yksi suosituimmista perheautoistamme, jossa turvallisuus, tilavuus ja mukavuus ovat etusijalla. Se on täynnä teknisiä ratkaisuja, jotka helpottavat kuljettajan työtä. Samalla se tekee ajomatkasta elämyksen kaikille autossa matkustaville. Urheilullinen olemus on piste i:n päällä.
Lisätietoa BMW 3-sarjan Touringista
BMW 5-serie Touring

BMW 5-sarjan Touring.

Auto, jonka jokainen yksityiskohta huokuu eksklusiivisuutta ja eleganssia niin sisä- kuin ulkopuolella. Takapenkillä kaikki matkustajat voivat nauttia runsaasta jalkatilasta, eikä kuljettaja ole koskaan istunut mukavammin. Auton voimakas muotokieli viestii ylellisyyttä ja arvokkuutta, ja ajodynamiikka on luokkansa paras.
Lisätietoa BMW 5-sarjan Touringista
BMW 330e xDrive Touring

Ladattavat farmarimme.

Nauti sähköllä ajosta ajamisen ilosta tinkimättä. Ladattavat farmarimme BMW 330e Touring ja BMW 530e Touring on varustettu samoilla ominaisuuksilla kuin muukin Touring-perhe, mutta hiottu huippuunsa tehokkaalla voimalinjalla yhdessä tehokkaan sähkömoottorin kanssa.

Muita tilavia BMW-autoja.

Mallistossamme on myös muita tilavia autoja, jotka eivät ole farmarimalleja, mutta joilla on vastaavat ominaisuudet, kuten suuri tavaratila ja runsaat jalkatilat. Tutustu SUV-malleihimme ja BMW 2-sarjan tilaviin autoihin.

BMW X-sarja

BMW X-sarja.

SUV-malleissamme yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet: maastoauton voimakkuus ja henkilöauton mukavuus. Napsauta alle olevaa linkkiä ja lue lisää ilmeikkäästä X-sarjasta.
Katso SUV-mallimme
BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-sarjan Active Tourer.

Tämä auto on ihanteellinen aktiivisille ihmisille: siitä huolehtivat jopa 1 370 litran tavaratila, tehokas käyttövoima, ajanmukainen design ja huippuluokan tekninen mukavuus.
Lue lisää
BMW 2-sarjan Gran Tourer

BMW 2-sarjan Gran Tourer.

Lukuisia käteviä säilytysratkaisuja ja muunneltavat istuinrivit, jotka antavat tilaa suurelle tavaramäärälle tai seitsemälle henkilölle.
Lue lisää
Koeaja farmari.

KOEAJA FARMARI.

Osta käytetty farmari | BMW

OSTA KÄYTETTY FARMARI