Plug-in hybridit

BMW:N PLUG-IN HYBRIDIT.

Kaikki ladattavista hybridimalleistamme.

BMW:N PLUG-IN HYBRIDIT.Kaikki ladattavista hybridimalleistamme.

Miten Plug-in Hybridi toimii?

Lataushybridi eli plug-in hybridi – näin auto toimii.

Lataushybridi, jota kutsutaan myös nimellä plug-in hybridi, käyttää voimanlähteenä sekä sähkö- että polttomoottoria, jotka tekevät keskenään saumatonta yhteistyötä. Lataushybridin polttomoottorin ansiosta sinun ei tarvitse koskaan kantaa huolta auton toimintamatkasta, sillä akun tyhjennyttyä ajoa jatketaan polttomoottorilla. Auton kaksi moottoria toimivat sujuvasti vuorovaikutuksessa ja antavat sinulle ajamisen iloa matkasi jokaisella kilometrillä. Täältä löydät kattavat tiedot lataushybrideistä ja näet kaikki lataushybridimallimme.

Lue lisää

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN HYBRIDI.

 • 01 Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
 • 02 Vie sinut minne haluat, niin arkena kuin vapaalla.
 • 03 Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
 • 04 Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.
BMW:N PLUG-IN HYBRIDIT.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia ladattavista hybrideistämme.

 • Miten plug-in hybridi toimii?
 • Miten kylmyys vaikuttaa akun toimintamatkaan?
 • Pystyykö plug-in hybridi latautumaan ajon aikana?
 • Miten pitkä on lataushybridin sähköinen toimintamatka?
 • Voinko valita itse, ajanko sähkö- vai polttomoottorilla?
 • Mitä eroa on plug-in hybridi ja sähköautolla?
Miten lataan plug-in hybridi?

MITEN LATAAN PLUG-IN-HYBRIDIÄ?

Voit ladata lataushybridin kotonasi latausaseman kautta tai jollakin monista julkisista latauspisteistä, joita on eri puolella Suomea ja Eurooppaa. Lataushybridi voidaan ladata sähköauton tapaan myös tavallisesta pistorasiasta, mutta BMW suosittelee, että lataukseen käytetään BMW Wallboxia tai muuta ajoneuvonlataukseen suunniteltua latauslaitetta.

 

Haluatko tietää lisää lataamisesta? Lue lisää sivulta, jossa kerrotaan kaikki lataamisesta.

Lue lisää

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Voimaa, eleganssia ja ladattavaa ajamisen iloa.

Ladattavat hybridimme tarjoavat ilmeikästä muotoilua sekä älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät niissä saumatonta yhteistyötä. Lue lisää ja koeaja jokin monista ladattavista malleistamme. Tarjoamme laajan malliston, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan ladattavan hybridin.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.
BMW 530e Sedan

BMW 530e Sedan.

BMW 530e -auton on sanottu olevan yksi segmenttinsä parhaista plug-in hybrideistä. Päivitetty ja älykäs ladattava voimalinja antaa jopa 61 kilometrin* sähköisen toimintamatkan ja tuottaa yhdessä polttomoottorin kanssa 292 hevosvoimaa ja poikkeuksellisen upean ajokokemuksen, valitsetpa sitten takavedon tai xDriven.
Lisätietoa BMW 530e:stä
BMW 530e Touring

BMW 530e Touring.

Nyt BMW 5-sarjan Touring on saatavana myös ladattavana hybridinä, jolla voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 57 kilometriä*. Yhdessä tehokkaan polttomoottorin kanssa saat 292 hevosvoimaa puhdasta ajamisen iloa, ja voit valita lisäksi nelivedon varmistaaksesi maksimaalisen BMW-kokemuksen.
Lisätietoa BMW 530e:stä

KAIKKI HYBRIDIMALLIMME.

BMW 2-sarjan Active Tourer

BMW 2-sarjan Active Tourer.

Kun haluat lisää ajamisen iloa arkeen. BMW 2-sarjan Active Tourer on täynnä energiaa. Se on yhdistelmä urheilullisuutta, polttoainetaloudellisuutta ja arjen käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä ylivertaisen omassa segmentissään. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 7 sekunnissa, ja nyt entistä pidemmällä, jopa 80 km:n toimintamatkalla.
Lisätietoa BMW 2-sarjan Active Tourer
BMW 330e Sedan

BMW 330e Sedan.

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori tuottaa 252 hevosvoimaa ja tekee saumatonta yhteistyötä erittäin tehokkaan sähkömoottorin kanssa. Toimintamatka on kasvanut peräti 50 prosentilla edeltäjästä ja on nyt jopa 60 kilometriä.
Lisätietoa BMW 330e:stä
BMW 330e TOURING

BMW 330e Touring.

BMW Touringin ensimmäinen hybridimalli yhdistää BMW 330e Touringin maksimaalisen ajamisen ilon reippaasti vähennettyihin hiilidioksiidipäästöihin ja tavallista sporttisempaan ajokokemukseen. Toimintamatka sähköllä ajettaessa on jopa 61 km.
Lisätietoa BMW 330e:stä

LADATTAVAT X-MALLIT.

Monet suosituista X-malleistamme ovat nyt saatavilla ladattavana hybridinä. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pitkiä matkoja matkatavaroista tai ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.
BMW X1 xDrive25e

BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e on jälleen yksi esimerkki BMW:n hybridifilosofiasta. Tehokkaan bensiinimoottorin ja modernin sähkömoottorin yhdistelmä tekee BMW X1 ladattavasta hybridistä fiksun ja tehokkaan auton, jolla ajat silkalla sähköllä 52 kilometriä. Koska BMW X1 ladattava hybridi on lisäksi nelivetoinen, sen tavaratila 475-litrainen ja siihen saa lisävarusteena peräkoukun, on BMW X1 myös erittäin käytännöllinen auto.
Lisätietoa BMW X1 xDrive25e
BMW X2 xDrive25e

BMW X2 xDrive25e.

Urheilullinen ja tyylipuhdas SUV, joka on varustettu uusimman sukupolven akkutekniikalla ja jolla voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 53 kilometriä*. Voimakkaan moottorin ja BMW TwinPower Turbo -teknologian siivittämänä auto kiihtyy vatsanpohjaa kutkuttavalla tavalla nollasta sataan 6,8 sekunnissa.
Lisätietoa BMW X2 xDrive25e
BMW X3 xDrive30e

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e yhdistää kaksi huippuominaisuutta: sähkömoottorin tehokkuuden sekä polttomoottorin toimintamatkan ja mukavuuden. Älykkään teknologian ja dynaamisen kiihtyvyyden ansiosta tämä SUV-mallinen lataushybridi tarjoaa sinulle ketterän ajokokemuksen.
Lisätietoa BMW X3 xDrive30e
BMW X5 xDRIVE45e

BMW X5 xDrive45e.

Kun haluat tilaa kaikelle ja kaikille – ja vähän ylikin. Uudessa BMW X5 xDrive45e -autossa moottoreiden yhteisteho on peräti 394 hevosvoimaa ja toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 88 kilometriä – kolme kertaa enemmän kuin edeltäjällään. Sen ilme on tunnusomaisen urheilullinen, tehokkuus ainutlaatuinen ja suorituskyky huippuluokkaa. Voit siis mennä minne haluat ja milloin haluat.
Lisätietoa BMW X5 xDrive45e:stä

Tekniikkaa ja innovaatioita BMW:n Plug-in-Hybrid-malleissa.

BMW:n ladattavalla hybridillä pääset kokemaan sähköistä ajamisen iloa verhoiltuna eleganttiin muotoiluun. Mallimme tarjoavat edistyksellistä teknologiaa, jonka tehtävänä on syventää ajokokemusta, samalla kuitenkin hyödyntäen tekniikkaa, joka laittaa ympäristön etusijalle.

BMW hybridiauto
BMW eDrive zones

BMW eDrive Zones.

Vuodesta 2020 alkaen BMW:n kaikki lataushybridit on varustettu BMW eDrive Zone -tekniikalla, joka siirtää auton automaattisesti sähköajotilaan kaupungeissa, joissa on käytössä niin kutsutut ympäristövyöhykkeet. Esimerkiksi Saksassa on käytössä ympäristövyöhykkeet ja lisää kaupunkeja on tulossa mukaan. Katso videolta, miten järjestelmä toimii ja miten voit tulevaisuudessa kerätä BMW-pisteitä sähköllä ajamalla.
Katso video
BMW ConnectedDrive

Pidä plug-in hybridi verkotettuna.

BMW Connected Drive huolehtii siitä, että lataushybridimme on päivitetty BMW:n uusimmilla digitaalisilla palveluilla. Älykkäät ja innovatiiviset toimintomme helpottavat elämää ja parantavat ajokokemusta.
Lisätietoa Connected Drivesta
BMW Intelligent Personal Assistant

Henkilökohtainen avustajasi autossa.

BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit aktivoida auton eri toimintoja puheellasi. Laita musiikki soimaan, hae nopein reitti kotiin tai kytke kaukovalot päälle irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä. Tutustu myös moniin muihin toimintoihin, joilla henkilökohtainen avustajasi voi avustaa sinua automatkan aikana. (Palvelu ei ole tällä hetkellä saatavilla Suomen markkinoilla).
Kaikki palvelusta
BMW eAcademyyn

BMW eAcademy.

Ladattavia autoja koskevia vinkkejä, neuvoja ja uutisia.

BMW eAcademy.

Ladattavia autoja koskevia vinkkejä, neuvoja ja uutisia.

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää
Sähköautot

HARKINNASSA SÄHKÖAUTO?

Kaikki lievistä kevythybridit.

KAIKKI KEVYTHYBRIDEISTÄ.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.