Plug-in Hybrid

PLUG-IN-HYBRIDIT.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ladattavista hybrideistä 2019.

PLUG-IN-HYBRIDIT.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ladattavista hybrideistä 2019.

Plug-in-hybridit.Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ladattavista hybrideistä 2019.

PLUG-IN-HYBRIDI VAI SÄHKÖAUTO?

Tutustu näiden autotyyppien eroihin ja katso, mikä auto sopii sinulle parhaiten.

Valinnan tekeminen voi olla joskus vaikeaa. Aloita miettimällä todelliset autotarpeesi. Miten pitkiä matkoja ajat yleensä? Mitä latausmahdollisuuksia sinulla on kotona ja muualla? Tutustu sen jälkeen alla olevaan mallivalikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva ladattava hybridi.

Read more
plug-in hybrid

HYBRIDIAUTO – KAHDEN MAILMAN PARHAAT PUOLET.

Plug-in-hybridi, jota kutsutaan myös nimellä ladattava hybridi tai pistokehybridi, käyttää voimanlähteenään sekä sähkö- että polttomoottoria. Plug-in-hybridissä on akku, joka ladataan samalla tavoin kuin sähköauton akku. Polttomoottorin ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse kantaa huolta auton toimintamatkasta. Auton kaksi moottoria tekevät saumatonta yhteistyötä, joten auto tarjoaa ajamisen iloa matkasi jokaisella kilometrillä.
Sähköautot

SÄHKÖAUTO – SINULLE, JOKA AJAT PALJON KAUPUNGISSA.

Sähköauto saa käyttövoimansa akusta, jonka voit ladata joko hyväksytystä pistorasiasta (ns. Wallboxista) tai julkisissa latauspisteissä. Sähköautot eivät tuota fossiilisten polttoaineiden päästöjä, joten niiden katsotaan olevan tämän hetken ympäristöystävällisimpiä autoja. Rajallisen toimintamatkan vuoksi ne sopivat lyhyitä matkoja ajaville.

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN-HYBRIDI.

  • 01 Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
  • 02 Vie sinut minne haluat, niin arkena kuin vapaalla.
  • 03 Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
  • 04 Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.

ETHÄN UNOHDA TILATA UUTISKIRJETTÄMME.

Istahda kuljettajan paikalle - saat tietää uutiset ensimmäisenä.

KAIKKI HYBRIDIMALLIMME.

Koe moottorien saumaton yhteistyö.

Suorituskykyisen sähkömoottorin ja joustavan polttomoottorin yhteistyö antaa ylivoimaisen ajonautinnon. Koe se itse!

Read more

BMW 225xe YHDISTÄÄ URHEILULLISUUDEN JA PERHE-ELÄMÄN

BMW 225xe ACTIVE TOURER.

BMW 225xe YHDISTÄÄ URHEILULLISUUDEN JA PERHE-ELÄMÄN

Kun haluat lisää ajamisen iloa arkeen.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer on täynnä energiaa. Se on yhdistelmä urheilullisuutta, polttoainetaloudellisuutta ja arjen käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä ylivertaisen omassa segmentissään. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 6,7 sekunnissa, ja sen toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 43 km.

BMW 330e SEDAN – TOIMINTAMATKA JOPA 60 KM.

BMW 330e

BMW 330e SEDAN – TOIMINTAMATKA JOPA 60 KM.

Nyt tämä ikoninen BMW-malli ennakkomyynnissä jälleenmyyjillä!

Ihan kohta Suomessa! Suosituimman urheilusedanimme ladattava hybridiversio on saatavilla syyskuussa 2019. Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori tuottaa 252 pirteää hevosvoimaa ja tekee saumatonta yhteistyötä erittäin tehokkaan sähkömoottorin kanssa. Toimintamatka on kasvanut peräti 50 prosentilla edeltäjästä ja on nyt jopa 59 kilometriä. Uuden 3-sarjan bensiini- ja dieselkäyttöiset mallit ovat jo koeajattavissa BMW-jälleenmyyjillä. Tervetuloa!

BMW 3-SARJAN TOURING PLUG-IN-HYBRIDINÄ.

BMW 3-SARJAN TOURING PLUG-IN-HYBRIDINÄ.

BMW 3-SARJAN TOURING PLUG-IN-HYBRIDINÄ.

BMW Touringin ensimmäinen hybridimalli yhdistää BMW 330e Touringin maksimaalisen ajamisen ilon reippaasti vähennettyihin hiilidioksiidipäästöihin ja tavallista sporttisempaan ajokokemukseen. Toimintamatka sähköllä ajettaessa on jopa 63 km.

BMW 530e - VAKAATA AJOA JOKA KELILLÄ.

BMW 530e SEDAN

BMW 530e - VAKAATA AJOA JOKA KELILLÄ.

Eleganssi ja ylivoimainen suorituskyky samassa paketissa.

BMW 530e -auton on sanottu olevan yksi segmenttinsä parhaista plug-in-hybrideistä. Se kiihtyy nollasta sataan 6,2 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 235 km/h. Auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, päästöttömän ajamisen* lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden pitkillä matkoilla. Valitse haluamasi ajotila ja lähde matkalle seikkailuihin.

Heinäkuusta 2019 alkaen BMW 530e on varustettu uudella akkutekniikalla, joka nostaa sähköllä ajetun toimintamatkan jopa 57 kilometriin. Auton saa myös nelivetona, BMW 530e xDrive, jonka toimintamatka on jopa 53 km.

BMW 745e – YLELLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN.

BMW 745e SEDAN.

BMW 745e – YLELLISEMPI KUIN KOSKAAN AIEMMIN.

Matkantekoa ykkösluokassa.

Uusi BMW 745e Sedan jatkaa panostamista luksusluokan matkantekoon. 6-sylinterinen moottori ja huippumoderni korkeajänniteakku antavat yhdessä maksimaalisen tehon, entistä paremmat kulutusarvot ja mahdollisuuden ajaa täysin sähköisesti jopa 140 km/h:n* vauhdilla. Sisätilassa on ylellinen täysnahkaverhoilu, jääkaappi ja hierovat istuimet.

BMW X1 - KOHTA MYÖS PLUG-IN HYBRIDINÄ.

BMW X1 - KOHTA MYÖS PLUG-IN HYBRIDINÄ.

BMW X1 - KOHTA MYÖS PLUG-IN HYBRIDINÄ.

Tutustu sporttiseen ja tehokkaaseen BMW X1 xDrive25e -malliin, jonka toimintamatka sähköllä ajettaessa on jopa 57 km.

BMW X1:n saa ensi vuoden alusta myös lataushybridillä! BMW X1 xDrive25e yhdistää korkeimmat vaatimukset täyttävän ajodynamiikan ja BMW:lle ominaisen suorituskyvyn ja ajonautinnon. Polttonesteen yhdistetty kulutus on noin 2,0 l/100 km ja CO2-päästö 43 g/km (NEDC). Toimitukset suunnitteilla vuoden 2020 maaliskuusta lähtien.

BMW X3 xDRIVE30e - KAUAN ODOTETTU HYBRIDI.

BMW X3 xDrive30e

BMW X3 xDRIVE30e - KAUAN ODOTETTU HYBRIDI.

Sinulle, joka haluat ajaa seikkailuihin.

BMW X3 xDrive30e yhdistää kaksi huippuominaisuutta: sähkömoottorin tehokkuuden sekä polttomoottorin toimintamatkan ja mukavuuden. Älykkäiden teknologioiden ja dynaamisen kiihtyvyyden ansiosta tämä SUV-mallinen lataushybridi tarjoaa sinulle ketterän ajokokemuksen.

BMW X5 xDRIVE45e - KOLME KERTAA LISÄÄ TOIMINTAMATKAA

BMW X5 xDRIVE45e

BMW X5 xDRIVE45e - KOLME KERTAA LISÄÄ TOIMINTAMATKAA

Kun haluat tilaa kaikelle ja kaikille – ja vähän ylikin.

Uudessa BMW X5 xDrive45e -autossa moottoreiden yhteisteho on peräti 394 hevosvoimaa ja toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 75 kilometriä – kolme kertaa enemmän kuin edeltäjällään. Sen ilme on tunnusomaisen urheilullinen, tehokkuus  ainutlaatuinen ja suorituskyky maastossa huippuluokkaa. Voit siis mennä minne haluat ja milloin haluat.

BMW i8 – AIKANSA IKONI.

BMW i8

BMW i8 – AIKANSA IKONI.

Ympäristön huomioimisesta ja vauhdista tinkimättä.

BMW i8 ilmentää visiotamme modernista urheiluautosta, jossa johtotähtenä on kestävä kehitys. Hiilikuitukorissa on hyödynnetty älykästä kevytrakennetekniikkaa, ja sisätila on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Lisäksi auton toimintamatka on 53 kilometriä. BMW i8:llä et osoita vain hyvää makua – vaan myös oikeaa asennetta.

Placeholder.

KAIKKI LATAAMISESTA.

KAIKKI LATAAMISESTA.

Placeholder.

YMPÄRISTÖ ON OSA DNA:TAMME.

Näin pyrimme kohti kestävämpää autoteollisuutta.

YMPÄRISTÖ ON OSA DNA:TAMME.

Näin pyrimme kohti kestävämpää autoteollisuutta.

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Read more
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.