BMW Plug-In hybrid

LADATTAVAT BMW PLUG-IN HYBRID -MALLIT.

Electrified by BMW i.

LADATTAVAT BMW PLUG-IN HYBRID -MALLIT.

Electrified by BMW i.

LADATTAVAT BMW PLUG-IN HYBRID -MALLIT.Electrified by BMW i.

Kokemus on jo kauan ollut tärkeä tekijä innovatiivisia autokonsepteja toteutettaessa. Ja BMW Plug-in Hybrid -mallien kohdalla kokemus on erityisen arvokas vaikuttaja. Näissä malleissa moottorijärjestelmänä on suorituskykyinen sähkömoottori ja tehokas polttomoottori. Siten ne yhdistävät BMW-autoille ominaisen laadukkuuden ja sähköisen ajamisen mukanaan tuomat edut, ja ne hyödyntävät BMW i -insinöörien asiantuntemusta niin suoraan, että ne ansaitsevat oman nimityksen: BMW iPerformance -auto.

Read more

AJAMISEN ILOA ILMAN PÄÄSTÖJÄ.

BMW iPerformance -autoissa käytetään BMW i:n kehittämää sähköistä moottoritekniikkaa BMW eDrive. Lyhyet ja keskipitkät matkat voidaan ajaa puhtaasti sähköllä sähkömoottorin, litiumioniakun ja älykkään energianhallinnan innovatiivisen yhdistelmän ansiosta. TwinPower Turbo -bensiinimoottori otetaan käyttöön tarpeen vaatiessa. Toistaiseksi BMW eDrive on saatavilla BMW 2-sarjan Active Toureriin, BMW 5-sarjaan sekä BMW 7-sarjaan.

BMW eDrive.

Nerokkain ja dynaamisin tapa ajaa sähköä käyttäen.

TÄYDELLINEN LYHYILLE-, KESKIPITKILLE JA PITKILLE MATKOILLE.

BMW iPerformance -malleissa tehokas polttomoottori ja suorituskykyinen sähkömoottori tekevät täydellistä yhteistyötä. Perinteinen voimanlähde tarjoaa reilun toimintamatkan, kun taas sähkömoottori kerää pisteet etenkin kaupunkiliikenteessä päästöttömän ja lähes äänettömän ajodynamiikkansa ansiosta. BMW 530e kulkee esimerkiksi jopa 45 km (WLTP-testykli) pelkällä sähköllä. Litiumioniakku voidaan ladata BMW i Wallbox -seinälatausasemalla, julkisilla latauspisteillä ja millä tahansa tavallisella kotitalouspistorasialla.

 • AUTO eDRIVE

  AUTO eDRIVE -tilassa älykäs energianhallinta päättää, miten sähkö- ja polttomoottorin käyttö voidaan yhdistää tehokkaimmin – ajonopeudesta ja akun varaustilasta riippuen.

 • MAX eDRIVE

  MAX eDRIVE -tilassa voidaan mallista riippuen ajaa jopa 140 km/h:n nopeudella puhtaasti sähköllä. Tätä suuremmilla nopeuksilla tai jos kiihdytyspotentiaalia halutaan hyödyntää loppuun saakka, polttomoottori käynnistyy automaattisesti.

 • SAVE BATTERY

  SAVE BATTERY- tai Battery Control -tilassa (BMW 7-sarjassa) polttomoottori lataa akkua tehokkaasti tai ylläpitää akun varaustilaa. Näin akkukapasiteettia voidaan aktiivisesti säästää myöhempää, puhtaasti sähköistä ajoa varten.

BMW iPERFORMANCE -MALLIEN TUNNUSMERKIT.

Jäähdyttimen säleikön siniset rivat.

Jäähdyttimen säleikön ripojen väri on BMW i -malleille ominainen sininen, ja ne korostavat BMW iPerformance -mallien keulaa.
Read more

Siniset pyörännavan suojukset.

BMW iPerformance -malleille varatut siniset pyörännavan suojukset muistuttavat BMW i8 -mallista.

BMW i8 jossa Plug-in-Hybrid-moottori BMW iPerformance (3):
Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 1,9
CO2-päästö yhdistetty g/km: 42
Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 14,0

Read more

BMW i -logo.

Sivulla etupyöränkotelon takana on BMW i -logo, joka viittaa suoraan tietotaidon siirtoon BMW i -malleista.
Read more

eDrive-tekstilogo.

C-pilarissa Hofmeister-taitteen takana oleva eDrive-tekstilogo viittaa sähköiseen moottoritekniikkaan.
Read more

LATAAMINEN.

BMW iPerformance on enemmän kuin pelkkä Plug-in Hybrid -mallien nimitys, se on osa kestävän kehityksen mukaista liikkuvuusstrategiaa. BMW iPerformance -mallien litiumioniakut voidaan ladata kätevästi millä tahansa tavallisella kotitalouspistorasialla, julkisilla latauspisteillä tai kotiin asennettavalla BMW i Wallbox -seinälatausasemalla. Lisäksi jokaiseen BMW iPerformance -malliin on saatavilla BMW Connected -sovellus sekä tehokkaiden reittien korostus navigointijärjestelmässä ECO PRO -reittien avulla.

BMW Plug-in Hybrid -mallit

PLUG-IN HYBRID -MALLIT

Tutustu tarkemmin BMW Plug-in Hybrid -malleihin.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.