BMW i -sähköautot

BMW i -SÄHKÖAUTOT.

Born Electric.

BMW i -sähköautot

BMW i -SÄHKÖAUTOT.

Born Electric.

BMW i -SÄHKÖAUTOT.Born Electric.

BMW i on kokonaisvaltainen konsepti kestävämmän kehityksen mukaisen ja tulevaisuutta henkivän liikkumisen toteuttamiseksi. Se tarkoittaa visionäärisiä sähköautoja ja liikkuvuuspalveluita, inspiroivaa muotoilua ja premium-tason uutta ilmentymää, jota kestävä kehitys määrittelee vahvasti ja joka ihastuttaa innovatiivisilla autoilla: BMW i3 on erityisesti kaupunkiliikenteeseen tarkoitettu täyssähköauto, jolla liikkuminen ei synnytä paikallisia päästöjä lainkaan. BMW i8 Roadster ja BMW i8 Coupé ovat tulevaisuuden urheiluautoja.

Read more
BMW i

ENEMMÄN KUIN AUTO.

BMW i.

Maailmamme muuttuu nopeasti: suurkaupungeista tulee megapoleja, ja alati kasvava joukko ihmisiä liikkuu yhä useammin paikasta toiseen. Samalla lisääntyy autenttisten arvojen ja kestävän, tiedostavan elämäntavan kaipuu. BMW i -malli on meidän johdonmukainen ja kattava vastauksemme näihin muuttuneisiin vaatimuksiin.
Read more

LIIKKUVUUS, UUDESTI AJATELTUNA.

BMW i -mallin myötä olemme kyseenalaistaneet kaiken, mitä tähän saakka olemme tienneet liikkuvuudesta. Ja ajatelleet "konseptiauton" kokonaan uudella tavalla. Sillä on uudet tuotantolaitokset ja valmistusprosessit. Suorituskykyinen ja päästötön sähkömoottori. Visionäärinen, kestävän kehityksen mukainen muotoilu. Tulokseksi saadaan BMW i3 ja BMW i8 – ajanmukainen liikkuvuuskonsepti, joka mukautuu yksilöllisiin tarpeisiin.
Read more

LIIKKUVAN TULEVAISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄ.

Sähköinen ja sähköistävä – BMW i3 on kypsäksi kehittynyt hightechauto, joka kohoaa itsensä yläpuolelle näyttäessään tien tulevaisuuteen. Se määrittää liikkuvuuden uudella tavalla: se on visionäärinen, innovatiivinen ja joka suhteessa kestävän kehityksen mukainen. BMW i3 on enemmän kuin auto. Se on elämänasenne.
Read more

VISIOININ ROHKEUTTA.

Plug-in-Hybrideinä BMW i8 Roadster ja BMW i8 Coupé yhdistävät urheiluauton suorituskyvyn ja pienen auton kulutuksen. Niiden muotoilu, aerodynamiikka ja tyylikkäät yksityiskohdat todistavat, että kestävä kehitys ei merkitse kieltäymystä vaan asennetta.
Read more

LIFE DRIVE -ARKKITEHTUURI.

BMW LifeDrive on ensimmäinen erityisesti sähköiseen liikkuvuuteen suunniteltu autoarkkitehtuuri. Alumiinisessa Drive-moduulissa kaikki alusta- ja voimansiirtokomponentit sekä akku on sijoiteltu ehdottoman turvallisesti. Näin ollen Life-moduuli on kokonaan käytettävissä elämisen tarpeisiin. Matkustamo on nyt ensimmäistä kertaa valmistettu sarjatuotantona huippulujasta hiilikuituvahvisteisesta muovista. Hiilikuidut ovat kymmenen kertaa ohuempia kuin ihmisen hiukset. Se ovat terästä lujempia, mutta painavat vain puolet siitä. Tämä merkitsee parempaa turvallisuutta, vähäisempää painoa ja ketterämpää liikkuvuutta tiellä.
Read more

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ.

FIKSUA KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ.

BMW i:lle kestävä kehitys ei ole pelkkä sanapari. Se on ylin johtoajatuksemme. Siksi olemme suunnitelleet BMW i3 -mallin koko elinkaaren siten, että resursseja kuluu mahdollisimman vähän ja että kestävän kehityksen periaatteita noudatetaan kaikessa.
Read more

KEHITYSTYÖ.

Koko BMW i -autokonsepti on kehitetty erityisesti sähköistä liikkuvuutta ajatellen sen sijaan, että vain olisi asennettu sähköinen voimansiirtolinja valmiiseen malliin. Auton aerodynaamisen muotoilun ohella kehitystyö koskee myös käytettäviä materiaaleja: aina kun vain mahdollista, käytetään kestävän kehityksen mukaisia tai kierrätettyjä materiaaleja.
Read more

TUOTANTO.

Uutta energiaa uusille ideoille: Leipzigissa sijaitseva BMW i -tuotantolaitos saa kaiken sähkönsä uusiutuvista energialähteistä, muun muassa tehdas-alueelle varta vasten pystytetyistä neljästä tuulivoimalasta. Hiilikuidut tuotetaan kokonaan vesivoimalla.
Read more

KÄYTTÖ.

Nollapäästöt – lähes äänettömästi ja ilman hajuja. BMW i -mallilla ajaminen ei ole ainoastaan hauskaa, se myös vähentää ilman kuormitusta esimerkiksi kaupungeissa. Innovaatiot kuten ECO PRO -tila vähentävät lisäksi sähkönkulutusta ja kasvattavat sähköistä toimintamatkaa.
Read more

KIERRÄTYS.

Uusien arvojen aika: 95 % BMW i3 -mallissa käytetyistä materiaaleista voidaan käyttää uudelleen. Ylimääräiset hiilikuidut esimerkiksi voidaan palauttaa takaisin tuotantoketjuun tai käyttää toisilla alueilla uudelleen. Akkumoduuleja voidaan jälleenkäyttää lisäksi aurinko- ja tuulisähköntuotannon välivarastoina.
Read more

VISIONÄÄRISTÄ LIIKKUVUUTTA.

VERKOTU OLLAKSESI VAPAA.

BMW ConnectedDriven ansiosta BMW i -autot ovat luokkansa parhaiten verkottuneita. Kiinteästi asennetun SIM-kortin välityksellä olet aina yhteydessä kaikkeen, mikä on Sinulle tärkeää. Ja kaikkiin niihin, jotka ovat Sinulle rakkaita.
Read more

DRIVE NOW.

Ilman asemia toimiva premium-luokan yhteiskäyttöautopalvelu, jota ylläpitävät BMW i, MINI ja Sixt. Nouda mistä vain, jätä mihin vain: spontaania liikkuvuutta joka tilanteeseen. DriveNow löytyy myös Helsingistä.
Read more

CHARGE NOW.*

BMW i:n liikkuvuuspalvelu tarjoaa Sinulle kattavat mahdollisuudet ladata auton akkua matkan varrella maailman laajinta julkisten latausasemien verkostoa käyttäen.

* ChargeNow-palvelu ei ole saatavilla Suomessa.
Read more

PARK NOW.*

Premiumluokan palvelu sisältää pysäköinnin niin kadulle kuin autotalleihinkin. Löydä, varaa ja maksa haluamasi pysäköintipaikka helposti yhdellä ainoalla sovelluksella.

* ParkNow-palvelu ei ole saatavilla Suomessa.
Read more

PÄIVITTÄISTÄ SÄHKÖISYYTTÄ.

SÄHKÖISTÄ LIIKKUVUUTTA JOKA PÄIVÄÄN.

Ensimmäisenä kokonaan sähköisen liikkuvuuden ehdoilla suunniteltuna autona BMW i3 tekee kestävän kehityksen mukaisesta liikkumisesta helppoa joka päivä. BMW i8 -mallin konsepti ilmentää modernin ja kestävän urheiluauton vision. BMW i -autoilla osoitat tyyliä – ja asennetta.
Read more

AJONAUTINTO, UUDESTI AJATELTUNA.

BMW i3 ja BMW i8 ovat uuden aikakauden edelläkävijöitä. Siinä, missä hetki sitten vielä kuulin moottorin äänen, voima kehittyy nyt lähes äänettömästi. Yhtäkkiä koemme dynamiikan metropoleissa täydin rentoutuneina. Sillä BMW i on kehittänyt sähköistä liikkuvuutta johdonmukaisesti uudlleen ja kestävän kehityksen mukaisesti.
Read more

LATAA MUKAVASTI KOTONA.

Auto on keskimäärin 22 tuntia vuorokaudessa pysäköitynä. Tämän ajan voit käyttää optimaalisesti ja ladata BMW i3- tai BMW i8 -mallisi mukavasti. Esimerkiksi vakiolatausjohdolla taikka BMW i Wallbox - tai BMW i Wallbox Pro -seinälatausasemaa käyttäen.
Read more

LATAA MISSÄ VAIN MATKAN VARRELLA.

Myös matkan varrella on runsaasti mahdollisuuksia ladata BMW i3 tai BMW i8. Auto näyttää Sinulle, missä lähistölläsi on latausasemia. Jotta autosi tankkaa itse itsensä sillä aikaa, kun Sinä käyt ostoksilla, olet töissä tai rentoudut.
Read more
BMW i -sähköautot

BMW i -SÄHKÖAUTOT

Tutustu BMW i -sähköautoihin.
BMW iX3

BMW CONCEPT iX3

Tulevaisuus on sähköinen. BMW iX3 -malli on tulossa pian.