ALKUPERÄISET BMW-VARAOSAT.

Jotta BMW-autosi pysyy BMW-autona.

Täsmällisyyttä ja toimivuutta pienintäkin yksityiskohtaa myöten: alkuperäisten BMW-varaosien on täytettävä samat laatuvaatimukset, jotka koskevat BMW-autoja – aina rakenteiden suunnittelusta laadunvarmistukseen saakka.
Jokaisen alkuperäisen BMW-varaosan tarkka yhteensopivuus ja laatu takaavat, että kaikki komponentit pelaavat täydellisesti yhteen BMW-autossasi – näin varmistetaan optimaaliset suoritukset sekä maksimaalinen turvallisuus ja elinikä.

ALKUPERÄISET BMW-VARAOSAT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

Alkuperäinen BMW-pakoputkisto.

Voimakas moottori on osa ajamisen iloa - mutta moottorin melu tai saasteet eivät. Alkuperäiset, painoltaan kevyemmät BMW-pakoputkistot parantavat moottorin tehoa ja alentavat kulutusta. Lisäksi ne vähentävät pakokaasupäästöjä noin 90 %. Tyypillinen, hienostuneen dynaaminen BMW-soundi - kussakin BMW-mallissa omanlaisensa - on säilytetty.

Alkuperäinen BMW-kytkin.

Panosta vuosia kestävään ajamisen iloon: Alkuperäinen BMW-kytkin on suunniteltu kestämään n. 120 000 km, ja silloinkin sen kuluneisuus on korkeintaan 1,5 millimetriä per puoli. Ja koska se toimii hydraulisesti, ei se myöskään kaipaa huoltoa. Korkealuokkaisen valmistustarkkuuden ansiosta tämä alkuperäinen BMW-osa kestää jopa 150 °C:n lämpötiloja ongelmitta. Näin ollen pitkille, urheilullisen dynaamisille ajoelämyksille ei ole mitään esteitä.

Alkuperäiset BMW-jarrut.

Kriittisissä tilanteissa jokainen sentti on tärkeä. Siksi alkuperäiset BMW-jarrut on sovitettu mallikohtaisten tekijöiden kuten aerodynamiikan, ABS:n, korin, alustan ja moottorin yhteistoimintaan. Erityiset materiaaliseokset takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden jarrutettaessa sekä osan pitkän eliniän. Näiden alkuperäisten BMW-osien on osoitettava laadukkuutensa yhä uudelleen laajamittaisissa testeissä ja simulointikokeissa. Jotta Sinä voisit luottaa niihin tosi paikan tullen.

Alkuperäiset BMW-iskunvaimentimet.

BMW luottaa iskunvaimentimissaan edistyksellisiin kaksiputki-kaasuiskunvaimentimiin. Erityisesti auton moottorin mukaan sovitettujen iskunvaimentimien vahvuus on mukavammissa vierintäominaisuuksissa, herkemmässä reagoinnissa ja alemmassa melutasossa. Ja toimintavakaus on turvattu äärimmäisissäkin olosuhteissa: jopa -40 °C:n ja +100 °C:n välillä nämä alkuperäiset BMW-osat pitävät huolen mukavuuden ja riittävien turvareservien säilymisestä.

Alkuperäinen BMW-tuulilasi.

Minkään tekijän ei pidä häiritä ajamiseen keskittymistä. Alkuperäinen BMW-tuulilasi takaa parhaimman näkyvyyden ja toimivuuden. Sen täydellisen muotoilun ansiosta tuulilasi on täysin vesi- ja ilmatiivis. Kaareutuva muotoilu auttaa tuulilasinpyyhkiöitä kattamaan suurimman mahdollisen alueen jokaisella pyyhkäisyllä. Alkuperäisellä BMW-tuulilasilla varmistat, että esimerkiksi sadetunnistin ja BMW Head-Up -näyttö toimivat autossasi jatkossakin yhtä mallikkaasti kuin uudessa BMW-autossa.

ALKUPERÄISET BMW-VAIHTO-OSAT.

Kuin uusi. Ainoastaan halvempi.

Vaihto-osien idea perustuu uudelleenkäyttöön: jopa 60 % osista voidaan käyttää uudelleen sen jälkeen, kun ne ovat tulleet elinikänsä päähän. Alkuperäisiä BMW-osia koskevat laatuvaatimukset koskevat myös jokaista vaihto-osaa, ja myös takuu on voimassa 24 kuukautta. Osista, joita ei voida ottaa uudelleen käyttöön, 95 % voidaan kierrättää. Laskelma kannattaa sekä ympäristön että lomapakkosi kannalta – BMW-vaihto-osa maksaa jopa 50 % vähemmän kuin alkuperäinen BMW-osa.

ALKUPERÄISET BMW-VAIHTO-OSAT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

Alkuperäinen BMW-laturi.

Pieni, kevyt ja voimakas: alkuperäinen BMW-generaattori on todellinen tehopakkaus. Se kestää tärinää jopa 80-kertaisesti painovoiman kiihtyvyyttä vastaavissa kiihdytyksissä sekä jopa 350 voltin jännitettä, ja on edistyksellisen rakenteensa ansiosta erityisen pitkäikäinen. Jokainen alkuperäinen BMW-generaattori on sovitettu täydellisesti vastaamaan BMW:n ominaislaatua ja vankan rakenteensa ansiosta se sopii ihanteellisesti vaihto-osaksi – laatu- ja teho-ominaisuudet ovat samat kuin alkuperäisellä BMW-varaosalla.

Alkuperäinen BMW-käynnistinmoottori.

Se kestää jopa 50 000 käynnistystä ilman huollon tarvetta. Se on sovitettu kulloiseenkin moottoriin siten, että polttonesteen kulutus alenee. Se toimii äärimmäisissäkin olosuhteissa. Alkuperäistä BMW-käynnistinmoottoria voi kuvailla yhdellä sanalla: luotettava. Tämä osa kestää lämpötiloja -40:stä +100 celsiusasteeseen, rakenteensa ansiosta se on erityisen hyvin suojattu korroosiolta ja likaantumiselta, ja se on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista.

Alkuperäinen BMW-vesipumppu.

Aktiivinen panostus auton muiden komponenttien arvon säilyttämiseen: Alkuperäiset BMW-vesipumput toimivat äärimmäisissäkin lämpötiloissa ehdottoman luotettavasti. Ne sovitetaan kulloiseenkin moottorityyppiin erikseen, työstetään tarkasti, testataan intensiivisesti ja tunnetaan ennen kaikkea pitkästä käyttöiästään. Edes kierrosluvulla 7000/min ja 100 tunnin jatkuvan testauksen jälkeen vesihävikki ei saa ylittää 12 grammaa. Jotta Sinä pääset näkemään ylikuumentuneen moottorin vai ajaessasi sellaisesta ohi.

Alkuperäinen BMW-automaattivaihteisto.

Urheilullista ajokäyttäytymistä korkeimmalla tasolla: Alkuperäiset BMW-automaattivaihteistot ovat aina tekniikan kehityksen kärkipäässä, ja vaihteiden optimaalisen porrastuksen ansiosta ne tarjoavat vakuuttavan kiihdytyksen. Liikkeelle lähdettäessä vääntömomentti on suurempi kuin käsivaihteistoilla. Kaikki komponentit on sovitettu toisiinsa täydellisesti, sillä siinähän BMW:lle ominaisen ajodynamiikan salaisuus piileekin. Ja jokainen mallisarja käy läpi miljoonan kilometrin testiajon ennen markkinoille päätymistään. Kuinka kauas itse haluat ajaa?