BMW:N TEKNINEN TARKASTUS JA HUOLTO.

Ammattimainen, luotettava ja edullinen.

Tarvitsipa BMW-autosi erityistä tarkastusta, huoltoa tai lakisääteistä teknistä perustarkastusta – kokeneet BMW-huoltoasiantuntijamme tuntevat autosi parhaiten ja tarjoavat aina pätevää palvelua.
Kattavan ammattitaidon ja innovatiivisten diagnoosi- ja ohjelmointitekniikoiden ansiosta BMW Service -toimipiste takaa, että autosi pysyy aina huippukunnossa. Jokaisen tarkastuksen ja huollon yhteydessä varmistamme, että ajonautinto BMW:lläsi säilyy korkeimmalla tasolla.

AUTON TEKNINEN PERUSTARKASTUS: AMMATTIMAISTA, NOPEAA JA REHELLISTÄ.

Vain auton ammattimainen tekninen perustarkastus tuo Sinulle varmuuden siitä, että autosi on huippukunnossa. Huollon asiantuntijamme ottavat BMW:si tarkkaan syyniin ja korjaavat mahdolliset puutteet.
Vakuutu tietotaidostamme. BMW huollon asiantuntijamme opastavat Sinua mielellään ja suosittelevat juuri sellaista tarkastusta, jota BMW-autosi tarvitsee. Tarjoamme seuraavia kattavia auton teknisiä tarkastuksia ajankohtaisiin tarpeisiisi sovitettuina.

 • BMW:n kevättarkastus

  Jää, lumi ja tiesuola ovat koetelleet BMW-autoasi talven aikana – akulta ja alustalta, korilta ja ikkunalaseilta on vaadittu paljon. BMW:n kevättarkastus antaa Sinulle tilaisuuden tutkituttaa BMW:si kaikki erityiselle rasitukselle altistuneet alueet perinpohjaisesti. Tässä tarkastuksessa tutkitaan esimerkiksi moottori ja vaihteisto yhtä huolellisesti kuin jarrujärjestelmä ja valotkin. Näin BMW:n kevättarkastus antaa Sinulle mukavan tunteen siitä, että voit startata kesään huippukunnossa olevalla BMW-autolla. Ja vältät vähällä vaivalla sen, että pienet asiat kasvavat suuremmiksi korjaustapauksiksi.
  Tarjouksemme:
  • Nestemäärien tarkastus
  • Jarrujen, käyttöhihnan ja iskunvaimentimien silmämääräinen tarkastus
  • Pyöräntuennan, iskunvaimentimien ja ohjausjärjestelmän rakenneosien tarkastus
  • Tuulilasin tarkastus kiveniskemien varalta
  • Pyyhin- ja pesulaitteiston tarkastus
  • Vanteet ja renkaat (kunto, kulutuspinnan syvyys ja rengaspaine)
  • Korin tarkastus vaurioiden varalta
  Jos on tehtävä säätöjä tai lisättävä nestettä, ilmoitamme asiasta Sinulle ja laskutamme näistä erikseen.

  Kysy lisää BMW-huoltopisteeltäsi.

 • BMW:n lomatarkastus

  Vihdoinkin lomalle! Olemme mielellämme avuksi tekemällä BMW:n lomatarkastukset, jotta matka sujuu myös kaukana kotoa aina parhaalla mahdollisella tavalla: Onko turvaliivi, varalamppusarja ja palonsammutin mukana? Ovatko navigointijärjestelmän karttatiedot ajan tasalla? Vastaavatko rengaspaineet suurempaa kuormitusta? Näiden lisäksi BMW:n lomatarkastukseen sisältyy tietenkin myös monia teknisiä tarkastuksia. Odotamme jo jännityksellä matkakuulumisiasi. Sillä BMW:n lomatarkastukseen kuuluu myös auton ulkopuolen pesu loman jälkeen.
  Tarjouksemme:
  • Nestemäärien tarkastus
  • Jarrujen, käyttöhihnan ja iskunvaimentimien silmämääräinen tarkastus
  • Ilmastoinnin lauhduttimen ja jäähdytysjärjestelmien silmämääräinen tarkastus epäpuhtauksien varalta
  • Pyöräntuennan, iskunvaimentimien ja ohjausjärjestelmän rakenneosien tarkastus
  • Valojen tarkastus
  • Vanteet ja renkaat (kunto, kulutuspinnan syvyys ja rengaspaineet)
  • Ulkopuolen pesu
  Jos on tehtävä säätöjä tai lisättävä nestettä, ilmoitamme asiasta Sinulle ja laskutamme näistä erikseen.

 • BMW:n ilmastoinnin tarkastus

  Suosittelemme BMW:n ilmastoinnin tarkastusta aivan kesän kynnyksellä. BMW:n huollon asiantuntijat tarkastavat perinpohjaisesti, toimiiko ilmastointilaitteesi moitteettomasti. He puhdistavat ja desinfioivat jäähdytysjärjestelmän ammattimaisesti ja varmistavat näin miellyttävän ja terveellisen sisäilman. Jos tarpeen, myös jäähdytysneste vaihdetaan. BMW:n ilmastoinnin tarkastus varmistaa, että Sinulla säilyy pää kylmänä aina helteelläkin ja voit ajaa rentoutuneesti.
  Tarjouksemme:
  • Ilmastoinnin lauhduttimen, käyttöhihnan ja mikrosuodattimen tarkastus (vaihto on optiona)
  • Ilmastointitehon tarkastus
  • Ilmastointilaitteen tarkastus hajunmuodostuksen varalta
  Lisäksi suosittelemme seuraavia:
  • Ilmastointilaitteen puhdistus kerran vuodessa
  • Jäähdytysnestemäärän tarkastus
  • Ilmastoinnin höyrystimen puhdistus
  • Mikrosuodattimen kotelon puhdistus
  Jos on tehtävä säätöjä tai lisättävä nestettä, ilmoitamme asiasta Sinulle ja laskutamme näistä erikseen.

  Kysy lisää BMW-huoltopisteeltäsi.

 • BMW:n talvitarkastus

  Talven tullen huollon työntekijämme tekevät ajostasi vieläkin turvallisempaa ja mukavampaa. BMW:n talvitarkastuksen myötä olet optimaalisesti varautunut kylmään vuodenaikaan.
  Tarjouksemme:
  • Nestemäärien tarkastus, ml. jäätymisenesto
  • Jarrujen, käyttöhihnan ja iskunvaimentimien silmämääräinen tarkastus
  • Pyöräntuennan, iskunvaimentimien ja ohjausjärjestelmän rakenneosien tarkastus
  • Pyyhin- ja pesulaitteiston tarkastus
  • Valojen tarkastus
  • Vanteet ja renkaat (kunto, kulutuspinnan syvyys ja rengaspaineet)
  Jos on tehtävä säätöjä tai lisättävä nestettä, ilmoitamme asiasta Sinulle ja laskutamme näistä erikseen.

KATSASTUSHUOLTO.

Autamme sinua varmistamaan, että BMW-autosi on kunnossa vuosikatsastusta varten. Vältyt yllättäviltä kustannuksilta ja lisävaivalta.Jos löydämme korjaustoimenpiteitä vaativia kohtia, tarjoamme apuamme ennen BMW-autosi viemistä katsastukseen. Alkuperäisten BMW-varaosien käyttö ja koulutettujen huoltomekaanikkojemme ammattitaito takaavat (BMW-autosi säilymisen turvallisesti ja 100-prosenttisesti BMW:nä.
Kysy lisää BMW-huoltopisteeltäsi.

KAIKIN PUOLIN LUOTETTAVA: BMW:N RENGAS- JA VANNEPALVELU.

BMW:n rengaspalvelussa varmistetaan, että renkaat, vanteet ja alustan komponentit on sovitettu täydellisesti yhteen. BMW:n huollon asiantuntijat suosittelevat Sinulle autoosi optimaalisesti sopivia renkaita, joissa on BMW-rengasmerkintä. Vain ne vastaavat BMW:n tiukkoja laatuvaatimuksia. Tietenkin vaihdamme, tarkastamme, hoidamme ja varastoimme pyöräsi asianmukaisesti, oli kyse vararenkaasta tai rengassarjoista.

 • Alkuperäiset BMW-rengassarjat

  BMW-rengassarjat tarjoavat Sinulle ihanteellisen yhdistelmän: BMW:n rengasmerkinnällä varustetut renkaat on kehitetty ja testattu erityisesti BMW-autoja varten. Alkuperäiset BMW-kevytmetallivanteet vakuuttavat kevyemmällä painolla, äärimmäisen pitkällä käyttöiällään ja upealla muotoilullaan. Näin tyylikäs optiikka yhdistyy maksimaaliseen turvallisuuteen. Se on paras perusta ajamisen ilosta nauttimiseen.

 • Alkuperäinen BMW-renkaanvaihto

  Vaihdettiinpa vain renkaat tai koko pyörät, BMW:n huollon asiantuntijat pitävät huolen siitä, että olet hyvissä käsissä. Renkaanvaihtoon kuuluu meillä myös kattava tarkastus ja huolto. Takaamme erinomaisen huolellisuuden ja osaamisen ensiluokkaisella hinta-laatu-suhteella.

 • Renkaiden varastointi

  Renkaiden ja vanteiden asianmukainen varastointi kattaa BMW:llä myös varastoitavien renkaiden pesun ja tasapainotuksen. Näin säästät turhaa vaivaa ja arvokasta tilaa. Lisäksi takaamme erityisillä hoitotuotteilla täydellisen hoidon, niin että vanteesi kiiltävät varastoinnin jälkeen kuin ensimmäisenä päivänä. Vakuutu ensiluokkaisesta palveluntarjonnastamme itse.

ESIMERKILLISTÄ PALVELUA: BMW HUOLTO.

Huollattamalla BMW-autoasi säännöllisesti varmistat optimaalisen turvallisuudentunteen ja ajoelämyksen ja parannat merkittävästi ajamisen iloa. Innovatiivisella CBS-huoltojärjestelmällä (Condition Based Service), jossa huoltovälit määräytyvät käyttötarpeen mukaan, BMW-autosi tietää itse, tarvitseeko se esimerkiksi öljynvaihtoa tai tarkastusta, ja jos niin milloin. BMW TeleServices -palvelujen yhteydessä tärkeät tiedot välitetään suoraan BMW Service -toimipisteeseesi. Näin mahdollistetaan edessä olevien töiden täsmällinen arviointi ja tarpeenmukainen huolto paikan päällä.

 • Käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä (CBS)

  Pätevät BMW:n huollon asiantuntijat tarkastavat BMW:si tarkoin ja tekevät tarvittavat huoltotyöt tehtaan ohjeiden mukaisesti:
  - Moottoriöljyhuolto
  - Etu- ja takajarrujen huolto
  - Jarrunestehuolto
  - Auton tekninen perustarkastus
  - Katsastustarkastuksen

 • BMW:n moottoriöljyhuolto

  BMW:n moottoriöljyhuolto tarjoaa enemmän kuin pelkän öljynvaihdon. Siihen sisältyy myös esimerkiksi jarrujen ja renkaiden ennakkotarkastus. Saat kattavan moottoriöljyhuollon, joka on suunniteltu nimenomaan Sinun BMW:täsi ajatellen, ja se varmistaa moottorin pitkän käyttöiän:
  - Moottoriöljyn vaihto ja käytetyn öljyn hävittäminen
  - Öljynsuodattimen vaihto
  - Sytytystulppien vaihto joka toisella moottoriöljyn huoltokerralla (vain bensiini)
  - Ilmansuodatinsisäosan ja polttonestesuodattimen vaihto (vain diesel) joka kolmannella moottoriöljyn huoltokerralla
  - Mikrosuodattimen vaihto
  - Auton huoltovälilaskimen nollaus tehtaan ohjeiden mukaisesti

 • BMW BluePerformance ja AdBlue®

  BMW BluePerformance -tekniikan ansiosta dieselmoottorin päästökäyttäytymistä on optimoitu entisestään ja pakokaasun sisältämien typen oksidien määrää on saatu vähennettyä entisestään. Eräissä dieselmalleissa* typen oksidien vähentämiseen käytetään toisenlaistakin menetelmää: SCR-katalysaattoria (SCR = Selective Catalytic Reduction), joka sisältää AdBlue®-ruiskutuksen. Ruiskutettaessa AdBlue®-nestettä laukaistaan kemiallinen reaktio, joka vähentää typen oksidien päästöä vielä lisää. Näin dieselmallit täyttävät jo nyt EU6-pakokaasunormin vaatimukset, jotka tulivat voimaan vuonna 2014.
  Suosittelemme teettämään SCR-säiliön täyttämisen BMW-jälleenmyyjän luona. Poikkeustapauksissa asiakas voi itsekin täyttää sen.