VARMA JA TURVALLINEN.

Takuut.

Oli kyseessä uusi tai vaihtoauto: Ostaessasi BMW-auton hyödyt huippuluokan laadukkuudesta ja luotettavuudesta, ja kaiken varalta myös kattavista tarjouksista, joilla suojaudut yllättäviltä korjauskustannuksilta. Näin säilytät huolettoman ajamisen ilon – aivan varmasti.

UUDEN BMW-AUTON TAKUU.

Kun sinulla on uusi BMW, saat nauttia aivan erityisen luotettavasta autosta, joka täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Jos BMW-autossasi kuitenkin sattuisi olemaan jotain huomautettavaa, olet BMW-jälleenmyyjätakuun ansiosta turvassa yllättäviltä korjauskustannuksilta jopa viiden vuoden ajan ensirekisteröinnistä lukien – kaikkialla maailmassa ja ilman vastaväitteitä.

  • BMW Liikkuvuuspalvelu – kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä

Täydennykseksi BMW-jälleenmyyjäsi myöntää Sinulle BMW:si ensirekisteröinnistä alkaen seuraavat:

  • Auton 2 vuoden takuu
  • Maalipinnan takuu 3 vuodeksi
  • Korin ruostumattomuustakuu 12 vuodeksi.

Ja koska BMW uskoo kestävään ja tulevaisuuteen suuntautuvaan liikkuvuuteen, saat seuraavan:

  • BMW Plug-in Hybrid- mallien 6 vuoden tai 100 000 km ja BMW i -sähköautojen 8 vuoden tai 100 000 km korkeajänniteakun takuu.

Nauti BMW-jälleenmyyjätakuiden turvin huolettomasta ajamisen ilosta ja luota maailmanlaajuiseen BMW-jälleenmyyjäverkostoon, johon kuuluu yli 4 000 BMW-jälleenmyyjää, jotka tosi paikan tullen selvittävät tapauksesi nopeasti ja vaivattomasti.

 

Lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

BMW PREMIUM TURVA.

BMW Premium Turvalla saat autollesi turvaa vielä kahden vuoden takuuajan jälkeenkin.

Jos korjaustöitä on tehtävä sopimuksen sovittuna kestoaikana tai ennen sovitun kilometrirajan saavuttamista, on niiden kustannukset katettu.

BMW Premium Turvaan sisältyvät uuden BMW-auton takuun päättymisen jälkeen mahdollisesti ilmenevien häiriöiden korjaus uuden BMW-auton takuuehtojen sisällön mukaisesti.

 

BMW Premium Turva -paketin voit hankkia BMW-toimipisteeltäsi.

BMW PREMIUM SELECTION -VAIHTOAUTOTAKUU.

BMW PREMIUM SELECTION -VAIHTOAUTOTAKUU.

Auto, johon voit luottaa: ostaessasi BMW Premium Selection -vaihtoauton saat automaattisesti 24 kuukauden tai 40 000 km takuun kaikille mekaanisille ja elektronisille rakenneosille. Näin voit olla varma, ettei vaihdokistasi löydy mitään – muuta kuin ajamisen iloa.


Lisätietoa BMW Premium Selection -vaihtoautotakuusta saat BMW-jälleenmyyältäsi.