ILO EI ANNA ODOTTAA PITKÄÄN.

BMW Pikahuolto.

Luota huoltoon, joka sovittautuu päivän ohjelmaasi. Täsmällisten ja joustavien huoltoaikojen ansiosta suunnitelmasi pysyvät kuosissaan ja odotusajan voit käyttää optimaalisesti.

ESITTELY.

BMW Pikahuollossa huolto- ja korjaustyöt tehdään lyhyessä ajassa BMW:lle ominaista asiantuntemusta ja laatua noudattaen. Jotta BMW-autosi on jatkossakin BMW, käytämme ainoastaan alkuperäisiä BMW-varaosia. Sillä aikaa kun me puuhaamme autosi parissa, Sinä voit jatkaa töitäsi asiakasloungessa, surffata Internetissä ja rentoutua kahvikupposen ääressä. Tai käy koeajolla uusimmilla BMW-malleilla ja hae inspiraatioita. Ja ennalta sovitun ajan kuluessa BMW-autosi on BMW Pikahuollon ansiosta taas käytettävissäsi täydellisessä kunnossa.

TARJOUS YHDELLÄ VILKAISULLA.

Kaikin puolin hyvissä käsissä: BMW Pikahuollossa tehdään monia huolto- ja korjaustöitä. Tarvitsitpa millaista palvelua tahansa, töissä käytetään aina alkuperäisiä BMW-varaosia.
• Huoltotyöt kuten öljyhuolto
• Kulutusosien korjaus kuten jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto
• Renkaiden ja vanteiden vaihto
• Pienvaurioiden kuten lasien ja lommojen korjaus
Lisäetusi: nopeiden ja täsmällisesti suoritettujen huoltotöiden ansiosta Sinulle ei koidu muitakaan kustannuksia kuten sijaisautomaksuja. Neuvottele BMW Service -toimipisteesi kanssa haluamistasi palveluista.

YKSILÖLLINEN AJANKOHDAN SUUNNITTELU

Älä tuhlaa aikaa: suunnittelet BMW-autosi huoltoa, mutta et halua olla koko päivää ilman autoa? Soita meille ja sovi aika. Me tarkistamme, voidaanko haluamasi palvelut suorittaa pian BMW Pikahuollossa. Yhdessä Sinun kanssasi sopien määritämme huollon laajuuden ja teemme laskelman kustannuksista ja huollon kestosta. Näin BMW:si on ensiluokkaisen huollon jälkeen jälleen käytettävissäsi sovitun ajan kuluessa. Hyvää matkaa.