BMW:N PIENVAURIOIDEN KORJAUS JA HOITO.

Pieni hoito. Iso ilo.

Kiveniskemä tuulilasissa, pieni lommo puskurissa, naarmu sisätilassa: sellaista sattuu, kun käytät BMW-autoasi paljon. Mutta väistämättömät käytön jäljet saadaan häivytettyä yhtä nopeasti – uusilla BMW:n pienvaurioiden korjaustöillä.
BMW:n huollon ammattilaiset osaavat käyttää erityisiä tekniikoita lasin, muovien ja sisätilan pintojen korjaukseen – ja BMW-autosi näyttää pian taas kuin uudelta. Ja Sinä säästät rutkasti rahaa: BMW:n pienvaurioiden korjaustyöt on hinnoiteltu reilusti, niillä vältetään suuremmat vauriot ja siten monivaiheiset korjaustyöt, ja ne säilyttävät BMW:si arvon.

BMW:N SISÄTILAN KORJAUSTYÖT.

BMW:n sisätilan korjaustöillä saadaan korjattua istuinverhoilujen repeämät ja paloreiät yhtä helposti BMW-laatua noudattaen kuin myös pienet vauriot sisätilassa kuten muoviosien poraukset.
Jo vähäinenkin huolimattomuus voi jättää auton istuimen nahka- tai kangasverhoiluun pysyvät jäljet. Ja myös sisätilan muoviosiin voi äkkiä syntyä naarmu. BMW:n sisätilan korjaustöillä sellaiset vauriot saadaan korjattua nopeasti ja helposti BMW-laatua noudattaen.
BMW:n sisätilan korjaustöitä käytetään erityisesti seuraavissa tapauksissa:
- Naarmut ja hankausjäljet
- Värjäytymät ja lika
- Halkaisijaltaan enintään 15 mm kokoiset reiät
- Pituudeltaan enintään 40 mm mittaiset repeämät

BMW:N IKKUNALASIEN KORJAUS.

Pienehköt vauriot tuulilasissa ovat paitsi harmillisia, mahdollisesti myös vaarallisia. Pienestä vauriosta syntyy pian halkeama, ja tuulilasi täytyy vaihtaa. BMW:n maksuton ikkunalasien korjaus voi säästää Sinut moiselta onnettomuudelta. BMW:n huollon asiantuntijat poistavat lasivaurion nopeasti ja luotettavasti. Jos vauriota ei voida korjata, tuulilasi vaihdetaan uuteen alkuperäiseen BMW-tuulilasiin.

BMW:n lasinvaihto

 • Ikkunalasien korjauksen edut

  BMW:n ikkunalasien korjauksessa hyödyt erityiskoulutuksen saaneiden BMW:n huollon asiantuntijoiden kokemuksesta ja tietotaidosta. Edut koottuna:
  - Lasinkorjaus ei tavallisesti kestä kauempaa kuin 60 minuuttia
  - Osakasko-vakuutuksella korjaus on tavallisesti maksuton
  - BMW Service -toimipisteesi laskuttaa vaurion suoraan vakuutusyhtiöltäsi
  - Korjaussarja ja hartsi on kehitetty erityisesti BMW:n laseja varten
  - Korjaus auttaa säilyttämään BMW-autosi arvon

 • Lasinkorjauksen edellytykset

  BMW Service -toimipisteesi pystyy korjaamaan jopa 70 prosenttia kaikista lasivaurioista nopeasti ja edullisesti. Innovatiivisilla tekniikoilla ja laadukkailla materiaaleilla estetään halkeamien muodostuminen ja säilytetään lasin vankkuus. Menestyksellisen korjauksen edellytykset ovat seuraavat:
  - Kiveniskemän koko (ohjearvo: pienempi kuin 2 euron kolikko)
  - Kiveniskemä ei ole kuljettajan näkökentässä
  - Kiveniskemä on vähintään kymmenen senttimetrin etäisyydellä lasin reunasta
  - Vaurion synnyttyä on otettava viipymättä yhteyttä BMW-huoltopisteeseen, koska korjaus saattaa käydä mahdottomaksi, jos vaurioalueelle pääsee likaa

BMW:N LOMMOKORJAUS.

Vähän huolimattomuutta, ja autossasi on jo lommo. BMW:n lommokorjauksella voit poistattaa peltivauriot edullisesti ja nopeasti ilman maalausta.
Myös raevaurion yhteydessä hyödyt BMW Service -toimipisteesi palveluista. Siellä kaikki pienetkin lommot voidaan korjata innovatiivisilla korjausmenetelmillä, ja täydellinen tulos saavutetaan vaivattomasti – totuttua BMW-laatua noudattaen.
BMW:n lommokorjaus soveltuu erityisesti seuraaviin tapauksiin:
- Raevauriot ja peltivauriot, joihin liittyy lommoja, painaumia ja ryppyjä
- Lommot, joissa alkuperäinen maalipinta ei ole vaurioitunut
- Vaurion halkaisija enintään 60 mm

BMW:N MUOVIOSIEN KORJAUS.

Lisäarvoa ja uutta iloa erityisen houkuttelevin ehdoin – sitä on BMW:n uusi muoviosien korjaus: erityisesti kehitetty korjausmenetelmä pikku vaurioille puskureissa ja BMW-autosi korin muissa muoviosissa.
Muoveilla on nykyisin suuri merkitys jokaisen BMW:n toiminnassa ja muotoilussa. Mutta aina voi sattua jotain ikävää: niin pysäköintitalossa kuin arjen kiireessäkin. Naarmut, halkeamat ja pienet reiät syntyvät usein huomaamatta, mutta ne heikentävät BMW:si kokonaisvaikutelmaa ja arvoa. Näihin "kauneusvirheisiin" BMW:n huoltotiimillä on nyt innovatiivinen ja edullinen vastaus: BMW:n muoviosien korjaus. Aivan helposti. Lisäarvoa. Uutta iloa.

BMW:N MAALIPINNAN KORJAUS.

Naarmu maalipinnassa haittaa autosi optiikkaa. BMW:n maalipinnan korjauksella pienet maalivauriot korjataan BMW Service -toimipisteessä totuttua BMW-laatua noudattaen: nopeasti, tarkasti ja ympäristöystävällisiä BMW ColorSystem -maaleja käyttäen.
Maalipinnan erityiskäsittelyn ja osamaalauksen ansiosta kiveniskemät ja isommat ja pienemmät maalipinnan naarmut voidaan korjata osia irrottamatta – loistavin tuloksin.

BMW:N VANNEKORJAUS.

Jo vähäisestäkin huolimattomuudesta kuten jalkakäytävän reunakiveyksen kosketuksesta voi aiheutua vannevaurioita. Varmistaaksesi ammattimaisen vannekorjauksen ja oman turvallisuutesi ota viipymättä yhteyttä BMW Service -toimipisteeseesi.
Useimmissa tapauksissa kyse on vain kauneusvirheistä, jotka BMW:n vannekorjauksessa poistetaan innovatiivisella tasoitteella ja maalataan. BMW-vanteesi näyttää taas uudelta. Vain jos on päässyt syntymään mittavampi rakennevaurio, vanne täytyy vaihtaa.