BMW:N PIENVAURIOIDEN KORJAUS JA HOITO.

Pieni hoito. Iso ilo.

Kiveniskemä tuulilasissa, pieni lommo puskurissa, naarmu sisätilassa: sellaista sattuu, kun käytät BMW-autoasi paljon. Mutta väistämättömät käytön jäljet saadaan häivytettyä yhtä nopeasti – uusilla BMW:n pienvaurioiden korjaustöillä.
BMW:n huollon ammattilaiset osaavat käyttää erityisiä tekniikoita lasin, muovien ja sisätilan pintojen korjaukseen – ja BMW-autosi näyttää pian taas kuin uudelta. Ja Sinä säästät rutkasti rahaa: BMW:n pienvaurioiden korjaustyöt on hinnoiteltu reilusti, niillä vältetään suuremmat vauriot ja siten monivaiheiset korjaustyöt, ja ne säilyttävät BMW:si arvon.

BMW:N IKKUNALASIEN KORJAUS.

Pienehköt vauriot tuulilasissa ovat paitsi harmillisia, mahdollisesti myös vaarallisia. Pienestä vauriosta syntyy pian halkeama, ja tuulilasi täytyy vaihtaa. BMW:n maksuton ikkunalasien korjaus voi säästää Sinut moiselta onnettomuudelta. BMW:n huollon asiantuntijat poistavat lasivaurion nopeasti ja luotettavasti. Jos vauriota ei voida korjata, tuulilasi vaihdetaan uuteen alkuperäiseen BMW-tuulilasiin.

BMW:n lasinvaihto

 • Ikkunalasien korjauksen edut

  BMW:n ikkunalasien korjauksessa hyödyt erityiskoulutuksen saaneiden BMW:n huollon asiantuntijoiden kokemuksesta ja tietotaidosta. Edut koottuna:
  - Lasinkorjaus ei tavallisesti kestä kauempaa kuin 60 minuuttia
  - Osakasko-vakuutuksella korjaus on tavallisesti maksuton
  - BMW Service -toimipisteesi laskuttaa vaurion suoraan vakuutusyhtiöltäsi
  - Korjaussarja ja hartsi on kehitetty erityisesti BMW:n laseja varten
  - Korjaus auttaa säilyttämään BMW-autosi arvon

 • Lasinkorjauksen edellytykset

  BMW Service -toimipisteesi pystyy korjaamaan jopa 70 prosenttia kaikista lasivaurioista nopeasti ja edullisesti. Innovatiivisilla tekniikoilla ja laadukkailla materiaaleilla estetään halkeamien muodostuminen ja säilytetään lasin vankkuus. Menestyksellisen korjauksen edellytykset ovat seuraavat:
  - Kiveniskemän koko (ohjearvo: pienempi kuin 2 euron kolikko)
  - Kiveniskemä ei ole kuljettajan näkökentässä
  - Kiveniskemä on vähintään kymmenen senttimetrin etäisyydellä lasin reunasta
  - Vaurion synnyttyä on otettava viipymättä yhteyttä BMW-huoltopisteeseen, koska korjaus saattaa käydä mahdottomaksi, jos vaurioalueelle pääsee likaa

BMW:N LOMMOKORJAUS.

Vähän huolimattomuutta, ja autossasi on jo lommo. BMW:n lommokorjauksella voit poistattaa peltivauriot edullisesti ja nopeasti ilman maalausta.
Myös raevaurion yhteydessä hyödyt BMW Service -toimipisteesi palveluista. Siellä kaikki pienetkin lommot voidaan korjata innovatiivisilla korjausmenetelmillä, ja täydellinen tulos saavutetaan vaivattomasti – totuttua BMW-laatua noudattaen.
BMW:n lommokorjaus soveltuu erityisesti seuraaviin tapauksiin:
- Raevauriot ja peltivauriot, joihin liittyy lommoja, painaumia ja ryppyjä
- Lommot, joissa alkuperäinen maalipinta ei ole vaurioitunut
- Vaurion halkaisija enintään 60 mm

BMW:N MAALIPINNAN KORJAUS.

Naarmu maalipinnassa haittaa autosi optiikkaa. BMW:n maalipinnan korjauksella pienet maalivauriot korjataan BMW Service -toimipisteessä totuttua BMW-laatua noudattaen: nopeasti, tarkasti ja ympäristöystävällisiä BMW ColorSystem -maaleja käyttäen.
Maalipinnan erityiskäsittelyn ja osamaalauksen ansiosta kiveniskemät ja isommat ja pienemmät maalipinnan naarmut voidaan korjata osia irrottamatta – loistavin tuloksin.